- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez duydum canım boşver bağlama bence de hele ki para mikrop yuvasiGöbek şeklinde normale dönsün die üzerine bez falan koyup bağlıyolar bir iki gün yaptım sonra dr a sordum mikrop kadar sakın yapma dedi. O kendi normale döner dedi ben de bi daha bağlamadım ama hala biraz çıkık yani şu an. Kaynanam da para koyup bağlayalım dedi. Dr da özellikle para konusunda uyardı herşey olabilir ondan dedi. Kısacası ben bağlamadım
Teşekkürler canım :)Gobegini sarmaktan bahsediliyor galiba ben de sabah okudum burdan
Ben sudocrem surdum geçti sukurİsilik ne kullanıyorsunuz anneler adananın sıcağında bebeğim isilik oldu ona üzüldüm enteresan bir şekilde benimde boynum isilik oldu acayip batıyor kim bilir oglusumu Nasıl rahatsız ediyor ((
Teşekkürler canım peki çekmeden temizleme imkanı yok muCanım yan yatır bebişi her bir burna birkaç damla damlat çok az bekle içine ağzınla çek zaten filtre var ağzına gelme ihtimali yok :) katı degiş sıvı şekilde gelıyor
Sağlıkla huzurla gelsin :)Aynen öle valla kafasına ne zaman eserse o zaman gelecek :)
Bende pisik kreminden sürsem mustela ise yarar mı acabaBen sudocrem surdum geçti sukur
5 er dakika arayla 3 defa yaparsan çekmeden de halledersin canim amaç orayi yıkamakTeşekkürler canım peki çekmeden temizleme imkanı yok mu
Ben nivea pisik kremi nivea bebek yağı ve bepanthol surdum azaldı ama hemen geçmedi sudo surdum sabaha bi şey kalmamış sen bilirsin canım ama pisi kremi sürülüyor sanırım. Ben surdum en azından :)Bende pisik kreminden sürsem mustela ise yarar mı acaba
Amin inşallah canım benimmmSağlıkla huzurla gelsin :)
Karnına geçenlerden mi canım? Hiç öylesini duymamıştım. Benimki kola geçirmelikBen emzirme yastigi nda emziriom gün boyu canım rahat ettim ama bilemedim model farkımı var karnima gecenlerden benimkisi
Bugün bebeğimin 11 . günü göbeği hala düşmedi sizlerde durum Nasıl ? Göbekleri düştü mü ?
Ne tesadüf Aynı taktiği ben de uyguluyorumCanım benim de sütüm çok gelince kaçıyor sırtına vuruyorum yüzüne biraz üflüyorum kendine geliyor
Benim bu bebeğim 9.gun kızım 17.gun düşmüştü korkma yani normalBugün bebeğimin 11 . günü göbeği hala düşmedi sizlerde durum Nasıl ? Göbekleri düştü mü ?
Benimki c şeklinde canım çok rahat karnima geciriorum kollarim boşta kalio bebis yastıkta duruoKarnına geçenlerden mi canım? Hiç öylesini duymamıştım. Benimki kola geçirmelik