• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bende bu sabah Umut Asaf ıma kavuştum. Sezeryan doğum oldu. Bebişim 3910 kg 52 santim. Ağrılar var ve süt gelmedi daha ona uğraşıyorum. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Son günleri biraz zor geçirdim pek giremedim buraya doğum yapan herkesin bebişi hayırlı olsun. :anne::KK46:
Allah analı babalı büyütsün, allah hayırlı evlat etsin canım sütün de en tez zaman da gelir inşallah

Serviksin normal super.Icini ferah tut cnm ..kisa olsa bile sifasi var dermani var vaktinde doguyorlar sukur..baski hissi mesaneye normal bence ama vagende oluyosa ayaklarini uzat. Bence kontrole kadar hep istirahat et canm esmaul husna okuyabilirsin icin ferahlar
allah razı olsun canım doğum yapana kadar bu endişe hiç bitmicek sanırımm sölediklerini uygulucam canımmm

Cnm o haftalarda magnezyum eksikliği de sertlik yaparmış. Yön değiştirdiğinde geçiyorsa hele hiç korkma. Son haftalardaki sertlik ama karnının heryerinde o zaman sancı demek. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. :KK66:
çok sağolun kızlar içim rahatladı gerçekten çok zormuş yaaaaa kafaya takıyorum sürekli böle şeleri

Sezaryen olan tontiş anneler hala tontiş misiniz? :110:benjm gobegim duruyo :anneadayı: Bingil bingil :halay:bi de ameliyat yerim in sağ kısmı yaniyo hep 13u de oldu operasyon sizin durumlar nedir ne kadar zamanda geçiyo bu yanma:KK61:
Ben 8inde oldum hala gaz var karnimda biraz şiş normalmis ama dikiş yerimde batma ve hassasiyet var bir de morluk yarın kontrole gidicem iki gündür de ayaklarda fena şişlik var sende de var mı

Kızlar bende bu sabah Umut Asaf ıma kavuştum. Sezeryan doğum oldu. Bebişim 3910 kg 52 santim. Ağrılar var ve süt gelmedi daha ona uğraşıyorum. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Son günleri biraz zor geçirdim pek giremedim buraya doğum yapan herkesin bebişi hayırlı olsun. :anne::KK46:

Hayırlı olsun gözünüz aydın Can'ım
Çok sevindim çok
Darısı bekleyenlere hayırlı Zaman'da olsun sağlıkla huzurla

Canım topuk kanını aile hekimliği alırsa ekstra puan mı ne kazanıyorlarmış sanırım o yüzden ısrar etmiş de olabilirler
O da olabilir valla belli olmaz bunlarin isi.hastanede alinirken saglik ocagina gittiginizde alindigini soylersiniz dediler yeniden alincak olsa soylerlerdi sanirim.ama hemsire de cok ikna edici konustu:deli: fazla dusunmemek lazim bunu :KK70:

Benimki de hep oyle canim hep memede uyuyo. Tam yatiriyorum basiya yaygarayi. Emzik gini memede durmak istiyo.Ben iki gun sagdim koydum dolaba aventin yenidoganiyla verdim gece 11 gibi ozaman hemen daldi 3-4 saat iyi uyudu o cok uyuyunca da ve ben dinlendigim icin benim sutum daha cok artti. Demekki doymuyodu. Sen de oyle bir dene istersen.simdi fazla uyudugunda hemem sagiyorum zor zamanda veriyorum hemen daliyo uykiya. Banyodan sonra ve doktor icin disari cikarttigimda da cok uyuyo ben dinlenmos oluyorum.

Acaba minik Ediz memeyi tam kavriyo mu yoksa ucundan mi tutuyo

Super_anne1411 Super_anne1411 bizimde sabah 7-9 mesaimız var bu 2 saat hep memedeyiz bende doyduguna eminim.galiba kendilerini böyle dahs güvende hissediyor lar
Tamamen keyfi biseymis teyzeleri.yine saat 7de huysuzlanmadan uyudu cunku:anne: dikislerden hareketlerim kisitli cabuk olamiyorum agri vs derken gece lohusalik depresyonunun kiyisindan dondum desem yeridir:eek: ama gune enerjik basladim:KK76: minnoslari ve sizi kocamaan opuyoruz:KK15:
Benim de öyle olmuştu Can'ım , bir sor bakalım doktor ne diyecek? Biz iyi olmaya çalışıyoruz, Deniz iki gündür huysuzluk yapıyor ve hiç uyumuyor maalesef. Çocuğuma güzel uyuyor diye diye nazar ettim sanırım :KK43: Gaz sancılarımız da başladı en kötüsü de o hiç bişey yapamıyorum çünkü :KK43: Ama onun için herşeye değer :KK68:çok şükür bugünleri gösteren rabbime :dua: Ediz kuzum Nasıl sen nasılsın alıştınız mı birbirinize :KK49: çok öpüyoruz sizi :KK15:
Oy oy oy kiyamam onu da sevsinler gazini da sevsinler pasanin:KK200: rezene anason kimyon karisimi cay hem sut yapiyomus hemde gaz sıkıntısını azaltıyomus dun hemsire soyledi ne kadar etkilidir bilemiyorum ama bugun alicam bakalim.bi dene sende istersen. Insallah en kisa zamanda gecer annesi.
Edizim iyi cok sukur teyzesi alistik birbirimize benimkisi planli bi hamilelik degildi hatta 1sene daha dusunmuyodum ama simdi keske daha once olsaymis diyorum :nazar: bu arada sisligi doktoruma sordum bugun normal dedi bi sure daha artabilir her bunyenin ameliyata doguma tepkisi ayni olmaz korkma dedi :)

