2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım tamamen steril büyütmek imkansız ben hergün ev süpürücem mecburen artik kıl tüy açısından çünki kısıtlamak istemiyorum

Yer pistir koymayalim sorunsali bizde de var ama gelisimi icin kesinlikle onemli.Cift kisilik yorgan serdim birakacagimiz zaman aciyoruz.sonra katliyoruz.
Bizim evin ortasında sürekli yorgan var üzerinde de oyuncaklar misafir de gelse öyle bebekle ev kusura bakmayın diyoruz doğa sürekli yerde yaklaşık üç aydır önce yuvarlanmayı sonra sürünmeyi öğrendi sizde bırakın yerde dursun sürekli topla ser sizede eziyet :)

Gazlı bir yapısı varsa denememek en güzeli ben brokoli verdim sorun olmadı ama karnıbahar denemedim henüz

Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum
İlk kızım 11.ayda çıkardı ben oyüzden telaş yapmıyorum doktor yaşını geçince bile çıkaran var diyor diş genetik siz yada Eşiniz ne zaman çıkardı onları öğrenin bence :)

Bizimki de "deydey dede" diyor ikinci sirayi da "geygey" e verdi bakalim baba kacinci sirada gelecek sanirim ",baybay" diyecek ona da bir "y" eki var surekli anneyi nasil diyecek bilemiyorum "aney " derse sasirmam Allah kolaylik versin bu arada gecer insallah kisa zamanda kis sebzeleri bizde de ayni etkiyi yapiyor malesef bir tek ispanak iyi geldi denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Ispanağı nasıl verdin tarif alabilirmiyim

Aney:) muhtemel öyle der. Anne diyor oğlum ama nasıl yazılır bilemedim :) ıspanak evde varken aklıma gelmemesi ne tuhaf. Uykusuzluktan hepsi sanırım

Ispanağı nasıl verdin tarif alabilirmiyim
Kendimizinkine benzer pisirdim aslinda. Bir silme tatli kasigi zeytin yagini kucuk bir tavaya koydum. Kendimizde kullanmak icin dogradigim yemeklik soganlari biraz daha kucultup bir tatli kasigi kadar ekleyerek hafif kavurdum. Yikayip dogradigim ispanaklardan bir avuc ici kadar koyup bir iki cevirip icme suyu koydum yarim cay bardagi kadar. Suyunu cekince iyice ezdim cok severek yedi. Normalde benim oglan pek bir sey sevmez cocuk yemek seklinde istiyormus

Kimi çocuk öyle sanırım. Oğlumda yemegimsi yiyor daha iştahlı oldu şükür. Tabi keyfine de bağlı

Doğada yemek şeklinde seviyor bende öyle deniyim teşekürler bende bugün taze fasülye verdim yeni tatları biraz yadırgıyor yarın tekrar deneyeceğim

Hanımlar çıldırıcam moralim çok bozuk. Tek lokma bir şey yemiyor. Kaşığı görür görmez kafasını çeviriyor. Geçen haftaya kadar çok iyiydi yiyordu çokta seviyordu herşeyi. Şimdi hiçbişey yemiyor .hasta olduğundan beri çok iştahsız sürekli emmek istiyor gece 2 kere kalkan çocuk gitti saat başı kalkan çocuk geldi 5tahıllı gece maması aldım her türlü kombinasyonu denedim tatlandırmak için kesinlikle yemedi. O kadar yorgunum ki artık

Bence hastalık döneminin geçmesini bekle doğa hastalık geçtikten iki hafta sonra bişeyler tatmaya başlamıştı iştahsız oluyorlar zorlama

Bu kadar stres yapmamaya çalış arkadasim. Bebekler emin ol hissediyorlar. Dis geliyor da olabilir. Oglum da öyle oldu. Ara ver. Sen yerken atılırsa teklif et bence böylesi daha az yorucu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…