2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benim kız da 36 günlük tuvaletimi tutmaktan afedersin kabız oldun. yardımcı olacak kimsen yok mu kırkına kadar böyle gidebilirmiş
annem var bırak diyor ama ben bırakamıyorum:) çünkü biraz oyalanıp ağlamaya başlıyor. zamanla alışcam ayrı kalmaya artık:) 40 ından sonra düzeliyor mu ya. ne kırkmış bu:)

Canim benimde oyleydi sonra tam doymadigini anladim memeyi tam bosaltamiyor sanirim yoruluyor kalanini sahip veriyorum biberonla o zaman uyuyor. Sanirim biberonun kolayligina alisti memede zorlaniyor.
ben hiç biberon vermedim hep memeden alıyor. bundan sonra hep zorlıyayım daha çok emsin o zaman:)

yan yatisla reflu yastigi farkli seyler.nette google a yazarsaniz ornekleri cikiyor zaten.bizde dogdugunda beri reflu yataginda yatiriyoruz.besigine bile onunla koyuyorum.kusma sorunumuz var ama hic bogazina kacmadi bu zamana kadar.

Sıkıyorum ama artık çok sıkılıyoruum :KK43: normal doğum olcak diye korkudan bi yere de gidemiyorum :KK43: ama daha fazla beklersem kafadan dolayı sezeryana dönecek :KK43: kafamda deli sorular
Canım kendini neden bu kadar sıkıyorsun ki? Ben büyük oğlumda o kadar gezdim ki neredeyse sokakta doğuracaktım , doğuma gitmeden 2 saat önce sokaklarda yılbaşı alışverişindeydim düşün :oha:Suyum geldi doğuma gidiyoruz diye arayınca kuzenim şaka yapıyorum sanıp beni hastaneye götürmeye gelmedi :skandal:Kendini kasma gez dolaş hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bu oğlumda yatmak zorundaydım maalesef bunaltıcı geçmişti son aylar :işsiz:

Hanimlar fizyolojik serum var burun için kullandınız mi? Ben burnunu temizlemek için peçete kullanıyorum var mı başka bi önerisi olan ? Bir de benimki hapsiriyor Sizinkiler de böyle. Mi yoksa soğuk mu aldı benim minik kelebeğim?

Hanimlar fizyolojik serum var burun için kullandınız mi? Ben burnunu temizlemek için peçete kullanıyorum var mı başka bi önerisi olan ? Bir de benimki hapsiriyor Sizinkiler de böyle. Mi yoksa soğuk mu aldı benim minik kelebeğim?
Kullanıyorum canım memnunum bir sürü çıkıyor rahatlıyor ama sürekli kullanmamak lazım burnundaki pislikler mikrobu engeller sadece tıklandığında veriyorum ben, benim de çok hapşırıyor sıkıntı yapma :)

canım onun en kaç cm dir ev tipi anakucağında yatıyor benim kız. ona sığar mı acaba?
ben tuvalete bile gidemez oldum gece. emzirmeden gitsem ağlıyo emzirip gitsem kusar yetişemem diye korkuyorum. insanız tuvalet ihtiyacı oluyo acıkıyom susuyorum bütün gece odadan çıkamıyorum
53 cm xanim ama ztn yatağın üstünde duruo ayaklarini yatağa koyar çok olsa arkadaşın kızı 6 aylik çok iri bebisi ona yatairiomus hala aklın kalmıo gece uyurken bile açıkçası

Ben aldim henuz kullanmadim burun aspiratoru aldim burun deligine ucu buyuk geldi kullanamadim pecete yada kulak copuyle temizliyorum benimkide hapsuruyo dr dogdugunda hickirmasi hapsurmasi normal demisti

Denedim canım ams onu da tutmuyor. Zaten aç olunca aşırı derecede ağlıyor gözü birdey gormuyor
Canım benimkide tutmuyordu şimdi tutuyor bakma sen doktorlara bana da hep öyle dediler durdular emzir emzir diye sonra kilodan düşünce mama da verelim annesi 2500 kiloya düşmüş bebeğimiz dedi
Ben önce emzirmeye çalıştım çok ağladı sinir oldu falan hemen arkasından mama verdim birde elimizle hep başından tutup zorladılar hastanede hemşireler evde annemler çocuk onada sinir oluyormuş koluma koyup yavaşça zorlayınca alıverdi yavrum ama önceleri hep iki çekip bıraktı ama olsun iki üç farketmez önce emzir hemen arkasından mama ver bu rutine alışıyor bir müddet sonra emzirmeye oturmadan mamayı hazırla koy yanına ben öyle yapıyorum iki kere çeken çocuk şimdi yarım saat emiyor üstünede mamayı yiyor inşallah ilerde silikon uçlardan kurtulup kendi göğsümüde aldırabilirim küçük olduğu için alamıyor

Kullanıyorum canım memnunum bir sürü çıkıyor rahatlıyor ama sürekli kullanmamak lazım burnundaki pislikler mikrobu engeller sadece tıklandığında veriyorum ben, benim de çok hapşırıyor sıkıntı yapma :)
Birer damla mi peki? Nasıl çıkıyo pislik akıntı gibi mi yoksa benim onu çekme mi lazım burnundan bilemedim.ki korkuyorum yapmaya da :KK43: geçen gün kutu aklım cikti :KK43:

Can'ım şekerli birşeyler vermiyorsun dimi bebeklerin şekeri sindirecek enzimleri henüz yok bağırsaga yapışıp kıvrandırıyor sankın verme en az 15 gun kıvrandırıyor bebisleri. Bide dediğim gibi masaj yap İnan cok faydasını göreceksin benim bebeğimde aynı durumdayız 2 gündür cok şükür rahat yine kriz geliyor ama masajlarahatlatıyorum mama takviyesi alanbebeklerin kaderi bu sanırım :KK43:((
Yok canım sadece anne sütü ve mama yiyor masajı nasıl uyguluyorsun

Ben aldim henuz kullanmadim burun aspiratoru aldim burun deligine ucu buyuk geldi kullanamadim pecete yada kulak copuyle temizliyorum benimkide hapsuruyo dr dogdugunda hickirmasi hapsurmasi normal demisti
Tamam canım teşekkür ederim :) Aspiratör almadım ben de peçeteyle almaya çalışıyorum göründüğünde

X