Canım hiç takma kafanı Allah aşkına, bak biz 24.gündeyiz daha 1 haftadır düzene girdik meme konusunda, 10 gün neredeyse hiç emmedi beni hem sütüm azdı hem de memeyi tutamıyor, çabuk acıktığı için basıyordu yaygarayı o halde hiç tutmuyordu. Sana tavsiyem göğüs ucu al onunla biraz ver ağzında tutmaya alışsın.... 40 gün çok önemli dedi doktorumuz mama takviyesi şart kilo alımı için verdik biz mamayı, bazen 1-2 dakika bazen 10 dak durdu memede bazen hiç çekmedi bile ama inan hiç moralimi bozmadım, eşim lohsa depresyonuna girdi resmen çocuğa anne sütü lazım diye diye kafamın etini yedi ama sağıp veriyordum; nasıl oluyordu sağıyordum 40-50ml alıyordu anne sütünü biberondan sonra doymazsa biraz mama takviyesi...Aventin soothie emziği damağını çok kuvvetlendirdi artık 1 haftadır 2 saatte bir memeye koyuyorum 10-15 dak güzel güzel emiyor, arada yine mama ile destekliyorum... Şuan göğüs ucum ilk zamanlara göre daha iyi ama bugün yine denedim alamadı zorlamadım ben de memeden emiyor ya o yeter bana göğüs ucunu hala kullanıyorum varsın direkt memeye yapışmasın...