• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
memede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorum :KK43: bende onun kokusuna doyamiyorum cunku:anne::nazar:
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami

Can'ım bebeğini senden mahrum bırakma.ilk 1 ay anne karnındaki gibi seninle olmak istermiş,alışmazmış.

Cnm bnm oğlumda ilk hafta yarim saat 40 dk memede kaliyodu ve kilosu dusuk cikti doktor sik sik emzir evet fakat bu demek degil izin sure memede kalsin memede kaliyosa diymuyod

Cnm ay sonu bitiyomus cok sey var kucuk boyutta uskak mendil zibin goğus pedi oamuk camasir deterjani yumusatici sampuan cay krem vs
Gittim bugün istanbul ankara ve İzmirde varmış sadece öyle dediler canım başka şeyler ihtiyaçlar aldık ama teşekkür ederim

Ben bu gece dogurmazsam iyidir stresden allahim sen devletimizi milletimizi koru
Aynı şekilde
Kasım kasım kasılıyorum
Allah ım yardım etsin
Eşim ailem ank da
Ben kilometreler ötesinde
Sabır Allah ım yardım et dayanma gücü ver bizlere

Rabbim ülkemizi korusun. Eski yaşananlar bir daha yaşanmasın inşallah.
Biz birde Atatürk havalimanina yakın oturuyoruz. Uçaklar kalkınca bazı durumlarda üstümüzden geçer. Bu gece de böyle oldu. Saat 3.30 a kadar haberleri izledim. Mayışinca uzanayım defim. Tam uyudum 4.20 civarı f-16 lar çok yakınımızdan geçti tamda yeni daldığım için o seslerle bi hopladm. Bismillah bismillah diyerek. Kalp atisım nefes alışverişim bozuldu. Kendimi toparlayana kadar cnm çıktı. Bi dahada yatmadım. Birde çok yakınımıza bomba attılar içerideki kapalı kapılar zangir zangir titredi tamda lavabo kapısının önündeydim. Ne yapacağımı bilemedim. :( allahtan girmemiştim elektrikler de kesikti

Back