2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin. Emir bebek sağlığına kavuşsun en kısa zamanda. Yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim çok zor. Nerede hangi hastanedesiniz.

uludag univérsitesi canim.
ben de ne diyecegimi ne dusunecegimi bilemiyorum. sadece oturuyoruz bekliyoruz.

Bizim tahta ve plastik olan tüm mutfak malzemeleri salonda zaten  Şu dönem dokunmaya çok hevesli oldukları için bol bol farklı materyale dokunmasını sağlıyorum.Uykusu düzene girse benim için yeterli olacak mutlaka bir çözüm yolu bulmam lazım.Birde la case de papel diye bir dizi var.En son onu bitirdik ,izlemeyenlere tavsiye ederim. O dizide çavbellayı bol bol dinliyorsun. Minicik tavşandan çavbellaya geçtik.

Benim annemde bankacı olduğu için yoğun çalışırdı ama biz 3 kardeştik ,anneannem bize bakardı .Canım anneannem masanın altına çadır kurup bizimle oyun oynardı. Bizim bebeler tek,büyük şehirde sokak yok,bizde geniş ailede burda yok,o yüzden
bol ilgi gerekiyor.

Canım benim kıyamam ya.Bende arada alakasız saçma sapan bir mesaj yazmışım.Arada yanına girip elini tutmanada mı izin vermiyorlar. Belki seni görse mutlu olacak. Sen onun aylardır huzurlu limanısın. Mutluluk tedavi edicidir. Tabi hastanenin ve Emirin durumunu bilmiyorum ama yanına girebilsen çok iyi olur.

Malesef ki dedigin gibi..benim annem calismiyordu. 4 cocuk olunca ev isi yemek temizlik camasir bulasik kabus gibi dusunuyorum da...Benim bir taneyle felegim sasti ve masallah huzursuz bir bebek de degil.gunduz uyumamasini gece de 2-3 defa uyanmasini kabullendim.
Biz ankaradayiz hic akraba yok burada.cocugum sadece kontrollerde hemsireleri goruyor:) siz hangi sehirdesiniz

Canim benim paylasimim da alakasiz kacmis muhtemelen zamanlama hatasi oldu biz yazarken paylasilmis mesajlar.
B bursa_83 dualarim seninle yavrunla.gece her uyandigimda dua ediyorum.gun boyu aklimdasiniz orasi ayri

Merhaba hanımlar, hasta bebişlere acil şifalar diliyorum, uyku problemi olanlara da tez zamanda düzen diliyorum,
Bizim gece saat başı uyanma ve gündüz çoğu zaman 45 dk yı geçmeyen uykularımız vardı S sakyuz arkadaşım sağolsun onun yardımı ve uyku eğitimi ile aştık çok şükür

Bebişler ne alemde hanımlar, bizimki bi kaç gündür geri geri emeklemeye başladı, sizinkileri merak ediyorum

Hep aklimizdasiniz hep duamdasiniz burdaki herkesin de oyle nolur birakma kendini cok zor cok . durur tabi zaman durmaz mi ... Ama gececek hep bunu tekrarla icinden hic kotu bir sey getirme aklina.. Gececek Allah in izniyle ... Allah'a emanet olun ...

Uykusundan şikayetçi değilim çok şükür. Senin minik nekadarlık oldu. Bende bekliyorum emeklesin diye 6,5aylık benim

Lütfen güçlü olmaya çalış. Yaşamadan bilemeyiz belki ama ona enerjini hissettiriyor cam arkasından dahi olsa güçlü olduğunu hissedecegine eminim. Ciddi bir imtihan sizinkisi. Rabbim bu süreci bir an önce atlatıp, bundan sonrasını kolaylastirsin insallah. Dualar sizinle.

Şunları A4e liste yapıp tattırdığıma işaret koycam en azından biraz daha önümü görmüş olurum :) ah ek gıda vah ek gıda

Eklentiler

• F7D60B16-4286-44F3-A207-E5D63D5EE8AC.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Maşallah bebislerinizin uykusuna. Duzene girmiş genel olarak bir çoğunuzun sanırım. Bizim seyahat dolayisyla iyice karmaşık oldu. Dün evimize geldik bakalım yavrum nasıl bir uyku düzeni istiyor. Ek gidayada yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyoruz bakalım yemediği gün açıkçası takmiyorum. İki ayda bir kg almış. 6 cm uzamış. Persentilde normal değerlerde. Aynen devam edeceğiz .ekngida su an zaten onun için tadim diye düşünüyorum. Eyvah alismiyor için iki üç ayomiz daha var diye düşünüyorum. Ah su dişler huzur verseydi. İyice beyazı görünüyor bugün artık.
İstediginde yuvarlaniyor, geri geri emekliyor. Bir eli sürekli cak yap modunda :) seri ve bilinçli olarak kaldırıp indiriyor. Herşeyi ağza götürme eğiliminde . Yakında ne varsa uzanıyor almaya çalışıyor. Bugünde aşısını oldu. Bakalım nasıl gececek

Bir gülüşleri herseyi unutturuyor bir anda

O zaman bi kaç haftaya atılım yapabilir sizinki de biz 7 aylık olduk canım..
Ay hadi inşallah heyecanla bekliyorum. Hergün oyun halısına koyuyorum arada sıkılana kadar yüzüstü de yatıyorum popişi itmeye çalışıyo ama gövdeyi tam kaldıramıyo karnına kadar kaldırıyo gövdeyi o yüzden daha kordinasyonu sağlayamadı. Haybeye itiyo popişi:) sen neler yapıyorsun emeklemesi için

4 saat çok ya, ben öncesinde ve sonrasında 1 saat bırakmaya çalışıyorum. Kalsiyum içermeyen bir şey veriyorsam klasik beslenme saatinde veriyorum aksi halde uyandıktan sonra hemen veriyorum ki bir sonraki emmeye kadar ilaç işlevini görsün. Uykuyu baz alabilirsin öncesinde aç olmasını garantiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…