- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.621
Emzirirken amrliyat yerim cok yaniyor emzirmedi yastiklari ise yariyor mu cidden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim deneyimBen nivea pisik kremi nivea bebek yağı ve bepanthol surdum azaldı ama hemen geçmedi sudo surdum sabaha bi şey kalmamış sen bilirsin canım ama pisi kremi sürülüyor sanırım. Ben surdum en azından :)
Canım benim bebeğimde göbeği düştükten 5 gün sonra kanadı doktorumuz temizleyip baticon sürmemi söyledi yaptım bir daha kanamadı. Keyfin kaçmasın olabiliyor cok olağan devam ederse orayi gümüş nitratla yakıyorlar oda can yakan bir şey değil yada k vitamini yapıyorlar pıhtılaşmayı sağlamak icin bu kadar :)Kizlar gobegimiz duseli 10gunden fazla oldu. Az once altini degistiriyodum kanamis.yarin doktora goturcem ama normalmi bu ya neden olurki
Banyosunda bile oraya dokunmuyrm desem yeridir nerden cikti simdi bu anlamadm butun keyfim kacti
Tesekkur ederim en azindan doktora gidene kadar kafamda kurmicam :) aciyomudur suan peki. Bezini katladim gobegine gelmesin diye bide ben dokunmaya korktum esim biraz yokladi acimadi sanirim sesi cikmadiCanım benim bebeğimde göbeği düştükten 5 gün sonra kanadı doktorumuz temizleyip baticon sürmemi söyledi yaptım bir daha kanamadı. Keyfin kaçmasın olabiliyor cok olağan devam ederse orayi gümüş nitratla yakıyorlar oda can yakan bir şey değil yada k vitamini yapıyorlar pıhtılaşmayı sağlamak icin bu kadar :)
Gözün aydın :) allah anali babali buyutsun insallah opuyorum prensesi ♥Hayırlı akşamlar anneler saat 11 yatisim yapıldı suni sanci verdiler bebegin kalp atışları düştü acil sezeryana alındım çok şükür RABBIME bende bebegimde iyiyiz dünya güzeli prensesimi görünce herşey unuttum hepinizin desteği için çok sağolun allah hepinizden razi olsun
Yorulmustur kuzum disari cikinca keyifleri yerinde oluyo ama donuste huysuzlaniyolar ozellikle hastane donusu.Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün hastane ve diğer işlerimiz için çarşıda idik sıcakta yandık resmen
Yavrum eve girince çok huysuzlandı
Emdikten sonra uyuyan çocuk uyuma oldu
Huysuzluk yapıyor
Altı temiz karnı tok gazı çıktı E ateşi felan da yok çok şükür
Ya Güneş'ten yoruldu uyuyamadı ya da bilmiyorum
Rabb im şifa vErsin yavrulara inşaallah
Şimdi biraz uyudu Bakalım
Bu gece nöbet Nasıl geçecek
Ay hiç duymamıştım hemen bakayım canım çok sağolBenimki c şeklinde canım çok rahat karnima geciriorum kollarim boşta kalio bebis yastıkta duruo
Tamam canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah beni habersiz bırakma hastane sonuçlarından ferhat bey ne dedi haber verAğrıyo ağrıyo da hep aynı şiddette artmadı
Sabah kontrol var bakalım nst de ne çıkacak
Acımıyordur acısa ağlardı :)Orda 3 büyük damardan besleniyordu onlarda anca kapanıyor temiz tutman yeterli ıslak pamukla hafif hafif temizle evde spreyin veya baticonun varsa sur. Panik yok bebekler cok güçlü :)Tesekkur ederim en azindan doktora gidene kadar kafamda kurmicam :) aciyomudur suan peki. Bezini katladim gobegine gelmesin diye bide ben dokunmaya korktum esim biraz yokladi acimadi sanirim sesi cikmadi
Canim epidural kolay yapiliyor mu beline iğne filan yapıyorlarmış çok aciyormu bide doğru yapılmasa felç bile kaliniyormus ona hiç cesaret edemem keşke bende yaptirsaydim belki faydası olurdu gitmeden önce hiç sancin varmiydi bide ilk bebeginmi
Canim epidural kolay yapiliyor mu beline iğne filan yapıyorlarmış çok aciyormu bide doğru yapılmasa felç bile kaliniyormus ona hiç cesaret edemem keşke bende yaptirsaydim belki faydası olurdu gitmeden önce hiç sancin varmiydi bide ilk bebeginmi[/QUQUOTE
Gittigimde sancim vardi ama cok normal kasik agrilari falan. Cati muayenesinden sonra sancilarim costu. Eve geldik 1/2 saate dogum olur dedim ama yavas yavas azaldi. Iki gundur sanci cektim ama duzenli oldu belirli bir sure. Sonra duzensizlesti. Ve bugun sancim falan kalmadi ne yazikki.. Yarin dr bizi bekliyor bakalim. Hazirlikki gelin dedi. Suni sanci verecek sanirim ve ben hala bir umut sanci beklemekteyim.
