2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu kadar stres yapmamaya çalış arkadasim. Bebekler emin ol hissediyorlar. Dis geliyor da olabilir. Oglum da öyle oldu. Ara ver. Sen yerken atılırsa teklif et bence böylesi daha az yorucu olabilir.
Hiçbir şey yemeyince canım sıkıldı baya. Bama çok düştü sürekli emmek istiyor , emsin tabi ki ama bu sefer diğer gıdaları alamıyor diye üzülüyorum.

Moralini bozma bu bi sürec inşallah istahı yerine gelecektir

Damla da kabız olduğundan beri pek bir şey vermedim. Varsa yoksa kayısı kemiriyor :)) Tatile çıkacağız diye Hippin bebek ekmeğinden aldım ama allerji yaptı. Sırf biz yemek yerken elinde oyalasın dedim. Bilseydim kendim yapardım evde Yedikten sonra ağzının kenarları döküyor. Ilkinde anlamadım. Ikıncıde de eşim bardak yapmıştır dedi. Üçüncüde olunca allerji aklıma geldi. Neyse evimize dönelim de ben yine düzenimize döneyim. Pişman oldum verdiğime.

Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum
Bizde de daha diş yok kaygılanma yalnız deilsin:) kaldı ki cevremde cok 10. 11. Ayda diş cıkaran bebeler var rahat ol:))

Ayyy ne güzel öyle duruyor mu masallah... bizimkinde emekleme olayı yok :/ o kdr yorgan serdim vs debelensin diye ama yoook... koltuk kenarına yastıga tutunup kalkmaya calısıyor..kolundan tut yürüt ondan mutlusu olmuyor:))))

Ara ara olabiliyor cnm,moralini bozma.. biraz zaman düzene girecektir...

İyi akşamlar anneler. Bir hafta önce oğlum akşam emerken göğsümü ısırdı ve ben o acıyla kızdım biraz ve ağladı, o günden beri beni emmiyor. Gündüz ve gece emiyor ama akşam emmiyor, küstü sanırım. Başınıza hiç böyle birşey geldi mi. Zaten az emiyordu, mama takviyesiyle bu aylara geldik. Bırakmasını istemiyorum.

Kızlar tam oğlum uyudu kucagimda biraz dursun dedim. Allahım iyiki öyle tutmusum. Bir kustu ki. çok afedersiniz onun üstü başı benimki gitti. İyi ki kucagimda tutmusum. Neden böyle oldu anlayamadım. Muz yedi banyo yaptırdım. Sonra emzirdim. Usutmemisjmdir oğlumu insallah

Cok üzüldüm sizin içinde. Bende şimdi emzirdim oğlum kkusunca birakicak kaygısı sardı. İnsallah yavrunuz kısa süreliğine küsmüş size diyelim. Oyunla şarkıyla hoplatan ziplaya teklif etseniz almaz mi.

Kiyamam yaaa kusmeyi bilirler mi ki bu kuzular

Canım bizim bebekte ayni tepkileri verdikten bir hafta sonra diş cıkardı şimdi tekrar yemeye başladı diş ten olmasın sizinkide üzülme düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…