- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Gecmis olsun canimSize de çok geçmiş olsun. Çok zor bu şekilde olması ya. Tam uyudu oh diyorum baş baş ağlıyor. Dislerde göründü, bazen meramını anlamiyorum.allah hepimizie yardım etsin
Size de gecmis olsun canim bizde de hapsurukla burun akiintisi arti kurulugu var iki gundur cogal!miyor gibi ama bkalim ...Benim oğlumda da öksürük geçen hafta götürdük doktora ciğerleri temiz burnunu açık tutun dedi önerebileceğiniz birşey varmı sanki gittikçe çoğalıyor içten öksürüyormuş gibi geliyor
sabah 6.30 7 gibi güne başladıktan sonra, 9 9.30 gibi yarım saat, 11.30 gibi yaklaşık 1,5 saat, 3 3.30 gibi 30 40 dk kadar uyuyor. saat 7.30 gibi gece uykusuna yatıyorGündüz ne kadar uyuyor yavrulariniz hanımlar.
Teyzelerrr ben bu demiri ne zaman verecegimi planlayamadim.2 saat sut urunu almasin dedi. Ek gidayla meyvesiyle ver dedi.benim oglanin da en yakin arkadasi meme ona yapilmis yamugu kendine sayiyordemir oncesi 2 saat;demir sonrasi 2 saat toplam 4 saat nasil olur.ya da sadece sonrasini mi hesaplamaliyim? Eminim cok basit bir cevabi vardir benim deneyimsizligimle dalga gecen bu durumun
7 ay gectik 4-5-6-7 gidiyoruz öylee:) zombi gibiyim artık işyerinde7 aylıklar bebeğiniz gecede kaç kez uyanıyor. ?
Benimki en az 3
Yaptıklarından haric odasını da sık sık havalandır cnm,geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar. Kızlar acil birşey danisacaktim. Oğlumun sadece hiriltisi var. geceleri yaramıyor. Ne onerirsiniz. Burnunu temizliuoruz birşey gelmiyor. Tek hirilti va problemi var. Dr a götürdü eşim bir hastalık yok. İlerlerse gelin demiş. Ekstra bir yöntem soylememis. Soğan kestik şimdi. Başka nasıl rahat yatar.yastığı yükselttik. Çok uykusuzum günlerdir.
Düzelir cnm,gece uyanması yine olabilir ama kendi kendine oyalanması vs olacagı için daha kolay bnce.. güzel yorgunluklar bunlar,hepsi gelip geçiyorKızlar benim bebeğim 45 günlük daha çok erken ama bebeğim beni çok yoruyo 6 aydan sonra rahat Uyur diye düşünüyorum ama sizinkiler nasıl bi umut ışığı var mı zamanla düzeliyor mu bana biraz Ümit verseniz olur mu?
Aynı benimkide öyle. Memede uyuması iyi değil bi yönden ya bu aralar kabızlık sorunu olunca ıkındıkça memeyi sıkıyor uykusunda bile . Doğum sonrası olmayan meme çatlakları şimdi oldu. Hiç böyle olmamıştıAynen aynen sallamasam da ayakta uyuyor enteresan. Ama bırakayım 15 dkya uyanıyor :)) Memede uyumasi iyiymiş ya bizimki onu da uyumuyor eşek sıpası.
O da kötüymüş yaAynı benimkide öyle. Memede uyuması iyi değil bi yönden ya bu aralar kabızlık sorunu olunca ıkındıkça memeyi sıkıyor uykusunda bile . Doğum sonrası olmayan meme çatlakları şimdi oldu. Hiç böyle olmamıştı
O zaman ben de bunu veri kabul etmek istiyorum:)Ya bnm doktorum anne sütüyle sorun deil demişti:/
Ben ümit veremeyeceğim. Oğlum 5 aya kadar gece 2 -3 kez emmek için sadece uyanıyordu.5. ayda uyku eğitimide vermiştim.Akşam 8-9 da uyuyordu.Ek gıdaya başlamamızla tüm düzenimiz bozuldu. Akşam uyumamak için çığlıklar atıyor,ayakta yürüyerek uyuyabiliyorum.Yatağa koyduğum an uyanıyor yeniden çığlıklar başlıyor. Sabaha kadar her saat başı kalkıyor. Dün gece artık yorgunluktan, sırt ağrısından, sinirden ağladım.Eşim kalktı o uyuttu.Sabahta 7 de uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım,yorgunluk hat safhada.Tüm gün birebir ilgi istiyor. Şarkı söyle,şaklabanlık yapıp güldür,oyun oyna. Ama şu an karşımda mutfak fırçasıyla oynayıp kahkaha atarak gülüyor ya cidden yorgunluk alıyor.Kızlar benim bebeğim 45 günlük daha çok erken ama bebeğim beni çok yoruyo 6 aydan sonra rahat Uyur diye düşünüyorum ama sizinkiler nasıl bi umut ışığı var mı zamanla düzeliyor mu bana biraz Ümit verseniz olur mu?
Allah yardimcin olsun7 ay gectik 4-5-6-7 gidiyoruz öylee:) zombi gibiyim artık işyerinde
Biz o kadar maymunluk edelim o mutlulugu mutfak fircasinda bulsunBen ümit veremeyeceğim. Oğlum 5 aya kadar gece 2 -3 kez emmek için sadece uyanıyordu.5. ayda uyku eğitimide vermiştim.Akşam 8-9 da uyuyordu.Ek gıdaya başlamamızla tüm düzenimiz bozuldu. Akşam uyumamak için çığlıklar atıyor,ayakta yürüyerek uyuyabiliyorum.Yatağa koyduğum an uyanıyor yeniden çığlıklar başlıyor. Sabaha kadar her saat başı kalkıyor. Dün gece artık yorgunluktan, sırt ağrısından, sinirden ağladım.Eşim kalktı o uyuttu.Sabahta 7 de uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım,yorgunluk hat safhada.Tüm gün birebir ilgi istiyor. Şarkı söyle,şaklabanlık yapıp güldür,oyun oyna. Ama şu an karşımda mutfak fırçasıyla oynayıp kahkaha atarak gülüyor ya cidden yorgunluk alıyor.
Ooooo büyük başarı gerçekten helal olsunOkunuyor mu bilmiyorum ama bu da çok yorumluyoruz dediğimizde aklımıza gelsin o zaman.
Amin teşekkürler. Hepimizin kuzuları daha iyi olsunMaşallah sübhanallah diyeyim belli ki huylu bi bebek. Allahım inşallah bozmasın huyu daha da güzel olsun:)
Allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin. Emir bebek sağlığına kavuşsun en kısa zamanda. Yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim çok zor. Nerede hangi hastanedesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?