- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.341
Canim cok tuhaf bir dogum oldu hastaneyegelmek çok sikintilydi ama şükür iyiyiz
Verelim canım valla hiç çekinmeden verelimm onu hakediyorlar onu istiyorlar yaniiYa ben hamilelikte anladım çok densiz insanlar var yok yüzün çok şişmiş fazla mı kilo aldın bilmiş bilmiş tuz çok yeme sanki ne yedigimi tuza ne kadar dikkat biliyorlarmis gibi karnın erkek bebek karnı gibi diyen dengesizler kız erkek farketmez de olmuşum 9 aylık hersey kıza yönelik başta benim psikolojim o nasıl bir yorum yani o yüzden doğumdan sonraki sahsima olan densizliklere hazırım cevap da veririm valla
İnsanların tüm Hatayla oynanıyor maalesefBende ankaradayim bulunduğum yerde de hava üssü var ucak seslerinden uyuyamadik dün çok korktum kasılmalar arttı iyice karnim taş gibi oldu bugunde devam edince dr a gittim yarım saatte 4 sancı çıktı dr iyiye işaret her an doğum olabilir bebeğin hareketlerine dikkat et duruma göre yarın ua da p.tesi tekrar gel dedi . Beklemedeyiz artık bakalım nolcak . Artık dogsun istiyordum ama türkiye şu haldeyken biraz daha kalsa keşke diyorum Allah Yardimcimiz olsun
Can'ım sağsalim sağlıkla hayırla gelsin kuzuAhh kızlar ah dun geceden beri ne cektigimi bir allah bilir o kadar korktum ve etkilendim ki bu olaylardan tepemizde ucan savaş uçaklarından sancılar tavan yaptı korkudan gece hastaneye çıkamadık sabah ilk is olarak gittik Nst muayene derken sancılar tital ciziyor günübirlik yatış aldm ilaç tedavisi ile durduruldu denilebilir ama suyum azalmış 25 temmuzda sezeryana alınacak kuzum inşallah saglikla kavusuruz
İnşaaallahOff aynen ya doğumdan sonra geçer dimi
Hay maşaallah azaldık bayaIyi geceler kizlar bir gunun daha sonuna geldik geriye kaldi 5 gun
Hafi inşaallah sağsalim kendiliğinden gelir kuzu da gerek kalmaz sezeryanı ama her şeyin hayırlısı tabi annesi güzelce dağlıkla gelsin deİyi geceler canım benim de bugün 40. Haftam çarşambaya kadar doğdu doğdu bende çarşamba sezaryan mecburen
Iyi geceler kizlar , bugun ogle saatlerinde wc gittigimde bi baktimki bi iki uc damla kahverengi pembemsi akintim oldu cok azdi. Sonra bisey yok. Acaba bu nedir, sizde oldumu hic boyle bisey???
Doğum yaptın canım çok şükür bebegim iyi rabbim isteyen herkese nasip etsin hastaneye çok zor ulaştık ama kismet
Canim cok tuhaf bir dogum oldu hastaneyegelmek çok sikintilydi ama şükür iyiyiz
Canim dogal akisina birak ve tadini cikar. Dusunki bebeginin senle son gunleri.o duygu cok farkli.bedenine ve bebegine guven yeter.hicbireeyden korkma :)
Off aynen ya doğumdan sonra geçer dimi
Eskilerin yalanı hep 5 kg çıkarmış canım şey seylikten çıkmışO kaç kilo doğurmuş acaba merak ettim canım
Yemeklerine kimyon koy sen gazlanmaz oyle arada süt veriyorsan sanslisin geçmez her daim gaz bebegeSagol canim dikkat edicem ama simdi gecmesi icin yapabilecegim bisey var mi bildigin hala uyumuyo agliyo cunkubide bu aksam da aci yedik daha yeni aklima grliyo bu gece mama vericem sut yerine belki rahatlar
Kulağını tika kuzum hepimiz yasadik bunları 3.5 kg bebek gayet iyidir emin olYaaa benimkine de öyle diyo.zayıf ya ondan Sesi az çıkıyo diyo gıcık olyrm şu An 3.5 kilo kızım.hiç ağlamıyo bile. Uyandır mama ver diyo yeni emdi uyudu dyrm sen bilmysn hiç uyanmıyo o doymuyo mama ver diyo ya.o kadar gıcık olyrm ki en sonunda dr mama verme ağlamıyosa dedi dedim de sustu.neresi zayıf benim kızımın ya 4 Kilo mu doğcktı.
Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.
Ilk bebegim bu yani. Onu bi kenara iteklemek icin dogurmadim ben
Kızımın 40 haftasını tamamlamasına 5 gün kaldı ve hiçbir belirti yok.. Gören de karnın hala yukarıda senin diyor hepten üzülüyorum zaten. Sancım falan da yok, nst de bile zaten 4-5 çıktı iki gün önce şaka gibi. Hava da 40 derece sıcak, Rabbim yardımcımız olsun. Doktor kızlar pek bekletmez gerçi bile dedi ama benimkinin beklemeye niyeti var gibi daha. Gerçekten bu son günler geçmek bilmiyormuş...
Günaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
Günaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
Benimde aynıydı cnm ve maalesef sezeryan oldum su azaldı çünkü . Bebek kanala inmedi ,çatımda açılma yoktu 40 + 2 spinal sezeryan ile yavruma kavuştum.hayırlısı olsun Hakkı'nda cnm
Çıkmaması imkansız zatenEskilerin yalanı hep 5 kg çıkarmış canım şey seylikten çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?