iki gündür benimki de aynı. banyo da kar etmedi. memede uyumak istiyolar galiba. dün uyku ilacı niyetine 15 cc mama verdik. bugün memede uyudu
memede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorum :( bende onun kokusuna doyamiyorum cunku:anne::nazar:
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami

Canım benim göbeğim gitti ikinci sezeryanim oglumda da göbek gitmişti.ilk 1 hafta ödem çok du bende göbeğim ve şişkinliğim vardı ama geçti şükür. Bir 7 kilo fazlaliligim var doğum kilosu olarak.senin daha yeni zamanla siskinligin geçecek canım.

İnşallah duzelir yavrularımız biran önce gazı olan bebek meme almaz diyor annem doğru mu sizce büyük oglumda gaz yoktu bunda var mı yok mu anlayamıyorum :KK43:

Memede uyuyan hatta bütün gününü memede geçiren bir oğlum var :) emzik de almadı nafile :) memeye devam birde aglamasa :KK43:

Canım benim kızın için rabbim en güzel yazıları yazmıştır sen içini ferah tut inşallah atlatacak yavru.hamilelikte çok kastım belkide şimdi lohusalik la üst üste gelince kolay değil tabii Allah yar ve yardımcınız olsun canim
Sağ ol canım benim inşAllah 7 kilonun da verirsin kısa zamanda ben de inerim biraz böyle gobek bacak sis kalmam inşAllah :(

onu eşim de söyledi yaşına gelmiş olsa emeklicek yürücek zor olcak onun için ama şimdi masul masul yatıyo yavrum kolayca iyileşir dikişi zorlamadan :KK43: benim sürekli bunları düşünmem lazım olumsuzları kafamdan atmam lazım
Canım benim dualarım sizinle inşallah kolaycacık çabucak atlatacak inan buna.. Ve ameliyatından bi kaç hafta sonra herşeyiniz normale dönecek:dua:

Ben 8inde oldum hala gaz var karnimda biraz şiş normalmis ama dikiş yerimde batma ve hassasiyet var bir de morluk yarın kontrole gidicem iki gündür de ayaklarda fena şişlik var sende de var mı
Ben 13u nde oldum gazımj çıkardım cisim i yaptım aynı gün kaldırdılar ama sen bana sor resmen kesildi karnım hissettim yani :( ayaklarım şişti benim hâlâ sis karnım da hala büyük kakamı da hala yapamadım 10 gün sonra gel dedi doktor:( yürümekte zorlaniyorum sağ kısmı çok yaniyo resmen yirtiliyo orası sürekli soruyorum bakın kan var mı diye korkuyorum

Ben çarşamba 10da sezaryen oldum hala tık yok:KK43:
Canim ben pazartesi dogum yaptim carsamba tuvalete cikabildim. Bagirsaklarim normalde de tembeldir korkudan cok az kati sey yedim tuvalete cikana kadar.surekli kayisi suyu kuru kayisi erik hosafi yesillik tukettim.bide surekli hareket halindeyim ben bol bol yuru zor oluyo biliyorum ama yurumek cok iyi geliyo

Oh nasil sevindim bilemezsin.bende yasadim cunku :) bir iki kere oyle dene sonra gogus ucun cikacak zaten kendiliginden alacak artik :KK46:
Kızzz bi kere daha yazmak istedim Allah razı olsun.size öyle bi dua ettim ki yani hiç emmeyecek die korktuğum göğsümden alamyrm kızımı.minnettarız:KK200::KK36:

Kızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık :KK43:
Canim bir gogsunu en az 20 dk emzir.ilk gelen sut suluymus son gelen sut ise yagli.10 dk emip birakiyosa o yuzden kilo almiyo olanilir.diyelim 10 dk emdi birakti birdahaki emme zamaninda yine ayni gogsunu emzir

Back