2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sağ ol canım BENİM Allah razı olsunkasintilarima dogurmasam karbonatli su surdum bebek pudra si surdum azalttı biraz şükür ama dogurdum tan sonra kasidim arada hala da var :/

Tesekkurler cnm dedigin gibi hareketler daha sert oluyor bazen sanki hareket araligi zaman olarak acildi gibi geldi de ya da ben sabirsizlastim :)

Canim bebegin hayırlı olsun karışıklıktan kim doğum yaptı hiç haberim yok bu ara bebegim resmen memeyle savasiyor sol tarafı inatla emmiyor sagmaya calisiyorum mama da veriyorum onu tel.dondugu için yanlis yazmisim göz aki teni sarı yavrumun korkutuyor beni
bugün de göbeği düştü tam bir haftalık oldu minik aşkım

Sezaryen olan tontiş anneler hala tontiş misiniz? benjm gobegim duruyo Bingil bingil bi de ameliyat yerim in sağ kısmı yaniyo hep 13u de oldu operasyon sizin durumlar nedir ne kadar zamanda geçiyo bu yanma

merhaba temmuz anneleri:) size bir sorum olacak. bebeğim 12 günlük. dünden beri kakasını yapmıyor. sizce bu bir problem mi. sadece anne sütüyle besliyorum

Cnm benim bi arkadsimin bebegi 1 hafta kaka yapmadigi oluyordu karni rahat ve gaz cikardigi icin ilac bile vermiyorlardi.
Gaz cikariyor ve karni rahatsa kafana takma hemen.ama icine sinmezse agrisi olursa doktora goturursun

sağol canım allah razı olsun.
doktor da dedi kalan ciğer alınanı yerini dolduruyomuş ama işte ana yüreği dayanmıyo. bebekler çabuk iyileşiyor diye avutuyorum kendimi.

bugün hiç durmadı hiç uyumadı hep ağladı canım emzik vereyim dedim onu da alır gibi yaptı bıraktı hatta biraz zorladım öğürür gibi oldu. ben zaten emzik vermek istemiyodum iyi olsu bol bol emsin kilo alsın kuzu

D Daisymom benim oğlanda bugün pek bir huysuz sabah 7 den beri memedeyiz sürekli uykuya dalıyor yatağına bırakıyorum hop 5 dk sonra basıyor yaygarayi.neyi var anlamıyorum
Canım aynı durum bende de var, sanırım gazı var bebişlerimizin ondan bu yaygara. Meme isteyen bebek bu şekilde ağlamaz diye düşünüyorum. Uykusu gaz yüzünden hep bölünüyor, sıkıyor sürekli kendini, iki büklüm oluyor garibim

D Daisymom benim oğlanda bugün pek bir huysuz sabah 7 den beri memedeyiz sürekli uykuya dalıyor yatağına bırakıyorum hop 5 dk sonra basıyor yaygarayi.neyi var anlamıyorum
Ayy kuzum aynı durumdayız karnı tok altı temiz ama sürekli ağlıyor ve gazı var. İnsan bişey yapamayınca da kötü hissediyor kendini inşallah en kısa zamanda düzelir yavrularımız

benimki de meme meraklısı bide memede uyumayı adet edindi öyle gidiyo 15 gündür. ilerde sıkıntı olcak bu ama napıyım. emzik verdim alır gibi yaptı bıraktı ille de meme diyo boş memeyi emziğe tercih ediyo. bu arada ben de sana bu satırları yazarken yarım saattir kızıma memeden ayrılması için uğraşıyorum

allah razı olsun canım. Deniz çok güçlü bir kız atlatacak allahın izniyle ama ben aylardır güçlü dura dura bitip tükenmişim haberim yok. doğumdan sonra çöktüm baya. kızım için sütüm için üzülmemeye çalışıyorum ama çok zor inan

Ferhat bey canım çarşamba günü İnşallah o güne kadar normal sancılar vs olmazsa sezeryane alacak

Bende de öyle canım. Ufak bir belirti bile yok. Belki sıcaklara bu kadar kalmasak daha sağlıklı düşünebilirdim o yetiyi de kaybettim. Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

Aynı ben benim de sancım yok dün gittim daha önceki nst de az az çıkmıştı dün hiç çıkmadı pazartesi ye kadar bekleyeceğiz olmazsa yatışım yapılacak benim de inşallah o zaman a kadar kendi sancım gelir :/

onu eşim de söyledi yaşına gelmiş olsa emeklicek yürücek zor olcak onun için ama şimdi masul masul yatıyo yavrum kolayca iyileşir dikişi zorlamadan benim sürekli bunları düşünmem lazım olumsuzları kafamdan atmam lazım

canım en son ne zaman tartıldı? ben de endişeliyim bebeğimin kilosu konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…