• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
herkese gunaydinnn.bebisleri kucaginda olan annelere tunaydin diyebiliriz sanirm:))

biz 15 gunluk olduk.emme disinda simdilik hersey yolunda masallah.memeyi emmiyor diyebilirim.o uyurken agzina veriyorumki hormonlar en azindan sut uretsin.ben sagarak veriyorum.ayrica mama takviyesi yapiyoruz.cunku dogum kilomuza ulasamadik.bi de sutum yetmiyor.
mamaya ocu gozuyle bakmiyorum.ihtiyac varsa vermekten yanayim.ne kadar zorlasakta olmuyorsa elden bir care gelmiyor.bende o kadar imreniyorumki cok cok emen bebekleri gorunce.icim ciz edio.hatta goguslerim sizliyor.emzirememeyi eksiklik olarak gosteren tiplere de sinir oluyorum su lohusa halimle.bagira bagira aglayasim gelio.hayirlisi artik ben zorlamaya devam edicem.insallah zamanla alir

Canım hiç takma kafanı Allah aşkına, bak biz 24.gündeyiz daha 1 haftadır düzene girdik meme konusunda, 10 gün neredeyse hiç emmedi beni hem sütüm azdı hem de memeyi tutamıyor, çabuk acıktığı için basıyordu yaygarayı o halde hiç tutmuyordu. Sana tavsiyem göğüs ucu al onunla biraz ver ağzında tutmaya alışsın.... 40 gün çok önemli dedi doktorumuz mama takviyesi şart kilo alımı için verdik biz mamayı, bazen 1-2 dakika bazen 10 dak durdu memede bazen hiç çekmedi bile ama inan hiç moralimi bozmadım, eşim lohsa depresyonuna girdi resmen çocuğa anne sütü lazım diye diye kafamın etini yedi ama sağıp veriyordum; nasıl oluyordu sağıyordum 40-50ml alıyordu anne sütünü biberondan sonra doymazsa biraz mama takviyesi...Aventin soothie emziği damağını çok kuvvetlendirdi artık 1 haftadır 2 saatte bir memeye koyuyorum 10-15 dak güzel güzel emiyor, arada yine mama ile destekliyorum... Şuan göğüs ucum ilk zamanlara göre daha iyi ama bugün yine denedim alamadı zorlamadım ben de memeden emiyor ya o yeter bana göğüs ucunu hala kullanıyorum varsın direkt memeye yapışmasın...

Sende Sağol canım benim
Derdini veren Allah dermanını da verir bol dua oku, ayrıntılı usg 30 temmuz olcak canım orda herşeyine bakılıyırmuş galiba.
Evet canım gözle görülen bir sıkıntı varsa (inşallah yoktur) önceden anlaşılıyor ayrıntılı usg ile. benim kızımdaki kisti o sayede öğrendik. doğumda öğrenseydik belki de geç olacaktı çünkü küçük bi hastanede doğum yapacaktım. doğduğu zamanki solunum sıkıntısında belki yanlış bişey yapacaklardı bilemiyorum ama bu şekilde öncedem doktor hastane ayarladık doğar doğmaz doktoru gördü muayene etti kızımı şimdi de takip ediyor.

Canım benimki 1 hafta sonra dikişleri görmek ve ultrason kontrolü için çağırmıştı; bir de 40' dan sonra da çağırdı o zaman da alttan muayene yapacağım dedi

matsiyahoje matsiyahoje canım benim senin meleğin çok güçlü bi kızzz bunu sakın unutmaaa ve sakın strese girme o kist geldiği gibi gidecek ve meleğim çabucak iyileşecekkk tamam mı bunu hiç ama hiç unutma ağlama kis sütünün tadı bozulmasın bebeğin de güzel güzel beslensin güç toplasın
yerim seni pozitif anne.. elimden geleni yapıyorum ama üzülmemeyi beceremesim bi türlü

matsiyahoje matsiyahoje ağlamak üzülmek sonucu degistirecek mi canim? Degistirecekse topikcek oturup aglayalim Deniz kizimiz icin :P neşen yerine gelsin diye takılıyorum yanlış anlamayasın. Hiç bir anne yavrusunun kılına zarar gelsin istemez elbet.. hepsi rabbime emanetler. Çok şükür ki bu rahatsızlığı erkenden tespit ettik ve kontrol altındayız diye sevinmelisin canım. Bugünlerinizin tadını çıkarmaya bak, kızçen günden güne büyüyor, üzülüp ağlarken bu güzel anları kaçırma nolur...

Oglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi:KK43:
iki gündür benimki de aynı. banyo da kar etmedi. memede uyumak istiyolar galiba. dün uyku ilacı niyetine 15 cc mama verdik. bugün memede uyudu

bız doktordan geldık teyzeler bebıs gayet ıyı ama fazla kilo almıs 40 haftayla uyumlu cıktı 3.430 50 cm cıktı ama daha dogum gozukmuyor az ye dedı normal dogum sıkıntı olabılırmıs kafa gobek bayagı buyuk cıktı cunku cok sasırdım acıkcası ozel bıseyde yapmadım 1 ayda 1200 gıbı almıs kg bol yuruyus yap dedı sancın kanaman olmadıkca ve bebegın hareketlerı iyiyse gelme dedı ınsallah dogururum bu hafta hepinızı operız :KK200:

Sezaryen olan tontiş anneler hala tontiş misiniz? :110:benjm gobegim duruyo :anneadayı: Bingil bingil :halay:bi de ameliyat yerim in sağ kısmı yaniyo hep 13u de oldu operasyon sizin durumlar nedir ne kadar zamanda geçiyo bu yanma:KK61:

Canım benim göbeğim gitti ikinci sezeryanim oglumda da göbek gitmişti.ilk 1 hafta ödem çok du bende göbeğim ve şişkinliğim vardı ama geçti şükür. Bir 7 kilo fazlaliligim var doğum kilosu olarak.senin daha yeni zamanla siskinligin geçecek canım.

