- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 103
- 40
Ne güzel, maşallah Emir yavruya. Herşey inşallah hayırlı bir şekilde yoluna girecek.Maşallah cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel, maşallah Emir yavruya. Herşey inşallah hayırlı bir şekilde yoluna girecek.Maşallah cnm
Masaallah boncuga ya. Guzel ki ne guzel haber bu. Yavrum benim o hengamede iki de dis patlatmis. Ciksin hastaneden de bulgur kaynatmaya gelelim, duasini edelim minik beyazlarinin :)) Severim dislerini. E darisi da benim oglanin disine :)) pesindeyiz Emir oglanbugünün guzel haberini vereyim,ezgersiz icin girdigimde gordum. kuzumun iki tane dişi çıkmış altta
Deniycem bunu hırıltısı var baya. Gece yatarken mi yapıyorsun peki iki ayağına ? Bide tek seferde etki ediyor mu?cocugunun hiriltisi balgami olan arkadaslar bu kuru deneyin mutlaka ben denedim ise yariyor kesinlikle balgam sokucu kullandim etki etmemisti bu derdime. Care oldu
Valla ben günaşırı yıkamaya çalışıyorum onda bile yağlanmış oluyor. 2 sefer şampuanlıyorum. Ama saç çıkartmakla bi ilgisi var mı bilmiyorum doğduğundan beri 2 yada 3 kez şampuanlarım şimdiye sırma saçlı olmalıydı ama yokGünaydın kızlar size birşey sorucam sabah sabah kayinvalidem aramış diyor ki gelip bebisi birlikte banyo yaptiralim sen az şampuan duruyorsun saçları çıkmıyor en az iki kez sampuanlayacakmisim .Saç çıkmasıyla sampuanin ne alakası var yahu sonuçta kimyasal ne kadar az kullanirsam o kadar iyi diyorum anlatamiyorum.Ben üç kez sabun surerdim cocuklarin saçlarına diyor.Sizin sampuanlama sıklıgınız nedir arkadaslar ve bebekleriniziz saçları çıktı mı ?
Günaydın kızlar size birşey sorucam sabah sabah kayinvalidem aramış diyor ki gelip bebisi birlikte banyo yaptiralim sen az şampuan duruyorsun saçları çıkmıyor en az iki kez sampuanlayacakmisim .Saç çıkmasıyla sampuanin ne alakası var yahu sonuçta kimyasal ne kadar az kullanirsam o kadar iyi diyorum anlatamiyorum.Ben üç kez sabun surerdim cocuklarin saçlarına diyor.Sizin sampuanlama sıklıgınız nedir arkadaslar ve bebekleriniziz saçları çıktı mı ?
ben suan haftada iki kez yikiyorum havalardan oturu. kafasini bir kez masaj yaparak sampuanliyorum da sac cikmasiyla ne alakasi var bilemedim. İlk saclari dokuluyor hala kendi saci cikmaya basladi tabi. Yani kusak farki dusunce yapilarimiz bir degil naparsak yapalim anlatamiyoruz bazi seyleri. Cok israrci olursak polemik olusiyor. Gerek yok canim canini skma. Eger bebegine zarar vermeyecegini dusundugun bir seyse istisna yapabilirsin arada. "Anne baglantisi oldugunu dusunmuyrum ama gel gonlun olsun hadi iki kez sampuanlayalim" de mesela. Bilemem tabi aranizdaki samimiyeti ama ben de boyle boyle basediyorumGünaydın kızlar size birşey sorucam sabah sabah kayinvalidem aramış diyor ki gelip bebisi birlikte banyo yaptiralim sen az şampuan duruyorsun saçları çıkmıyor en az iki kez sampuanlayacakmisim .Saç çıkmasıyla sampuanin ne alakası var yahu sonuçta kimyasal ne kadar az kullanirsam o kadar iyi diyorum anlatamiyorum.Ben üç kez sabun surerdim cocuklarin saçlarına diyor.Sizin sampuanlama sıklıgınız nedir arkadaslar ve bebekleriniziz saçları çıktı mı ?
Ben de yetisemiyorum ve yalnizim eve biri geleceginde telas icine giriyorum benim esim de takintili degil Allahtan ama ben takintiliyim ozellikle temizlik konusuna ama yetisemiyorum dip kose ne mumkun Birbirini anlayan kadinlar toplulugu insan yorgunlugunu da paylasinca rahatliyor
cocugunun hiriltisi balgami olan arkadaslar bu kuru deneyin mutlaka ben denedim ise yariyor kesinlikle balgam sokucu kullandim etki etmemisti bu derdime. Care oldu
Etrafini yastiklarla ceviriyorum bir de ama kar atmedigi oluypr yuvarlana yuvarlana hop yere basinda bekliyorum cogu zaman cok yalniz birakmiyorum, napayim...Kızlar bu kuzular kuzuluktan çıktı.yaramazlıkları arttı.bizimkinin yerlerde emekleme çalışmaları hızla sürüyor.yere bi kat battaniye üzerinede çarşaf seriyorum.ama kah sürünerek kah sağa sola dönerek halıya yada parkeye kadar gidiyor.siz nasıl zaptediyosunuz bu bebeleri?
