2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadasim bunu saka olarak kabul etmek istiyorum sen normal dogum yaptin diye bizlerden daha iyi annemi oluyorsun iki cocugumuda sezeryanla dogurdum iyikide sezeryan olmusum hic pisman degilim sen kendi fikrini kendine sakla hangi zihniyetini kullanarak bunu yazabildin hala anlam veremiyorum kisilerin tercihi hic kimseyi ilgilendirmez normal dogum yapip cocugunu bodrum.katlara sokaga atan cok insan gorduk onemli olan dogum sekli degil annelik duygusunun yurekte yer almasi bu da emekle oluyor

sağol canım bakarım netten yan etkilerine. monovit çok fena gaz yaptı bebişe bugün kullanmadık rahat ettik

normal doğumu desteklemek başka sezaryen olanları aşağılamak başka...
daha fazla yorum yapmak istemiyorum

37+3 sezeryanla alınacak canım korkuyorm bi skinti olur diye senin bebis nasildi Emira SY
Canim 38 den sonra daha iyi diyolar ama senin ki neden 37 de alıyo dr bi sknti mi var . Ama mecbur san korkma canm bnm bi arkadas 37 de normal sancisi tutup normal dogurdu hic bi sknti yoktu 36 dan sonra çok sknti olmuyo ki kaldı ki 40 hafta da doğup yine solunum sknti yaşıyan var bu bebekle alakali inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucagina

İnşallah canım bebisimin suyu azalmış doktor riske atmayalim dedi bi sorun olmaz dedi ama korkuyorum yine

Merhaba arkadaşlar sizler doğum yaptığı için size soruyorum benim erken doğum riskim var dünden beri karnımda sertleşme var yururken kasıklarımda ağrı oluyor geçer diye doktora gitmedim ama geçmedi böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

Selam anneler Bugun 9 günüm var ayaklarim cok kotu şişmiş kasiklarim agriyor ama bi sancı falan yok burda çok az kişi kalmış galiba RABBİM hayirlisiyla hepimize yardım etsin inşallah

Can'ım aramızda iki gün var
Benim de 11 günüm kaldı görünüyor
Ben de şişme pek olmadı
Sancım nst de düşük çıktı
Bugün Ağrı'm oldu az az yani ben sancı olduğunu bilmiyordum
Hafif bel Ağrı'sı ve kasık Ağrı'sı gibi
Ama çok az
Doktor hafif sancın var belki artar doğum olur
Yoksa 40. Hafta ya kadar beklicez Dedi
Kendi gelmesi için

Senin doktor çatı muayenesi nst felan Nasıl

Oyy annesi kıyamam. Rabbim evladını bir anınca kucağına almayı nasip eylesin.inşallah çok iyi olacak annesi .Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.içini ferah tut.dualarım bebeğinle

Canimm çok çok geçmiş olsun Allah sıfasini versin kuzunun nasıl anlaşıldı merak ettim bende su vermiyorum ama Dr gerek yok demişti

Canım çok geçmiş olsun, yavrunun şifasını versin Rabbim inşallah .Dualarımız onunla inşallah biran önce sağlıkla evine döner kuzun .

Canim benim çabucak iyileşir çabucak kavuşur sun sağlıkla Bebeğine İnşallah

canım allah yardımcınız olsun su vermeyin diyolar anlamıyorum ki ben napıcaz. nasıl öğrendiniz peki durumu

Canım benimm ne olur stres yapma kendine dualarımız tabiki onunla sem hiç merak etme inşallah en kısa zamanda evinin mis kokusu gelecek yanına ❤
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün aldık yavrumu evdeyiz annesinin kelebeği çok yorulmuş uyuyo uyandırır emziriyorum aç kalmasın diye Şükürler olsun Rabbime:) ben yokken doğum yapanlar olduysa hayırlı ugurlu olsun doğan bebetoş lari mız da iyidirler inşAllah. Tuz fazlasını nasıl öğrendiğimj sormuş sunuz tesadüf oldu 3. Gününde normal.kontrole gittik hiçbi şey yoktu doktor baktı göbeğinde kan var dedi koku yoksa vitamin eksiği dedi koku yoktu dogumda yapılan vitaminlerdennyapilsin devlet hastanesi onerdi acile gittik vitamini yaptı tahlil de yapalım dedi tahlilde suyu az tuzu yüksek çıktı hemen yatırım ileride böbrek beyin sarılık vs sorunlar çıkar dedi Şükürler olsun o gün yatırabildik aç kalmış dedi doktor aslında 2 saat bile.beklemedim emzirmek.için sürekli emzirdim ama su vermedim.hiç tabi ben İzmir deyim çok sıcak burası suya ihtiyaç duymuş siz siz olur bi çay kaşığı verin her gün hepinize cook çok teşekkür ediyorum Allah hepinize arazi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…