2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar çok Üzgünüm Adana'nın sıcağından neminden isilik olması yetmiyormuş gibi gobeginden kan geldi doktora gittik doktor kanı temizlendi bir cubukla birsey sıktı gobegine çok korkunctu bence o ağladı ben ağladım yetmiyormuş gibi K vitamini aşısı vurdurdu göbeği kanadigi için vuruluyormus kanın devamı iltihaplanma onu engelledim dedi bir de gaz sancimiz çok fazla kuzum ard arda tranva yaşadı resmen uyurken bile Üzgün sanki öyle işte arkadaşlarım :mad::mad:
Canım çok geçmiş olsun. Göbeğinden kan çok mu geliyordu? Benimkinin de hala kanıyor hafif hafif, düşeli 5 gün oldu. K vitamini aşısını nerede yaptırdın özel hastane falan mı?

Birer damla mi peki? Nasıl çıkıyo pislik akıntı gibi mi yoksa benim onu çekme mi lazım burnundan bilemedim.ki korkuyorum yapmaya da :KK43: geçen gün kutu aklım cikti :KK43:
Canım yan yatır bebişi her bir burna birkaç damla damlat çok az bekle içine ağzınla çek zaten filtre var ağzına gelme ihtimali yok :) katı degiş sıvı şekilde gelıyor

Neyle saklamayi eve tasimayi dusunuyosun peki arastirdimmi canim
Valla hocanın buzdolabına koyarım eve gelene kadar olan bölüm için çözüm düşünmem lazım belki okuldan 1 ay önce az az biriktirmeye çalışırım sonra okuldada biriktirp eşim gelir alır 10 dk sürüyo kendi arabamızla evin arası hemen buzluğa atarım her yolu denycm ek gıda almaya başlayana kadar idare etmem lazım.

Gecen sene cok guzelmis gercekten ama olsun.sen basarirsin eminim.birde sakin surekli okula baslicam sutum azalicak diye dusunup beynine o sinyali gonderme tamam mi.evladinin gelecegi icin ugrasiyosun sonucta guclu annesin sen
Valla kalkıştığım şeyi düşününce bazen kendimden kokryrm biliyomusun.bu küçücük bebeğe yazık mı ettim die düşünyrm ama büyüsün istedim okulum bitene kadar inş perişan etmem kızımı.ben elimden geleni yapm de gerisi Allah tan napm Artık en azından 6 aya kadar sadece süt vermek istiyorum. Okul 2.5 aylıkken açılacak.haftasonları da sık emzirirm akşamlar da dikkat ederim.

Ben kızımın göbeğini.düştükten sonra bağlamadım kızlar dr hiç bişey yapmana gerek yok o genetiğine göre şeklini alır dedi kaynanam da sürekli bağla diyo bilemedim ne yapsam

@karpuz_suyu hayırlı uğurlu olsunnn.doğum hikayeleri de yazarmış benim arkadaşım. :KK200::KK200: Allah hayırlı evlat etsin size. Sende başlycksın artık süt, kaka,gaz muhabbetlerine.sıra @jindam da hayırlısıyla o da doğursun topikçe böğrüne vurcz sohbetlerin.:halay::halay: çınar adarı beklyrz artık hadi bakalım :KK68::KK68:

Yastıktan dolayı mı bogulmaz diyorsun canım ben de alsam iyi olacak

Aynen canim yastigin bas tarafi yukari dogru meyilli oldugu icin kusarsa asagi akar. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrica benim gibi bebegi besige yatiramayip yatakta yaninda yatiranlar icin de gece uyurken bebeğe zarar veremezsiniz orada yatarken. Son olarak ben bebeği hep reflü yastığında yatarken emziriyorum. Hem uykusu kaçmıyor hem de tenime temas etmediği için çok terlemiyor. Benim için de emzirmeler hep dinlenme vakti oluyor :)

