2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Size de gecmis olsun canim bizde de hapsurukla burun akiintisi arti kurulugu var iki gundur cogal!miyor gibi ama bkalim ...

Ya bnm doktorum anne sütüyle sorun deil demişti:/

Yaptıklarından haric odasını da sık sık havalandır cnm,geçmiş olsun

Düzelir cnm,gece uyanması yine olabilir ama kendi kendine oyalanması vs olacagı için daha kolay bnce.. güzel yorgunluklar bunlar,hepsi gelip geçiyor
Zaman cok hızlı geciyo inan

Aynen aynen sallamasam da ayakta uyuyor enteresan. Ama bırakayım 15 dkya uyanıyor :)) Memede uyumasi iyiymiş ya bizimki onu da uyumuyor eşek sıpası.
Aynı benimkide öyle. Memede uyuması iyi değil bi yönden ya bu aralar kabızlık sorunu olunca ıkındıkça memeyi sıkıyor uykusunda bile . Doğum sonrası olmayan meme çatlakları şimdi oldu. Hiç böyle olmamıştı

O da kötüymüş ya

Ben ümit veremeyeceğim. Oğlum 5 aya kadar gece 2 -3 kez emmek için sadece uyanıyordu.5. ayda uyku eğitimide vermiştim.Akşam 8-9 da uyuyordu.Ek gıdaya başlamamızla tüm düzenimiz bozuldu. Akşam uyumamak için çığlıklar atıyor,ayakta yürüyerek uyuyabiliyorum.Yatağa koyduğum an uyanıyor yeniden çığlıklar başlıyor. Sabaha kadar her saat başı kalkıyor. Dün gece artık yorgunluktan, sırt ağrısından, sinirden ağladım.Eşim kalktı o uyuttu.Sabahta 7 de uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım,yorgunluk hat safhada.Tüm gün birebir ilgi istiyor. Şarkı söyle,şaklabanlık yapıp güldür,oyun oyna. Ama şu an karşımda mutfak fırçasıyla oynayıp kahkaha atarak gülüyor ya cidden yorgunluk alıyor.

Biz o kadar maymunluk edelim o mutlulugu mutfak fircasinda bulsundun cingirakli corabinii iki parmagima gecirip kukla gibi konustum da birakinca agladi 2 saat esek taklidi yaptim iyi mi.konusunca kahkahalar atiliyor birakinca ciglik atiliyor.ben vakti zamaninda annemin bana bu kadar vakit ayirabildigini zannetmiyorum.
Livaneliyle uyuyor erik daliyla egleniyor elektrik vermissin gibi hareketleniyor acaba bizim de keskin tercihlerimiz var miydi.vardi da gormezden mi gelindi

Bizim de dişten dolayı gece uykularımız çok bozuldu sürekli ağlayarak uyanıyor tiz bir ağlama. Sakinleştirip tekrar yatırıyorum yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyanıyor. çok uykusuz geçiyor birkaç gün. Onun dışında diş sorun olmadığı zaman iki gündüz uykusu uyuyor. Bazen 30 dk uyuyor bir uykuda bazen 2 saat. Sabah 8 de uyanıyoruz 10 gibi 1. uykusu 15. gibi ikinci uykusunu uyuyor. Akşam 9 da uyutmaya başlyorum 22.00 da uykuya dalmış oluyor. Gece 1 kez uyanıyor ya da hiç uyanmıyor sabah 8 de uyanıyor. Tabi bu biş sorunu olmadığı zaman.

Allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin. Emir bebek sağlığına kavuşsun en kısa zamanda. Yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim çok zor. Nerede hangi hastanedesiniz.

A ahmedin_annesi

sagolun kizlar. suan makinaya bagli emir. az da olsa makina destegi veriyorlar solunumu icin. beklemekten ve duadan baska bir sey yapamiyoruz.
yapilacak iki tetkik vardi. makinaya bagli diye yapilamadi. diyframdan mi kaynaklaniyor diye bakilacakti.

emirin hipotonisi oldugu icin solunumu bu durumda diye dusunuyoruz.

cok kotuyum. moralim cok bozuk. nefes alamiyorum. kuzumu kucagima alamiyorum. sadece kendi kendine nefes almasini bekliyoruZ,hem doktorlar hem biz. zaman gecmiyor. durdu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…