2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
FB_IMG_1470331985783.jpg

Göbek şeklinde normale dönsün die üzerine bez falan koyup bağlıyolar bir iki gün yaptım sonra dr a sordum mikrop kadar sakın yapma dedi. O kendi normale döner dedi ben de bi daha bağlamadım ama hala biraz çıkık yani şu an. Kaynanam da para koyup bağlayalım dedi. Dr da özellikle para konusunda uyardı herşey olabilir ondan dedi. Kısacası ben bağlamadım
İlk kez duydum canım boşver bağlama bence de hele ki para mikrop yuvasi

İsilik ne kullanıyorsunuz anneler adananın sıcağında bebeğim isilik oldu ona üzüldüm enteresan bir şekilde benimde boynum isilik oldu acayip batıyor kim bilir oglusumu Nasıl rahatsız ediyor :KK43:((

C seklindeki emzirme yastiklari su an isinize yaramiyorsa oturmaya basladiklari zaman cok ise yariyor kizlar.icine oturunca destek koymaya gerek yo

Bugün bebeğimin 11 . günü göbeği hala düşmedi sizlerde durum Nasıl ? Göbekleri düştü mü ?

Bizim de 9. Gün düştü. Ama biz hastaneden ciktigimizdan beri hergun yıkadık, sonra göbek bakim setiyle bakim yaptık. Sorunsuz geçti çok şükür. Göbek düşünce de yıkamaya ara vermedik.

Iyi aksamlar guzeller :) yazip kaciyorum surekli ama cogu zaman uyumayi gectim tuvalete gidebildigime sukrediyorum:KK47:
Yoruluyorum geriliyorum falan ama iyiki diyorum iyiki allah onu bana vermis iyiki kucagima almayi kokusunu icime cekmeyi nasip etmis:KK200::nazar:
Sabirsizlikla minciklayarak sevebilecegim koyun koyuna uyuyabilecegim gunleri bekliyorum:KK76:
Miniklerinizi ve sizi kocamaan opuyorum:KK68:

Hayırlı akşamlar kızlar

Bugün hastane ve diğer işlerimiz için çarşıda idik sıcakta yandık resmen
Yavrum eve girince çok huysuzlandı
Emdikten sonra uyuyan çocuk uyuma oldu
Huysuzluk yapıyor
Altı temiz karnı tok gazı çıktı E ateşi felan da yok çok şükür
Ya Güneş'ten yoruldu uyuyamadı ya da bilmiyorum
Rabb im şifa vErsin yavrulara inşaallah

Şimdi biraz uyudu Bakalım
Bu gece nöbet Nasıl geçecek :KK36:

X