Töbe töbe yaa,daha neler duycaz acaba? Yakında kafaısna sarımsakta sürer sacı cok olsun diye :) öyle sacmalık mı olur allah askına ya... sampuanla sac sıkmasının ne alakası var ,kaldı ki cok sampuanda ii deil yani.. su yaslıları anlamak gerçekten cok zor ya!Günaydın kızlar size birşey sorucam sabah sabah kayinvalidem aramış diyor ki gelip bebisi birlikte banyo yaptiralim sen az şampuan duruyorsun saçları çıkmıyor en az iki kez sampuanlayacakmisim .Saç çıkmasıyla sampuanin ne alakası var yahu sonuçta kimyasal ne kadar az kullanirsam o kadar iyi diyorum anlatamiyorum.Ben üç kez sabun surerdim cocuklarin saçlarına diyor.Sizin sampuanlama sıklıgınız nedir arkadaslar ve bebekleriniziz saçları çıktı mı ?
bugünün guzel haberini vereyim,ezgersiz icin girdigimde gordum. kuzumun iki tane dişi çıkmış altta
İki günde bir yıkıyorum bir kere şampuanlarım Saçlarımız maşallah baya var ama biz saçlı doğduk :) kayınvalidene allahın yarattığı saçı kulun yaptığı şampuan uzatır mı diye sor bence :) )Günaydın kızlar size birşey sorucam sabah sabah kayinvalidem aramış diyor ki gelip bebisi birlikte banyo yaptiralim sen az şampuan duruyorsun saçları çıkmıyor en az iki kez sampuanlayacakmisim .Saç çıkmasıyla sampuanin ne alakası var yahu sonuçta kimyasal ne kadar az kullanirsam o kadar iyi diyorum anlatamiyorum.Ben üç kez sabun surerdim cocuklarin saçlarına diyor.Sizin sampuanlama sıklıgınız nedir arkadaslar ve bebekleriniziz saçları çıktı mı ?
Zapt edemiyorum :) doğa da öyleydi yorgan serdim ben ama dönerek çıkıyordu şu anda sürünüyor zaten tutabilene aşk olsun masanın altından aldım az önce :) )Kızlar bu kuzular kuzuluktan çıktı.yaramazlıkları arttı.bizimkinin yerlerde emekleme çalışmaları hızla sürüyor.yere bi kat battaniye üzerinede çarşaf seriyorum.ama kah sürünerek kah sağa sola dönerek halıya yada parkeye kadar gidiyor.siz nasıl zaptediyosunuz bu bebeleri?
Etrafini yastiklarla ceviriyorum bir de ama kar atmedigi oluypr yuvarlana yuvarlana hop yere basinda bekliyorum cogu zaman cok yalniz birakmiyorum, napayim...
Zapt edemiyorum :) doğa da öyleydi yorgan serdim ben ama dönerek çıkıyordu şu anda sürünüyor zaten tutabilene aşk olsun masanın altından aldım az önce :) )
Yer pistir koymayalim sorunsali bizde de var ama gelisimi icin kesinlikle onemli.Cift kisilik yorgan serdim birakacagimiz zaman aciyoruz.sonra katliyoruz.Yerler pis ayak basıyoruz sonuçta diye devamlı bacaklarından tutup çekiyorum :)
Bazende amaaaan biraz mikrop alsın bağışıklık kazansın diyorum ama içim elvermiyor :)
Tamamen emeklesin kaldırıcam yere serdiğim çarşafı.şimdi ağzu yüzü değiyor kıl tüy gelir diye tedbir alıyorum.
Sizde demek benim durumumdasınız :)
Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladimHerkese selam kizlar.umarım herkes iyidir. B bursa_83 Maşallah emire. Allah sağlıkla eve dönüp, güzel yemeklerinden emirin de yediğini sizlere göstersin. Güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum..
Kızlar oğlum çok fena gazlı oldu. Sanırım kış sebzeleri biraz kabiz yapmaya meyilli bu bebisleri. Çok afedersiniz katı yapmıyor ama çok zorlanıyor yaparken ne yapmak gerekiyor.
Baba demeye başladı .bilinçsiz olsada çok tatlı oluyor :) dönerek geri emekleyerek istediği yere gidiyor. Minik tospik ilk dış çıktı , ikincisi yolda. Çok zor çıkarıyoruz. Uykuları perişan bugünlerde geçecek insallah.
Dış için bence kaygilanmaya gerek yok. Huysuzluk yaptı oğluma çok fena. Ne kadar geç o kadar iyi galiba. Şu an hiç bir uyku eğitimi falan tutmuyor. Paşa gönlü isterse yatıyor. Ağrısı var diye karismiyorum bende yavruma. Ben hiç karnabahar brokoli işine girmedim açıkçası. Gazman olunca :)Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum