- 29 Ocak 2016
- 53
- 58
- 8
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.521
Arkadasim bunu saka olarak kabul etmek istiyorum sen normal dogum yaptin diye bizlerden daha iyi annemi oluyorsun iki cocugumuda sezeryanla dogurdum iyikide sezeryan olmusum hic pisman degilim sen kendi fikrini kendine sakla hangi zihniyetini kullanarak bunu yazabildin hala anlam veremiyorum kisilerin tercihi hic kimseyi ilgilendirmez normal dogum yapip cocugunu bodrum.katlara sokaga atan cok insan gorduk onemli olan dogum sekli degil annelik duygusunun yurekte yer almasi bu da emekle oluyor
canım günde 1 damla dan kutuda 365 damla var yazıyo. yanlış mı biliyorumEvet cnm bu ilaç 3 kutu 9 ay yetiyormus
sağol canım bakarım netten yan etkilerine. monovit çok fena gaz yaptı bebişecanım kutusunu attım;ama içeriği aşağıdaki şekilde nette buldum. Bize direkt hastanedeyken çocuk doktoru bunu verdi; sağlık ocağı sadece d vitamini veriyor sanırım,
% Günlük Değer*
35mg
**
C Vitamini
1000IU
**
A Vitamini
400IU
**
D3 Vitamini
normal doğumu desteklemek başka sezaryen olanları aşağılamak başka...Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Kızlar 5. Gun kontrolumuz vardı 180 gr almışız iyimi ya az mı bilemedim unutmusum
Kızlar 37. Haftada doğum yapan var mi
Amin canım sagol hep basindayiz Hep yan yatıyor allah hepimizin kini korusunallah yardımcınız olsun canım bir an bile ayrılmayın başından biz öyle yapıyoruz. morarma yada burun deliklerini oynatarak nefes alıyorsa sırtüstü bi süre bekleyin geçmezse doktora götürün
Canim 38 den sonra daha iyi diyolar ama senin ki neden 37 de alıyo dr bi sknti mi var . Ama mecbur san korkma canm bnm bi arkadas 37 de normal sancisi tutup normal dogurdu hic bi sknti yoktu 36 dan sonra çok sknti olmuyo ki kaldı ki 40 hafta da doğup yine solunum sknti yaşıyan var bu bebekle alakali inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucagina37+3 sezeryanla alınacak canım korkuyorm bi skinti olur diye senin bebis nasildiEmira SY
İnşallah canım bebisimin suyu azalmış doktor riske atmayalim dedi bi sorun olmaz dedi ama korkuyorum yineCanim 38 den sonra daha iyi diyolar ama senin ki neden 37 de alıyo dr bi sknti mi var . Ama mecbur san korkma canm 37 de normal sancisi tutup normal doganlar bile var 36 dan sonra çok sknti olmuyo ki kaldı ki 40 hafta da doğup yine solunum sknti taşıyan var bu bebekle alakali inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucagina
Korkma canım suyu azaldiysa o daha da sknti bebisine kuzucun aceleci çok istiyo heralde kavuşmayı :) :)İnşallah canım bebisimin suyu azalmış doktor riske atmayalim dedi bi sorun olmaz dedi ama korkuyorum yine
Demekki :)) seninle ayniyiz hemen hemen bebisinin kilosu boyu nasilKorkma canım suyu azaldiysa o daha da sknti bebisine kuzucun aceleci çok istiyo heralde kavuşmayı :) :)
Selam anneler Bugun 9 günüm var ayaklarim cok kotu şişmiş kasiklarim agriyor ama bi sancı falan yok burda çok az kişi kalmış galiba RABBİM hayirlisiyla hepimize yardım etsin inşallah
canım günde 1 damla dan kutuda 365 damla var yazıyo. yanlış mı biliyorum
Oyy annesi kıyamam. Rabbim evladını bir anınca kucağına almayı nasip eylesin.inşallah çok iyi olacak annesi .Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.içini ferah tut.dualarım bebeğinle
Canimm çok çok geçmiş olsun Allah sıfasini versin kuzunun nasıl anlaşıldı merak ettim bende su vermiyorum ama Dr gerek yok demişti
Dogum sırasında mı hissettin kesildigini ?
ben kontrole gittim ayak bacak sisligi normalmis hiç yatmadin dimi zorladin dedi bildi de 2-3 gündür esimleyiz kimse yok yardimci dikislerimi zorlamisim biraz moirluk var batma var biraz pahali bir jel verdi 2ay kullan dedi hem iyileşir hem iz birakmazmis bebiş nasıl peki ?
Canım çok geçmiş olsun, yavrunun şifasını versin Rabbim inşallah .Dualarımız onunla inşallah biran önce sağlıkla evine döner kuzun .
Canim benim çabucak iyileşir çabucak kavuşur sun sağlıkla Bebeğine İnşallah
canım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumu
@Nurmuratkf canımmm benimmm cok gecmiş olsun inşallah prenses en kısa zamanda gelcek kucagına bol bol sabır cek dua et bıtanem eminim çok zor dayanmak annesin sonuçta ama bebegin içşn guzel seyler dusun sütün guzelce gelsin bebegini misler gibi besleyebilesin..
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün aldık yavrumu evdeyiz annesinin kelebeği çok yorulmuş uyuyo uyandırır emziriyorum aç kalmasın diye Şükürler olsun Rabbime:) ben yokken doğum yapanlar olduysa hayırlı ugurlu olsun doğan bebetoş lari mız da iyidirler inşAllah. Tuz fazlasını nasıl öğrendiğimj sormuş sunuz tesadüf oldu 3. Gününde normal.kontrole gittik hiçbi şey yoktu doktor baktı göbeğinde kan var dedi koku yoksa vitamin eksiği dedi koku yoktu dogumda yapılan vitaminlerdennyapilsin devlet hastanesi onerdi acile gittik vitamini yaptı tahlil de yapalım dedi tahlilde suyu az tuzu yüksek çıktı hemen yatırım ileride böbrek beyin sarılık vs sorunlar çıkar dedi Şükürler olsun o gün yatırabildik aç kalmış dedi doktor aslında 2 saat bile.beklemedim emzirmek.için sürekli emzirdim ama su vermedim.hiç tabi ben İzmir deyim çok sıcak burası suya ihtiyaç duymuş siz siz olur bi çay kaşığı verin her gün hepinize cook çok teşekkür ediyorum Allah hepinize arazi olsun :)Canım benimm ne olur stres yapma kendine dualarımız tabiki onunla sem hiç merak etme inşallah en kısa zamanda evinin mis kokusu gelecek yanına ❤
evet canım öyle gördüm benHiç bakmadım cnm . Ddrops için mi soruyorsun .
evet canım öyle gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?