• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.
Ilk bebegim bu yani. Onu bi kenara iteklemek icin dogurmadim ben :KK43:

Canım bana dr her meme istediğinde ver kucak istediğinde kucağına al dedi,sonuçta o da dünyaya bize alışmaya çalışiyor.geçici bir dönem.anne kokusu bebeğin kendini güvende hissettiği tek yer.bende ağladıkca istedikce bol bol emziriyorum.

Gunaydin.biz hala uyumadik :KK43:
Surekli memede durmak istiyo saatlerdir emiyo ve hic uyumadi desem yeridir :KK43:
Ne yapcgmi sasirdim :cry:

Ahh canım yaa bizde dün öyleydik.gece biraz iyiydi gündüz nasıl olur hiç bilemiyorum Allah yardımcımız olsun.biraz uyuyunca sütte dolar aslında.ben bizimki nde acaba gazı mi var diye düşünüyorum

Dün gece herhalde hayatımın en berbat gecesiydi. 6 gün kalmış şurda doğum yapmama ve ben, sürekli hamileliğinin stresli geçtiğini söyleyen ben, asıl stresin ne olduğunu gördüm. Ne tarama sesleri, ne bomba sesleri duydu bu kulaklar. Sayısını bilmiyorum bile. Hele biri çok daha yakında patladı. Uyku nedir zaten bilmedim. Bebeğim karnımda top oldu gerginlikten, tam diyorum geçecek düşünme hop bir patlama sesi... Mahvoldu bebeğim karnımda. Sabaha kadar sancım gelmesin diye Rabbime dua ettim. Bebek tekmeledi, belimden sırtıma ağrı girdi, tansiyon yerlerde. Allahım hepimizive yavrularımızı korusun ve böyle kara günler yaşatmasın inşallah.

Dün gece herhalde hayatımın en berbat gecesiydi. 6 gün kalmış şurda doğum yapmama ve ben, sürekli hamileliğinin stresli geçtiğini söyleyen ben, asıl stresin ne olduğunu gördüm. Ne tarama sesleri, ne bomba sesleri duydu bu kulaklar. Sayısını bilmiyorum bile. Hele biri çok daha yakında patladı. Uyku nedir zaten bilmedim. Bebeğim karnımda top oldu gerginlikten, tam diyorum geçecek düşünme hop bir patlama sesi... Mahvoldu bebeğim karnımda. Sabaha kadar sancım gelmesin diye Rabbime dua ettim. Bebek tekmeledi, belimden sırtıma ağrı girdi, tansiyon yerlerde. Allahım hepimizive yavrularımızı korusun ve böyle kara günler yaşatmasın inşallah.
Amin canım benim amin inşallah şimdi nasılsın bebeğin nasıl

Rabbim ülkemizi korusun. Eski yaşananlar bir daha yaşanmasın inşallah.
Biz birde Atatürk havalimanina yakın oturuyoruz. Uçaklar kalkınca bazı durumlarda üstümüzden geçer. Bu gece de böyle oldu. Saat 3.30 a kadar haberleri izledim. Mayışinca uzanayım defim. Tam uyudum 4.20 civarı f-16 lar çok yakınımızdan geçti tamda yeni daldığım için o seslerle bi hopladm. Bismillah bismillah diyerek. Kalp atisım nefes alışverişim bozuldu. Kendimi toparlayana kadar cnm çıktı. Bi dahada yatmadım. Birde çok yakınımıza bomba attılar içerideki kapalı kapılar zangir zangir titredi tamda lavabo kapısının önündeydim. Ne yapacağımı bilemedim. :KK43: allahtan girmemiştim elektrikler de kesikti
Allah km sabır versin Can'ım
Yaşananlar çok zor
Biz kilometreler ötesinde kasım kasım kasıldık mahvolduksen yanı başında yine iyi dayanmışsın
Helal olsun
Biz kendimizi bebeklerimizi düşünmeliyiz

Kizlar ya gidemiyorum hastaneye doktor da gidemiyor allahım yaşadığım strese bak hayirlisin olsun insallaj
Allah ım kolaylık versin kuzum stres yapmamakta çalış
Sağsalim sağlıklıca gelin inşaallah dünyaya
Amin ami çn Can'ım kasılmalar bende de fazlaydı
Doğuma nasipse 13 gün var
Bakalım hayırlarla şu zor günler geçsin gitsin mutluluk huzur hayır olsjn

Kizlar ben aksamdan beri cok kotuyum surekli agliyorum. Bu ulkede evladimi nasil yetistiricem onu nasil bir gelecek bekliyor cok kaygiliyim gece hic uyumadim cok korkuyorum sutum kesilecek diye siz nasil basa cikiyorsunuz bu durumla lutfen birseyler soyleyin:((((

Kizlar tecrubeli oldugunuz icin size birsey sormak istiyorum.sanci karninizda sertlesme olup bel yada yanlara mi vuruyor o anda.ve bunlar olurkende rahimde 2 sn batma mi oluyor bu arada bunlar olurken bebek hareketde ediyor.telaslanmakda istemiyorum ama korkuyorumda.deneyimlerinize dayanarak bunlar ne oluyor?

Kizlar ben aksamdan beri cok kotuyum surekli agliyorum. Bu ulkede evladimi nasil yetistiricem onu nasil bir gelecek bekliyor cok kaygiliyim gece hic uyumadim cok korkuyorum sutum kesilecek diye siz nasil basa cikiyorsunuz bu durumla lutfen birseyler soyleyin:KK43:(((
valla dün gece 4 gibi istanbulda uçaktan bir bomba atıldı. sandım ki evin içine attılar ki söylenen bölgeye de bi o kadar uzagız aslında. ben dün gece en çok o stresten dogum sancımın tutmasından korktum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diim..

Kizlar tecrubeli oldugunuz icin size birsey sormak istiyorum.sanci karninizda sertlesme olup bel yada yanlara mi vuruyor o anda.ve bunlar olurkende rahimde 2 sn batma mi oluyor bu arada bunlar olurken bebek hareketde ediyor.telaslanmakda istemiyorum ama korkuyorumda.deneyimlerinize dayanarak bunlar ne oluyor?
canım tecrübeli değilim ama bu soylediklerin bana baya uzun zamandır oluyor. onun üstüne kaç kere doktora gittim, bir tuaflık yok yani. doktroum normal diyor

Back