- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.221
memede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorumbende onun kokusuna doyamiyorum cunku
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami
Canım ya doktorum ilk günden antibiyotik vermişti ama ben süte geçer diye kullanmadım hatamı yaptımCanim ben doktora gittim bugun sislik ve sizlama oldugunu soyledim ilac yazdi aNtibiyotik. Gec iyilesir yoksa dedi sen de bi gorun istersen
Gittim bugün istanbul ankara ve İzmirde varmış sadece öyle dediler canım başka şeyler ihtiyaçlar aldık ama teşekkür ederimCnm bnm oğlumda ilk hafta yarim saat 40 dk memede kaliyodu ve kilosu dusuk cikti doktor sik sik emzir evet fakat bu demek degil izin sure memede kalsin memede kaliyosa diymuyod
Cnm ay sonu bitiyomus cok sey var kucuk boyutta uskak mendil zibin goğus pedi oamuk camasir deterjani yumusatici sampuan cay krem vs
Aynen ben de bilmiyorum nasıl gidecem hastaneye sen ne zaman gideceksin hastaneyeÇok sağol canım bendeki şans ülkede darbe oldu nasıl gitcem hastaneye bilmiyorum
Aynı şekildeBen bu gece dogurmazsam iyidir stresden allahim sen devletimizi milletimizi koru
Oyy birakmam teyzesiiCan'ım bebeğini senden mahrum bırakma.ilk 1 ay anne karnındaki gibi seninle olmak istermiş,alışmazmış.
Aynı şekilde
Kasım kasım kasılıyorum
Allah ım yardım etsin
Eşim ailem ank da
Ben kilometreler ötesinde
Sabır Allah ım yardım et dayanma gücü ver bizlere
Suyum geldi duanizi eksk etmeyin
Allah yardimcin olsun canim rabbim bi avazda kurtarsin insallahSuyum geldi duanizi eksk etmeyin
Al benden de o kadar hem baskı hem sancı... bi yndan korku bi yandan stres deli oldum geceden beri... Allahım vatanımızı muhafaza eylesin yaaaaa....Ben bu gece dogurmazsam iyidir stresden allahim sen devletimizi milletimizi koru
Canım ya doktorum ilk günden antibiyotik vermişti ama ben süte geçer diye kullanmadım hatamı yaptım
Ben bu gece dogurmazsam iyidir stresden allahim sen devletimizi milletimizi koru
Aynı şekilde
Kasım kasım kasılıyorum
Allah ım yardım etsin
Eşim ailem ank da
Ben kilometreler ötesinde
Sabır Allah ım yardım et dayanma gücü ver bizlere
Gitcem birazdan caninAynen ben de bilmiyorum nasıl gidecem hastaneye sen ne zaman gideceksin hastaneye
Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.Can'ım bebeğini senden mahrum bırakma.ilk 1 ay anne karnındaki gibi seninle olmak istermiş,alışmazmış.
Allahım şifa versin yavrun iyi olcak canım dularım sizinle.şuan iyi canım ama ameliyat olcakmış 6 aylık olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?