2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah Can'ım onu da denedim sürmedim yine tahriş oldu ne halt edeceğimi şaşırdım:işsiz:
Her bebekte de bir olmuyor bazı bebeklerin emme refleksleri kuvvetli olduğundan tahriş fazla oluyor doğuda 1.5 ay çektim meme yarasını doruk sanırım daha pasif emme konusunda bunda geçti çok şükür

Kızlar bir sorunum var Yardımınız lazım kızımin göbeği dün düştü. Dün bi kaç kez azcık kanama oldu doktorunu aradım normal o kadar sizinti şeklinde bir kanama olursa yada akıntı o zaman getir dedi. Bugün tam kurudu artık derken gene birazcık kanama oldu ama yine sizinti şeklinde deil. Sanırım kakasini yaparken yada ağlarken kendini kastigi için oluyor. Doktor hiç bi şey sürme yapma ertesi gun yikamami solemisti ama öyle bekliyoruz yıkamayi da erteledim nolur nolmaz diye. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Birde sadece tek gözü capaklaniyor kuzumun ödüm kopuyor göz pınar tıkanıklığı vardır diye
Bizim göbek dün düştü 10. Gün azcik parça kalmış içinde ama akinti yada kanama yok doktor eğer olursa getir demişti ihmal etme göster yavruyu bir sen. Göz içinde doktor damla yazar kafana göre bisi yapma sakin ondan bundan duydugun. Hele ki geçenler de bir resim paylaşıldı facebook da bebeğin gözüne anne sutu sikmislar capak olmuş diye göz pigmentleri ölmüş çocuğun aman cnm sakin ha eski kafalar böyle şeyler öneriyor falan her dediklerini yapmamak gerek

Al Benden de o kadar göğüs ucu yaraları geçti çok şükür ama bu sefer içten sızlamalar başladı yanıyor sanki ucu deli olcam tel tel damar damar göğsümden bir şeyler çekiliyor. Her emzirme işkence gibi oluyor. Kıyamıyorum da yavruma:110:
Bebek 2.3 aylik olduğu zaman geçiyor o sizilar canım her daim oyle olsa kimse çocuğunu 2 yasina kadar emzirmezdi biraz sabır etcez sık sık emzircez yavruları

temmuz anneleri hayirli olsun tüm bebisler Allahim sağlikla mutlulukla büyütmeği nasip etsin insAllah... ben ağustos annesiyim dün öğlen 2de doğum yaptim normal.memeden süt emiyor.AMA ACİL HAYLA KAKA YAPMADI. dr yapmazsa pazartesi getir dedi.boyle bir şey yasiyan oldu mu??? LÜTFEN CEVAPLARİNİZ ÖNEMLİ

Bizim göbek dün düştü 10. Gün azcik parça kalmış içinde ama akinti yada kanama yok doktor eğer olursa getir demişti ihmal etme göster yavruyu bir sen. Göz içinde doktor damla yazar kafana göre bisi yapma sakin ondan bundan duydugun. Hele ki geçenler de bir resim paylaşıldı facebook da bebeğin gözüne anne sutu sikmislar capak olmuş diye göz pigmentleri ölmüş çocuğun aman cnm sakin ha eski kafalar böyle şeyler öneriyor falan her dediklerini yapmamak gerek
Yok canım ya hayatta yapmam öyle şeyler Allah korusun.. Su'yun 9. Günün de düştü. Hiç mi kanama olmadı ya. Bak simdi iyice kafam karıştı 2 kez aradım cunku doktoru o normal dedi ama salı günü hastaneye gidecegiz ztn bişi olmaz heralde ya. Kan pihtisi duruyor buarada göbeğinde kuru bi şekilde. Sizde nasıl?

Canım ben dün doktora gittim bunun için artık dayanamıyorum çünkü 2-3 ay sürebilir dedi. Garmastan ve lansinoha devam dedi, ama işe çok yaramıyor çünkü benim oğlan devamlı meme istiyor ve en az yarım saat emiyor haşince :KK43:
Ben ayrıca umma dedikleri şeyden oldum geçen hafta sağ göğsüm iyice şişti zor boşalttım . Hala ucunun ağrısı yetmezmiş gibi göğsümün içi acıyor resmen :KK43:
Canım inan aynı dırumdayız. Ben pompa almamıştım sol göğsüm şişip taş kesilince manuel lansinoh aldım sağdım öyle geldim kendime. Bir de hep o göğsü emzirdim. Sıcak kompres çok az rahatlatmıştı. Lansinoh krem ben de aldım ama ne zaman sürsem bebek emmiş de olsa uyanıyor. Faydasını göremiyorum. Çok haşin emiyor benim kızım da aynen. Isırıyor şimdiden, dişi çıkınca daha da fena olacak. Sırtımın ağrısına dayanamıyorum. Dikişler desen geçmedi. Nolcak böyle bilmiyorum artık. Geçmiş olsun canım sana da çok çok ...