Canım aynı durum bende de var, sanırım gazı var bebişlerimizin ondan bu yaygara. Meme isteyen bebek bu şekilde ağlamaz diye düşünüyorum. Uykusu gaz yüzünden hep bölünüyor, sıkıyor sürekli kendini, iki büklüm oluyor garibim :KK43:

Ayy kuzum aynı durumdayız karnı tok altı temiz ama sürekli ağlıyor ve gazı var. İnsan bişey yapamayınca da kötü hissediyor kendini :KK43: inşallah en kısa zamanda düzelir yavrularımız

İnşallah duzelir yavrularımız biran önce gazı olan bebek meme almaz diyor annem doğru mu sizce büyük oglumda gaz yoktu bunda var mı yok mu anlayamıyorum :(

benimki de meme meraklısı bide memede uyumayı adet edindi öyle gidiyo 15 gündür. ilerde sıkıntı olcak bu ama napıyım. emzik verdim alır gibi yaptı bıraktı ille de meme diyo boş memeyi emziğe tercih ediyo. bu arada ben de sana bu satırları yazarken yarım saattir kızıma memeden ayrılması için uğraşıyorum

Memede uyuyan hatta bütün gününü memede geçiren bir oğlum var :) emzik de almadı nafile :) memeye devam birde aglamasa :(

allah razı olsun canım. Deniz çok güçlü bir kız atlatacak allahın izniyle ama ben aylardır güçlü dura dura bitip tükenmişim haberim yok. doğumdan sonra çöktüm baya. kızım için sütüm için üzülmemeye çalışıyorum ama çok zor inan

Canım benim kızın için rabbim en güzel yazıları yazmıştır sen içini ferah tut inşallah atlatacak yavru.hamilelikte çok kastım belkide şimdi lohusalik la üst üste gelince kolay değil tabii Allah yar ve yardımcınız olsun canim

bız doktordan geldık teyzeler bebıs gayet ıyı ama fazla kilo almıs 40 haftayla uyumlu cıktı 3.430 50 cm cıktı ama daha dogum gozukmuyor az ye dedı normal dogum sıkıntı olabılırmıs kafa gobek bayagı buyuk cıktı cunku cok sasırdım acıkcası ozel bıseyde yapmadım 1 ayda 1200 gıbı almıs kg bol yuruyus yap dedı sancın kanaman olmadıkca ve bebegın hareketlerı iyiyse gelme dedı ınsallah dogururum bu hafta hepinızı operız :KK200:

insanbuL insanbuL un yavrusundan sonra bir Tosun pasa daha geliyor desene :halay:Allah sağlıklı bir şekilde doğasını nasip etsin canım:KK200:

Cnm benim bi arkadsimin bebegi 1 hafta kaka yapmadigi oluyordu karni rahat ve gaz cikardigi icin ilac bile vermiyorlardi.
Gaz cikariyor ve karni rahatsa kafana takma hemen.ama icine sinmezse agrisi olursa doktora goturursun
gazını rahat çıkarıyor canım. hatta bazen kaka yaptı sanıyorum o derece:D sağolasın verdiğin bilgi için canım:)

Maşallah bebişee ❤ bizde sizi operiz hayırla gelsin inşallah annesi :)

Canım bana çocuk Dru eğer günde en az 5-6 kere çiş yapıyorsa,3 defa kaka yapıyorsa ve anne sütü alıyorsa sadece kakasi sarı olur,sarı kaka yapıyorsa doyuyordur demişti. Benim ki çok fazla memede duruyor sonrada fazlalığıni kusuyor.
Ne zormus annelik yaa.hep bi tereddutteyim :(

Canım benim göbeğim gitti ikinci sezeryanim oglumda da göbek gitmişti.ilk 1 hafta ödem çok du bende göbeğim ve şişkinliğim vardı ama geçti şükür. Bir 7 kilo fazlaliligim var doğum kilosu olarak.senin daha yeni zamanla siskinligin geçecek canım.

İnşallah duzelir yavrularımız biran önce gazı olan bebek meme almaz diyor annem doğru mu sizce büyük oglumda gaz yoktu bunda var mı yok mu anlayamıyorum :KK43:

Memede uyuyan hatta bütün gününü memede geçiren bir oğlum var :) emzik de almadı nafile :) memeye devam birde aglamasa :KK43:

Canım benim kızın için rabbim en güzel yazıları yazmıştır sen içini ferah tut inşallah atlatacak yavru.hamilelikte çok kastım belkide şimdi lohusalik la üst üste gelince kolay değil tabii Allah yar ve yardımcınız olsun canim
Canım gazı olsada alıyor memeyi arada basıyor çığlığı meme ağzındayken bile. Sonra içmeye devam ediyor :(

kızzzz ne yaptın da besledin öyle bebişini maşallah maşallah ❤ azcık bana da tüyo verebilir misin;)

yerim seni pozitif anne.. elimden geleni yapıyorum ama üzülmemeyi beceremesim bi türlü
bende ikinizi yeriiim ballarım elinde değil tabi insanın aklına bi kere yer ediyo ama en aza indirge ki bebeğin etkilenmesin iyi şeyler düşün lohusa döneminde bu çok zor olsada sen başarırsın inancım tam :KK15:

Back