2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnanilmaz sol bacagimda agri var ve kabizligim var nasil gecicek bilmiyorum. Bacak agrisi neyse de kabizliga cozum bulan varmi?
ilk gebeliğimde tek derdim bu kabızlıktı...tuvalette çok ağladığımı bilirim ...üstelik kronik bağırsak tembelliğim vardı zaten...neler çektim...hastanede yalvardım doktora ama hiç ilaç falan vermedi...o doğal yöntemlerde bende hiç bir işe yaramadı...bu defa nasıl olacak bende bilmiyorum... şimdilik bulduğum yöntem aç karnına armut yemek ama gebelik hayırlısıyla ilerlediği dönemlerde nasıl bir çare bulurum ...araştırıyorum....

Slm kizlar bende aguztosda bebegimi kucagima alacam inşallah ilkinde kalbi durmustu bu sefer olmaz inşallah ama simdeden belim ve kasiklarim agriyor aksamlari basima vuruyor

Kizlar ilaç ismi vermek yasak ama sadece dr larin gebelikte verdigi D harfiyle baslayan bir surup var dr unuzdan onu yazmasini rica edin zaten gebelikte kabizlik icin uretilmis bir surup...

Ama sizin bence de doktora gitmeniz lazım. En azından düşük tehlikesi varsa önlerler, tedbir alırlar. İhmal etmeyin bence

Kuru kayısı en güzeli. Üstüne de biraz ılık su. :)

benimde ilk dusugum de iki kere kahverengi kan geldi iki hafta sobra gittigimde kalp atislari yoktu o yuzden cok onemli kan gelince hemen gitmek lazim benimde evim merkeze uzak bu sefer oyle birsey olursa hemen gidecem

Kuru kayısı en güzeli. Üstüne de biraz ılık su. :)
canim bende onlar hic fayda etmiyor artik...sürekli değişik bir şeyler yapmam gerekiyor...bagirsaklarim spor yapmadigim surece çalışmıyor...hamileliktede ancak yürüyüş yapabiliyorum ...kabızlık hamilelikte cok zor...

benimde ilk dusugum de iki kere kahverengi kan geldi iki hafta sobra gittigimde kalp atislari yoktu o yuzden cok onemli kan gelince hemen gitmek lazim benimde evim merkeze uzak bu sefer oyle birsey olursa hemen gidecem
Canim bugun gidip tahlil verdim baska bi dr bulduk cok sukur bu daha iyiydi..yarin sonucum cikacak katlanmissa deger ne ala..kahverengi lekelenmeyi soyledik dr normal dedi kirmizi gibi de gelebilir dedi olagan seyler bunlar dedi..yarinki sonucuma gore yorum yapar tekrar dualarinizi eksik etmeyin..

Ama sizin bence de doktora gitmeniz lazım. En azından düşük tehlikesi varsa önlerler, tedbir alırlar. İhmal etmeyin bence
Yarinki sonucta belli olur biraz daha..dun tekrar yola cikmak istemedim acikcasi zaten otobuste sallantidan oturu oldugunu dusunuyorum cok sukur kirmizi degil artik yine kahverengi geliyor

Benimde aynen öyle benim kalkmam yasak bir yemek birde tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum şu 3 ayımızı bir atlatsaydık sağ salim her şey daha güzel olacaktı inşallah :) bunlar güzel heyecanlar Rabbim daha güzellerini nasip etsin kalp atışını duymak, bebeğimizi görmek , cinsiyetini öğrenmek gibi inşalllaaahhhhhh

Herkese mrb yeni üye oldum... ilk mesajım umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağimiza alırız... benim 6+4 ama geç döllenme olma ihtimali yüksek bugün kalp atışı için gideceğim umarım herşey yolundadir....

inşallah iyi sonuçlarını aliriz cnm dikkat et sen yinede uzan dinlen

Doktordan geldim şimdi değeri dusuk buldu dış gebelik olabilir filan dedi iki gün sonra tahlili tekrarla eğer yükseliyordu 10 gün sonra gel dedi insallah dış gebelik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…