Al Benden de o kadar göğüs ucu yaraları geçti çok şükür ama bu sefer içten sızlamalar başladı yanıyor sanki ucu deli olcam tel tel damar damar göğsümden bir şeyler çekiliyor. Her emzirme işkence gibi oluyor. Kıyamıyorum da yavruma:110:
Aynen öyle canım meme ucu yaraları geçti daha beteri geldi

1 g 1000 mg yapıyo canım. Ben de 500lük enfexia kullanıyorum sabah akşam olmak üzere

Ben yanlış bakmışım zaten cnm 1g 1mg diye gördüm. İnanılmaz fayda sağladı ama. Dikişin ordaki kırmızı şişliklerin kırmızılığı gitmiş,sönmüş. Ağrı acıda geçti. Çok hafif kaldı. Kutu bitene kadar Komple geçer inşallah sende faydasını görürsün 2 güne inşallah.

Göğüslerim kaldı bi tek. Emzirmek çile oldu resmen. Her tutuş emişte sanki dilinde iğne var tek tek batırıyo gibi. Dakikalr geçtikçede batma hissi yanma hissine dönüyo. Analık çok zormuş :)

Kızlar bugün 1 aylık kontrolümüzü olduk. 3300 kg 46 cm doğan oğlum 4280 kg, 52 cm olmuş :nazar:
Dr yaşıtlarına göre 2-3 cm ve 200 gr geride dedi. Ama pek sallamadım. 2. Ay içinde kakasını 4-5-6 gün yapmadığı olcak kafana takma sakın bişey yapma dedi. Bazı anneler makatı uyarıyor rahatlatıyor ama sakıncalı tembellik yaratıyor bağırsaklara dedi.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Birde gözleri hala sarı oğlumun sarılığı çok yüksek değildi tedavi olmadı değeri yavaş yavaş düştü ama gözleri kaldı. Bebeği böyle olan varmı acaba?
Canim merak etme en son gözde kalıyor bizimde öyle 10 gün sUrdu gozundeki

Kızlar ya sezeyan sonrasi idrarinnin geldiğini hissetmeye var mı aksama kadar gitmesem gene de hissetmiyorum sikistihimi

Ben normal doğum yaptım ben de pek hissetmiyorum canım. Sanırım hamilelikte sık sık gitmeye alışmıştık o yüzden tuhaf geliyor. Bir de içtiğimiz sular süte gidiyor ve çok terliyoruz ben böyle yorumlamıştım kendim :)

Kızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar

Cnsım benim altını değiştir emzir sonra çık dışarı
Senin de açılmaya ihtiyacın var
Şahsen biz çıktık iki kere
Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olma biiznillah
Batıl inançları geçelim
Sana da yavrularına da iyi gelecektir eminim

Kozlar gece yavrularınız Nasıl uyanıyor
Ağlayarak mı mızmızlayarak mı
Nasıl
Bizim ki Bi kaç dakka ıh ıh ediyor sonra uyanıyor sanki Ağrı'sı sancısı varmış gibi
Sanırım gazı var
Aslında alttan da üstten de gaz çıkarıyor
Bu durumu net anlayabilir miyim yöntemi var mı

Yok canım ya hayatta yapmam öyle şeyler Allah korusun.. Su'yun 9. Günün de düştü. Hiç mi kanama olmadı ya. Bak simdi iyice kafam karıştı 2 kez aradım cunku doktoru o normal dedi ama salı günü hastaneye gidecegiz ztn bişi olmaz heralde ya. Kan pihtisi duruyor buarada göbeğinde kuru bi şekilde. Sizde nasıl?
Ben de de pihti gibiydi çok az giysisi kan olmuştu doktora gittik pihti yi temizledi cubukla birsey sıktı gobegine ne sikiyorsunuz dedim iltihap olması nı engellemek için kyrutuyorum dedi dün biraz iltihap geldi batikon sür günde 1 defa pazartesine kadar geçmese bir dahagetir dedi ayrıca K vitamini aşısı yaptırdı kan var diye

X