Canım çok geçmiş olsun. Göbeğinden kan çok mu geliyordu? Benimkinin de hala kanıyor hafif hafif, düşeli 5 gün oldu. K vitamini aşısını nerede yaptırdın özel hastane falan mı?
Ben bugün gördüm kan geldiğini dün düşmüştü temizledi doktor temizlenmese biraz daha kanar arkasından iltihaplanma olabilir dedi canım göbek deliğimin temizledi temizlendi sonra spreyle birsey sıktı gobegine kanadigi için yapıyoruz K vitamini aşısını dedi evet özel hastane kaçıncı günde düştü seninkinin göbeği canım benimki 15. Günde düştü

Aynen canim yastigin bas tarafi yukari dogru meyilli oldugu icin kusarsa asagi akar. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrica benim gibi bebegi besige yatiramayip yatakta yaninda yatiranlar icin de gece uyurken bebeğe zarar veremezsiniz orada yatarken. Son olarak ben bebeği hep reflü yastığında yatarken emziriyorum. Hem uykusu kaçmıyor hem de tenime temas etmediği için çok terlemiyor. Benim için de emzirmeler hep dinlenme vakti oluyor :)
Cnim o yastığın fotosunu gönderir misin

Bebe yağı kantron yağı saf zeytinyağı ne olursa artık karnını yukardan asagi ilk önce sıyırır gibi 5 6 kez yap sonra saat yönünde 5 6 kez hafif bastırarak dizini bük karnına doğru götür getir 5 6 kez ayağının altını dairesel ov ellerinin içini ov bir kaç kez tekrarla Can'ım
Tamam canım çok teşekkür ederim sagik

Doğduğunda tikaliydi bebeğim burnu yaklaşık 10 gün kullandım serum fizyolojik, hicbir zararı yok demişti her mama öncesi önce onu sıkıp sonra yediriyordum yoksa boguluyordu nefes alamadığı için neyseki geçti. Ama en zararsizi serum fizyolojik, bebekler için olan deniz suyu almıştık hep genzini yaktı.
Sağ ol canım teşekkür ederim :)

Canım benim bebeğim gazlı olduğu için kundaklayamadım hiç ama hep irkilip uyandığından uykusu derin olsun diye sadece kollarını hafif bağlıyorum, tabi ev klimalı serin olduğu için. Yoksa sıcakta bağlanmaz
Benimki de klimali sardım koydum ana dizine ama serbest yatmaya alışmış sanjrim sallama birakinca utaniyo hemen kollarını cikarmaya calisiyo

Bağlamak derken?
Göbek şeklinde normale dönsün die üzerine bez falan koyup bağlıyolar bir iki gün yaptım sonra dr a sordum mikrop kadar sakın yapma dedi. O kendi normale döner dedi ben de bi daha bağlamadım ama hala biraz çıkık yani şu an. Kaynanam da para koyup bağlayalım dedi. Dr da özellikle para konusunda uyardı herşey olabilir ondan dedi. Kısacası ben bağlamadım

Ben bugün gördüm kan geldiğini dün düşmüştü temizledi doktor temizlenmese biraz daha kanar arkasından iltihaplanma olabilir dedi canım göbek deliğimin temizledi temizlendi sonra spreyle birsey sıktı gobegine kanadigi için yapıyoruz K vitamini aşısını dedi evet özel hastane kaçıncı günde düştü seninkinin göbeği canım benimki 15. Günde düştü
9. Gün düştü canım. Annem yapıyor bakımını batticon sürüyordu bugün de eczaneden bir solüsyon aldık. Kıyafetlerinde azar azar kan oluyor yine de beş gündür kurumadı tam. Korkuyorum valla, yarın aile hekimine götüreceğim bir, olmadı K vitamini takviyesi yapılsın inan içim gidiyor kuzuma.. Allah beterinden saklasın yavrularımızı

Yan yatma yastığı aldım ama aklıma takıldı reflü yastığı da alsam mı bu kusmuk durumları için? Çok korkuyorum gece bir şey olur diye Allahım korusun. Reflü yastığından memnun olan var mı ona göre sipariş vereceğim kızlar

X