2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlarrrrr ben gibi gaz sıkıntısı çeken varmı aramızda? Çıldıracagim ya bu nasıl ağrıdır. Gebeliğin ilk zamanları normalmidir bu (

Kizlarrrrr ben gibi gaz sıkıntısı çeken varmı aramızda? Çıldıracagim ya bu nasıl ağrıdır. Gebeliğin ilk zamanları normalmidir bu (
Bende olmadı ama normal diyorlar. Gaz yapacak yiyeceklerden kaçınmak tan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

Bende olmadı ama normal diyorlar. Gaz yapacak yiyeceklerden kaçınmak tan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

Ne kadar çok kacinsam da illaki oluyo canım. Andız özü kullanıyorm onun yararlarından bi tanesi de gaz rahatlatıcı özelliği var acaba diyorum ondan mı bu kadar sıklıkla acı çekiyorm

Evet canım bugün daha azdı ağrılarım ama şükür

Kızlar BAT ım geçeli 3 gün oldu idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama hala regl olmadım daha önce böyle bişe yaşamş olan var mı hamilemiyim değil miyim hiç bişe anlamadm araya haftasonu girdiği için hcg testi de yaptıramadm yarın da yaptrmak istemiyorum idrar testi negatif çıkınca ünitsizleştim

Canımın içi idrar testinde çok geç çıkıyo bende hep negatif sonuç aldım idrarda fakat kanda hemen çıkıyo ümitsizliğe kapılma ve git yarın kan testi yaptır hayırlısı. Olsn inşallah..:)

VuslatimLee canım keşke bir acile gitseydin bende kahverengi leke başladı daha önceden de düşüklerim olduğu için korkup hemen hastaneye gittim iğne yaptılar Allahıma binlerce kez şükür olsun ki kesildi lekelenmeler .

Canim simdi yine kahverengiye dondu gibi kirmizi kahverengi arasi bisey oldu anlamadim..bugun tahlil yaptiricam artis var mi diye..yakinlarda hastane yoktu..dun biraz ayakta kaldim disardaydik esimle otobuste sallanti vs ondan oldugunu dusunuyorum..ay ne zor bi surecmis boyle Allah yardim etsin hepimize

İnanilmaz sol bacagimda agri var ve kabizligim var nasil gecicek bilmiyorum. Bacak agrisi neyse de kabizliga cozum bulan varmi?

Sen ne diyorsum adet gecikmemin 14. Gününde gördüm ikinci çizgiyi. O da çok çok silikti etken gebelik testi almama ragmen. Öncekiler hep negatif çıkmıştı.

Bak pet şişe içerisine bir tane çubuk tarçın at geceden. Hep o suyu iç. Bitmeden yap ilavelerini. Bem normal hayatım da da gaz sıkıntısı çeken bir insanım ve sadece bu yöntem iyi geliyor. İstersen toz tarçında yutabilirsin

İnanilmaz sol bacagimda agri var ve kabizligim var nasil gecicek bilmiyorum. Bacak agrisi neyse de kabizliga cozum bulan varmi?
Bol su iç, Kayısı ye, posalı gıdalar tüket, salatanı eksik etme ve birazda hareket. Genetik bir bağırsak sorunun yoksa bunlar ideal çözüm. Elmayı fırında haşlayarak yemekte çok işe yarıyor ayrıca. Geçmiş olsun

Elmayi firinda haslamak nasil oluyor acaba? Aslinda genetik bir durum ama denemek istiyorum. Cok tesekkur ederm

Elmayı fırında bir güzel yumuşatıp yiyiceksiniz. Nasıl yapacağınız konusunda karar sizin ister dilimleyin ister büttün fırınlayın. Hamilelik sürecini kabızlık yüzünden kabus gibi atlatan Yakın arkadaşıma doktoru önermişti ve işe yarıyordu

Merhabalar. Herkese hayırlı haftalar diliyorum. İnşallah gönlünüzce olsun her şey. Bizde de bir süredir çalışmalar var. Dün eşim kan tahlili verelim dedi, verdik. Beta HCG "2.29" çıktı. Çok düşük değer. Negatif gösteriyor. Ama ilk çocuğumda da yaptığım ilk test 5'ti. Geç döllenme olmuştu. Takvime göre adetim gecikti ama fizyolojik olarak 1 hafta daha var. Hamile miyim değil miyim merak içindeyim.

Günaydın kızlar iyi haftalarımız olsun :)

Kızlar baş dönmeleriniz ne durumda? Benim arada anlık baş dönmelerim oluyor. Sizlerden de bunu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…