• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım göğüs ucu çıkarıcı ben de işe yaramadı çünkü bebeğim memeyi tam tutamadığı ve oynadığı için hemen sönüyordu tekrar göğüs ucum... Bu yüzden silikon göğüs ucu aldım, onunla veriyorum şuan çok rahat alıyor bu şekilde ve aynen benim de senin gibi sıkıntım vardı sağ göğsümü az emdiği için sütüm azalmıştı, şuan eski haline döndü sütüm emdiği için. Silikon göğüs ucunu dene bence
Sağol cnmm S sssn bi fikir verdi denedim aldı kızım çok şükür. Pompayla biraz sağyrm ucu çıkınca verdim iki gündür alıyo çok şükür çok sağol yinede

Canım topuk kanını ihmal etme o önemli, ama ilk aşısı 1. ayda oluyor Hepatit B zaten sağlık ocağından arıyorlar seni onun için bir de aşı kartı iste aslında hastaneden vermeleri lazımdı onda yazıyor hangi ay hangi aşıyı olması gerektiği hem de takibini yapmış olursun
Bugün gittim ama antibiyotik kullandığım için almadılar ikinci topik kanını.haftaya gitcz. Antibiyotik sonucu yanlış çıkarıyomuş

Kızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık :KK43:
canım gerekiyosa ver mamadan da. süt çok olabilir ama kaliteli değildir belki. ben ilk dönemler çok fazla su içiyodum sutum şeffaf gibiydi şimdi 3-3,5 lt içiyorum daha beyaz ama benimki de yağlı değil sanırsam benim kız da yavaş kılo alıyo

dün tartıldı canım...ve en az 4saat meme de kalıyor yatırınca ağlıyor...belliki doymuyor... dün gece 3 ten beri ayaktayım bugün saat 4 den beride kucağımda perişanım allahın gücüne gitmesin
canım benimki de yoruyor beni canı sağolsun. yine de herşeye değer be :) bazen gülüyo uykusunda melekler güldürüyo kızımı. o an herşeyi unutuyorum

matsiyahoje matsiyahoje canım sık sık sağlık ocağına giderek tarttırabilirsin; benimki 3040gr doğdu hastane çıkışı 2850 idi, 3 gün sonra 3000gr oldu ama 9. gün gittiğimizde 3040gr dı yani 5 günde sadece 40gr almış... Mama takviyesine başladık şuan emiyor üzerine de gün içinde mama takviyesi yapıyorum 3800 şuan 24.günümüzdeyiz yani 3 haftada toplam 800gr almış. Bu arada bugün sağlıkocağına gittim ebe illa mamayı kes sadece anne sütü alsın dedi, az geliyor doymuyor ne yapacağım dedim önce kilosuna bakalım kilo kaybederse tekrar başlarsın dedi ama duyduğum en saçma cümle geldi çünkü şuan zaten yeterince azalttım; bazı günler sütüm azalınca mama ile desteklediğim için kilosu iyi hem de diyelim ki kilo almada sıkıntı yaşadı neden bunu yaşatayım ki bebeğime? Haftaya tekrar doktoruna soracağım, çünkü 10 gün önce mama takviyesine devam demişti
ipekm84 ipekm84 ilk iki günde 200 gram vermişti sonra 12. gün tartıldı o 200 gramı geri almıştı 10 günde. iyi mi bilmiyorum ne dersiniz?

Canım benim minnak denizin çoook güçlü doğumdan hemen sonra ameliyat olabilir büyük ihtimalle dememiş miydi Dr?bak güzel deniz o büyük ihtimallerin hepsinin canı cehenneme dedi ve evinize geldi.3 aya kadar inşallah tamamen iyileşip hiç ameliyata gerek kalmayacak.ben inanıyorum sende inan ve denizinle keyfini çıkar uykusuz gecelerin:)
çok tatlısın canım benim ya ama iyileşeceğine değil de ameliyat olacağına kendimi alıştırmaya çalışıyorum yoksa o ameliyat olurken toplayamam kendimi :(

memede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorum :KK43: bende onun kokusuna doyamiyorum cunku:anne::nazar:
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami
aynı şeyleri yaşamışız canım memede uyuyo benim kız o beni öyle alıştırdı öyle devam edicez artık

Back