2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Verelim canım valla hiç çekinmeden verelimm onu hakediyorlar onu istiyorlar yanii

İnsanların tüm Hatayla oynanıyor maalesef
Rabb im yardımcımız olsun
Aynı duygular içindeyim
Doğsa mı daha iyi biraz beklese mi bilemiyor insan
Can'ım sağsalim sağlıkla hayırla gelsin kuzu
Rabb im güzellikler nasip etsin

Off aynen ya doğumdan sonra geçer dimi
İnşaaallah

Iyi geceler kizlar bir gunun daha sonuna geldik geriye kaldi 5 gun
Hay maşaallah azaldık baya
Sırayla geçite günler
Bizlere geliyor
Geçmez denen Zaman'lar geçti gitti maşaallah

İyi geceler canım benim de bugün 40. Haftam çarşambaya kadar doğdu doğdu bende çarşamba sezaryan mecburen
Hafi inşaallah sağsalim kendiliğinden gelir kuzu da gerek kalmaz sezeryanı ama her şeyin hayırlısı tabi annesi güzelce dağlıkla gelsin de

Iyi geceler kizlar , bugun ogle saatlerinde wc gittigimde bi baktimki bi iki uc damla kahverengi pembemsi akintim oldu cok azdi. Sonra bisey yok. Acaba bu nedir, sizde oldumu hic boyle bisey???

Doktorum bana leke kanAma olursa gel demişti Bi arayıp sorsan dr A

Doğum yaptın canım çok şükür bebegim iyi rabbim isteyen herkese nasip etsin hastaneye çok zor ulaştık ama kismet

Can'ım gözüBaş aydın bin şükür gelmiş kuzu
Çabucak toparlanırdınız inşaallah
zor günler
bebeğin çok güçlü olacak inşaallah

Sabah uykularım yok yahu

Aman bugün de hayırlarla eşime aileme kavuşaydım sağsalim

Rabb i yardım etsin inşaallaj cümlemize

Normal doğum yapan arkadaşlar keşişi olanlar ne kadar sürede iyileşme gerçekleşiyor acep ???

S sssn canım maşaallah size Kocaman olmuşsunuz
Bizlerde doğumu bekliyoruz bakalım hayırlarla
Heyecan korku telaş hepsi var
İlk hamilelik nasipse ilk doğum olacak ve ben bunun için ne yapacağımı bilmiyorum
Sınavıma çalışmamış gibiyim
Sanki hiç. Bi şey bilmiyor gibiyim

Canim dogal akisina birak ve tadini cikar. Dusunki bebeginin senle son gunleri.o duygu cok farkli.bedenine ve bebegine guven yeter.hicbireeyden korkma :)

Off aynen ya doğumdan sonra geçer dimi

Geçmiyor bir süre daha böyle devam ediyor . İlkinde ve kasım ayıydi sıcakta değil yani lohusayken gece nasıl terliyordum :/ kışı içime atlet giymeden tek tisortle gecirmistim o halde bile sanki su dökülmüş gibi uyanıyordum

Sagol canim dikkat edicem ama simdi gecmesi icin yapabilecegim bisey var mi bildigin hala uyumuyo agliyo cunku bide bu aksam da aci yedik daha yeni aklima grliyo bu gece mama vericem sut yerine belki rahatlar
Yemeklerine kimyon koy sen gazlanmaz oyle arada süt veriyorsan sanslisin geçmez her daim gaz bebege

Kulağını tika kuzum hepimiz yasadik bunları 3.5 kg bebek gayet iyidir emin ol

Günaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur

Kızımın 40 haftasını tamamlamasına 5 gün kaldı ve hiçbir belirti yok.. Gören de karnın hala yukarıda senin diyor hepten üzülüyorum zaten. Sancım falan da yok, nst de bile zaten 4-5 çıktı iki gün önce şaka gibi. Hava da 40 derece sıcak, Rabbim yardımcımız olsun. Doktor kızlar pek bekletmez gerçi bile dedi ama benimkinin beklemeye niyeti var gibi daha. Gerçekten bu son günler geçmek bilmiyormuş...

Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.
Ilk bebegim bu yani. Onu bi kenara iteklemek icin dogurmadim ben

Aynen öyle tabii ki alacaksın,seveceksin,koklayacaksın.etrafı neden dinliyorsun . Onlar susmazlar. Sürekli emzir ki sütün gelsin. Süreklinde sev , konuş ,annesi

Benimde aynıydı cnm ve maalesef sezeryan oldum su azaldı çünkü . Bebek kanala inmedi ,çatımda açılma yoktu 40 + 2 spinal sezeryan ile yavruma kavuştum.hayırlısı olsun Hakkı'nda cnm

Oyy annesi kıyamam. Rabbim evladını bir anınca kucağına almayı nasip eylesin.inşallah çok iyi olacak annesi .Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.içini ferah tut.dualarım bebeğinle

Canimm çok çok geçmiş olsun Allah sıfasini versin kuzunun nasıl anlaşıldı merak ettim bende su vermiyorum ama Dr gerek yok demişti

Benimde aynıydı cnm ve maalesef sezeryan oldum su azaldı çünkü . Bebek kanala inmedi ,çatımda açılma yoktu 40 + 2 spinal sezeryan ile yavruma kavuştum.hayırlısı olsun Hakkı'nda cnm

Kaç kilo doğdu peki Can'ım 40+2 de
Ben de 38+2 deyim
Şimdilik sancı felan yok
Suyumun iyi olduğunu söyledi dr
Yarın da çayı muayenem bar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…