2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar günaydın Allahım emire şifa versin güzel sonuçlar alırsınız inş.hırıltı hapşırmam falan gözlemlersenia bebeğiniz umca kullanın bitkisel bi damla doktor tavsiyesi bagışıklık sitemini güçlendiriyo ve hasta olmuyor atlatıyor.ben kalabalık ortama girince yada bakıyom hasta olacak gibi hemen başlıyom hasta olmuyor tabi ilerlemeden başlayacan

Ay olsun nolcak ama.bizimki hiç yemiyor. Ağzını açmıyor kaşığa . Evet süt yetiyor kilosu boyu gayet iyi ama ya alisamazsa. 2 gündür hiç teklif etmedim hem uykusunu alsin hemde unutsun diye bakalım bgn blw denicem . Blw yapanlar vardı görürlerse ilk ne veriyim eline nasıl yaptınız siz

Ama umca 1 yas sonrası için değil mi bende kizima kullanıyorum kendimede

Birbirimizi tanımıyoruz ama burda aile gibiyiz ben çok yazamasam da hep okuyorum emir yeğenim gibi allahim şifasını versin inşallah iyi ol annesi sen hep iyi ol . Sen iyiysen iyi olacak emir . Sizi seviyoruz

Rabbim şifa versin cnm inş tez vakitte iyileşir

Biz istanbuldayız. Burda babanne dede var. Onları haftada bir görüyor. Yakın bir arkadaşımda her hafta sevmeye geliyor. Kendi ailem antalyada. Bu ayın sonunda gidip 15 gün kalacağım.Benim oğlumda çok sosyalleşemiyor ama ben takmıyorum. Çalıştığım için erken okula başlayacak ve istemediği kadar sosyalleşecek. Bu sene ücretsiz izindeyim,eşim seneyede çalışma diyor ama benimde sosyalleşmeye ihtiyacım var. Artık seneye oğlumun durumuna göre ya bakıcı+babanne bakacak yada ben 1 sene daha evde kalacağım.

Ben balkabağı vermiştim, havuç verebilirsin, kuru soğan verebilirsin. Patates ve elma verme biraz alışana kadar çünkü patatesi yutması zor kuru olduğu için elma da ilk iki gün hariç pek olmayan öğürme refleksini çalıştırdı korkuttu beni ne kadar pişse de tam yumuşamıyor gibi. Patatesi bazı arkadaşlar kefir tadımından sonra verdiler kuru kuru yutmak zorunda kalmasın diye.
Alışamazsa diye korkma yemek yemeyen insan yok sağlığı yerinde olduğu sürece, öğrenecek merak etme.

Blw olarak bal kabağı bizimkinin de hoşuna gitti. Hiç öğürme takılma falan olmadı blw başları için çok uygun.

Ben ne kadar yanlış yapmışım ilk tadimim patatesti meyve olarakda elma havuç veriyim bgn evde o var buharda hasliyoruz parmak büyüklüğünde dimi eline veriyoruz okadar

Ben ne kadar yanlış yapmışım ilk tadimim patatesti meyve olarakda elma havuç veriyim bgn evde o var buharda hasliyoruz parmak büyüklüğünde dimi eline veriyoruz okadar
Evet, o kadar. İnşallah sever.

Elma belki rende olunca aynı olmuyordur ama benim aklımı aldı buharda pişmişi. Bugün üçüncü günüydü yine öğürdü yine öğürdü.

Ama umca 1 yas sonrası için değil mi bende kizima kullanıyorum kendimede
Bende kendime kullanıyorum.doktor 10 damla verebilecegimi söyledi bitkisel sonucda ne kadar yan etkisi olabilirki dedim verdim ve kurtarıcı oldu benim için hepimiz grip olduk evde ama kızım olmadı şükür

Klasik yapanlar kahvaltıda ne yapıyorsunuz? Benimki bulamaç yemiyor.Sade yemek istiyor.Birde ben meyve vermiyorum ona fırsat kalmıyor

Klasik yapanlar kahvaltıda ne yapıyorsunuz? Benimki bulamaç yemiyor.Sade yemek istiyor.Birde ben meyve vermiyorum ona fırsat kalmıyor
Ben bulamac yapmiyorum haslanmis yumurta sarisini eziyorum yaninda cogu zaman cok az peynir ( 6, aylik kontrolumde kahvaltiya gecimce labne kullanma direk yediginiz peymiri geceden suya koy tuzunu al onu yedir yoksa alismayabiliyor de!isti.) ve bir cay kasigi kadar pekmez veriyorum zaten cok yemiyr suan az az.. Bir de bebe biskuvisi denedim cok az portakal suyuyla islatip eziyorum iki sabahtir yumurtanin yaninda onu da veriyorum hosuna gitti. Ama kesinlikle her seyi bir yerde karistirip yedirmiyorum

Bu arada meyveyi de oglen aralarinda filesinde veriyorum kendi emiyor isiriyor takiliyor portakal elma armut ayri ayri cok ince kesip yerlestiriyorum o agziyla eziyor zaten. Sadece ayvayi yumusattim. Yogurdu aksamuzeri de yogurt veriyorum henuz sevmiyor olsa da

B bursa_83 canim baktim sayfalara ama henuz yazmamissin sanirim bugun belki aciklarlar sonucu diyordun mr icin firsat bulursan haberlerini bekliyoruz ,Allah'a emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…