• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ben aksamdan beri cok kotuyum surekli agliyorum. Bu ulkede evladimi nasil yetistiricem onu nasil bir gelecek bekliyor cok kaygiliyim gece hic uyumadim cok korkuyorum sutum kesilecek diye siz nasil basa cikiyorsunuz bu durumla lutfen birseyler soyleyin:KK43:(((
Insallah bu gunler gececek. Uzmeyin kendinizi.
Darbenin engellenmesi bu ulkenin gelistiginin bi gostergesi bnce. Darbe gerceklesseydi o zaman hersey cok kotu olurdu

Insallah bu gunler gececek. Uzmeyin kendinizi.
Darbenin engellenmesi bu ulkenin gelistiginin bi gostergesi bnce. Darbe gerceklesseydi o zaman hersey cok kotu olurdu
Dun geceki olay tuzu biberi belkide insan sokaga cikmaya korkuyor bomba panigi yuzunden oysa ben (herkes gibi) bebegimle guvenli bir ortamda rahatca gezmek isterdim Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim.

valla dün gece 4 gibi istanbulda uçaktan bir bomba atıldı. sandım ki evin içine attılar ki söylenen bölgeye de bi o kadar uzagız aslında. ben dün gece en çok o stresten dogum sancımın tutmasından korktum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diim..
Son haftamda bnm yasadigim yere roket atilmisti 3 defa bende o gece dogurucam sanmistim:((

valla dün gece 4 gibi istanbulda uçaktan bir bomba atıldı. sandım ki evin içine attılar ki söylenen bölgeye de bi o kadar uzagız aslında. ben dün gece en çok o stresten dogum sancımın tutmasından korktum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diim..

Cnm sen nerede oturuyorsun. Bizim burada öyle oldu. İç kapılar bile zangirdadi. 4.5 civari idi :(

Kızlar ya daha doğurmadan psikolojim bozuldu benim:( kv sağolsun herşeyi çok iyi biliyor görümceminde 5aylık kızı var neler diyo neler :( bebek uyurken anne uyumazmış temizliği kim yapacakmış o kadar bebekle ilgilenilmezmiş o yedi tane büyütmüş ne beşik ne mama sandalyesi kullanmış onlar hep gosterişmiş daha neler neler :( ben ne yapıcam kızlaar ne olur dualarınızda beni unutmayın Rabbim kocama güzel bir iş küçücük de olsa bir ev nasip etsin :(

Cnm sen nerede oturuyorsun. Bizim burada öyle oldu. İç kapılar bile zangirdadi. 4.5 civari idi :KK43:

Sizin yine doğum zamanı , benim dün gece kasılma sanci ağrı heran dogurucam sandım. Hala ağrım var stresten.bende vatana yakınım Silah sesleri sirenler anonslar hele o Jet ... Allah fırsat vermesin kötü niyetli insanlara
Sen nerde oturuyorsun

Kızlar ya daha doğurmadan psikolojim bozuldu benim:KK43: kv sağolsun herşeyi çok iyi biliyor görümceminde 5aylık kızı var neler diyo neler :KK43: bebek uyurken anne uyumazmış temizliği kim yapacakmış o kadar bebekle ilgilenilmezmiş o yedi tane büyütmüş ne beşik ne mama sandalyesi kullanmış onlar hep gosterişmiş daha neler neler :KK43: ben ne yapıcam kızlaar ne olur dualarınızda beni unutmayın Rabbim kocama güzel bir iş küçücük de olsa bir ev nasip etsin :KK43:

Allah yardımcın olsun canım, bence sen kV bişi deme kendi bildiğini oku, allah da en kısa zamanda ayrı bi ev nasip eder inşallah
ca
Kızlar ya daha doğurmadan psikolojim bozuldu benim:KK43: kv sağolsun herşeyi çok iyi biliyor görümceminde 5aylık kızı var neler diyo neler :KK43: bebek uyurken anne uyumazmış temizliği kim yapacakmış o kadar bebekle ilgilenilmezmiş o yedi tane büyütmüş ne beşik ne mama sandalyesi kullanmış onlar hep gosterişmiş daha neler neler :KK43: ben ne yapıcam kızlaar ne olur dualarınızda beni unutmayın Rabbim kocama güzel bir iş küçücük de olsa bir ev nasip etsin :KK43:
canm bizimkilerde besik alfigimiz yerden alt acma unitesini getir dedim kocama .bedava unutmusuz . kv kp aman canm ne alt acma yeri ne gerek var eskiden vagmiydi diyorlar. ogullari yorulmasin diye. bende dedim bunlar hayati kolaylastiran seyler dedim sustular. yani uzaktayken bile karisiyorlar seninki zor gerekten.uzulme insallh Allah bir yol acar

Kızlar aranızda şarıl şarıl yerleşen var mı bazen 18 derece klima karşısında bile ter akıyor hamileliğin son günleri uzun zamandır böyleyim tek tesellim az kaldı doğumdan sonra bu kadar terlemezsin diyorum kendime İnşallah doğumdan sonra bu kadar terlemem

Kızlar aranızda şarıl şarıl yerleşen var mı bazen 18 derece klima karşısında bile ter akıyor hamileliğin son günleri uzun zamandır böyleyim tek tesellim az kaldı doğumdan sonra bu kadar terlemezsin diyorum kendime İnşallah doğumdan sonra bu kadar terlemem

Kızlar bebeğinizi hastaneden neyle cikardiniz eşim ve kayinvalidem anakucagina gerek yok dedi travel sistem araba aldık onun araba koltuğuna pike serer öyle çıkarırım diyorlar neymiş eşim arastirmis onun bir sakıncası yokmuş ben de sustum artık

ca
canm bizimkilerde besik alfigimiz yerden alt acma unitesini getir dedim kocama .bedava unutmusuz . kv kp aman canm ne alt acma yeri ne gerek var eskiden vagmiydi diyorlar. ogullari yorulmasin diye. bende dedim bunlar hayati kolaylastiran seyler dedim sustular. yani uzaktayken bile karisiyorlar seninki zor gerekten.uzulme insallh Allah bir yol acar
Allah sabır versin hepimize kuzum benim ne yapıcam ne edicem bi bilemedim :( amin inşallah inşallah ❤

Kızlar bebeğinizi hastaneden neyle cikardiniz eşim ve kayinvalidem anakucagina gerek yok dedi travel sistem araba aldık onun araba koltuğuna pike serer öyle çıkarırım diyorlar neymiş eşim arastirmis onun bir sakıncası yokmuş ben de sustum artık

Ben battaniyeye sarıp kucağımda çıkardım

Back