Benim ikinci dogumum cnm. Epiduralden hic korkma. Siddetle tavsiye ederim. 4 cm acilman olduktan sonra takiyrlar ve sonrasinda acayip bir rahatlama..
Tmm cnm haber edicem mutlaksTamam canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah beni habersiz bırakma hastane sonuçlarından ferhat bey ne dedi haber ver
Coresatin bariare losyon verdi doktor 2 gündür sürüyorum bugün klimayi da açtık 27 derecede biraz fark etti garibime korkudan klima acmiyorduk 27 de açın dediİsilik ne kullanıyorsunuz anneler adananın sıcağında bebeğim isilik oldu ona üzüldüm enteresan bir şekilde benimde boynum isilik oldu acayip batıyor kim bilir oglusumu Nasıl rahatsız ediyor ((
Benım 15. Günde düştü canımBugün bebeğimin 11 . günü göbeği hala düşmedi sizlerde durum Nasıl ? Göbekleri düştü mü ?
Yarın ilk isim alım bende.. Geceleri 29 da çalıştırıyoruz klimayı ama sürekli tutamıyorum bende klimada korkuyorum üşütecek diye karnını ince bir bezle sar yinede canm mide ve bağırsagı çabuk üşütüyorlar bebisler. Adana'nın havası berbat yasayan bilir (Coresatin bariare losyon verdi doktor 2 gündür sürüyorum bugün klimayi da açtık 27 derecede biraz fark etti garibime korkudan klima acmiyorduk 27 de açın dedi
Biz de de oldu canım normal galiba doktor pansuman yaptı K vitamin aşısı yaptı gönderdi götür mutlaka kandan sonrası iltihaplanma olurmuş aynı zamanda iltihabı da kurutulmuş doktor bilgilendirme doktordan sonra olur mu canım iyi gecelerKizlar gobegimiz duseli 10gunden fazla oldu. Az once altini degistiriyodum kanamis.yarin doktora goturcem ama normalmi bu ya neden olurki
Banyosunda bile oraya dokunmuyrm desem yeridir nerden cikti simdi bu anlamadm butun keyfim kacti
yapıyorum canım korkudan acmiyorduk bugün ilk defa açtık isilikten dolayi canımYarın ilk isim alım bende.. Geceleri 29 da çalıştırıyoruz klimayı ama sürekli tutamıyorum bende klimada korkuyorum üşütecek diye karnını ince bir bezle sar yinede canm mide ve bağırsagı çabuk üşütüyorlar bebisler. Adana'nın havası berbat yasayan bilir (
Benimde almam lazım sütü eve sağlam getirmek için ne gerekiyorsa yapcm artıkTermos cantalar var. Sicakligi yada soguklugu 4 saat muhafaza edebiliyomus. Ben aldim ama daha kullanmadim. Ise baslayinca kullanmayi dusunuyorum
Valla aynen öyle olduYorulmustur kuzum disari cikinca keyifleri yerinde oluyo ama donuste huysuzlaniyolar ozellikle hastane donusu.
Benim gunum sakin geciyo bugun cok sukur.umarim gecede boyle devam ederde ikimizde guzelce dinlenmis oluruz :)
Nobete gorusuruz artik :)