2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim hayırlı olsun sağlıkla buyut ins

İnşallah düşer Can'ım dua edicem sizin için :) kalça usg için pazartesi gittiğimizde bir ay sonra gel dedi yani altı haftayı biraz geçmiş olacak bizimki.
Allah (cc) razı olsun Senden.kimseyi Rabbim (cc) evladıyla sınamasın sağlık huzur ve mutluluk nasip etsin inşallah mutlaka bilgi veririm

Canim ben tetenoz yaptirmak istemedim. Ilk gebeligimde yapilmisti 10yil koruyomus zaten. O yuzden de saglik ocagina gitme ihtiyaci duymadim. Onlar da aramadilar hic. Simdi tutustular tabi.

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah ameliyat sonrası sağlığına kavuşur bebeğin dualarin için tesekkur ederim bende tum annelere ve anne olmak isteyenlere dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın bizede sabrını ve dayanma gücünü versin

Benim birinin ucu yok ya nasıl vercm bilmyrm göğüs ucu çıkarıcı varmış ama işe yarar mı bilmyrm birini sağıp kasıkla veriyrm şu An. Diğerini de emse çok güzel olur

Ayyyy Hoşgelmşşşşşş miniğin kız.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.hayırlı bi evlat olsun

Kızlar bebeğin ilk aşısı ne zman. Bide bebeğim yarın 1 haftalık oluyo ama yarın planımız var bebeğin topik kanı için yarın değil de pzt gitsem olur mu acaba sağlık ocağına

Benim birinin ucu yok ya nasıl vercm bilmyrm göğüs ucu çıkarıcı varmış ama işe yarar mı bilmyrm birini sağıp kasıkla veriyrm şu An. Diğerini de emse çok güzel olur
Canim ucu olmayan gogsunu 5 dk sag.ucu cikinca hemen bebegini emzir.bendr ayni durumdaydim o sekilde almaya basladi

Kızlar bebeğin ilk aşısı ne zman. Bide bebeğim yarın 1 haftalık oluyo ama yarın planımız var bebeğin topik kanı için yarın değil de pzt gitsem olur mu acaba sağlık ocağına

Yarın 5 dk da yaptir canim p.tesi 10günlük olmuş olacak... ilk aşı 1 aylıkken yapılacak

Hmm 1 haftalıkken olması lazım yani

Gününü geçirmemek lazım canım. Bizim bebiş pazar doğduğu için mecbur ertesi hafta p.tesi yaptıracaktık onda bile sağlık ocağındaki hemşire gecikmeyin mutlaka bugün gelin diye hem beni hem eşimi aradı...

beninde çok şişmişti mayalı hamur gibi baktım inmiyo kiraz sapını kaynatıp içtim üç gün günde bir defa indi.kiraz sapından mı yoksa gün geçtikçe mi indi bilmiyorum. ama deneyebilirsin.
Bugun saglik ocagina gitmistik sisligi sordum kadin odem olur ama bu normal degil dedi.hamilelik boyunca hic sismedim bide dun olan esofman bugun tayt gibi oldu gun gectikce sisiyorum yarin doktoruma gidicem korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…