2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tam 19 saattir aralıksız migren ağrısı çekiyorum. Yarın 39+0 şu ağrıya bak, ne zamanlama! Gerçekten artık dayanamıcam kafamı vurasım var duvarlara...
Hatta çok iyi anlaşamadığımız kayınvalidem bile bu halimi görünce sarıldı, masaj yapıp dua okudu. Allah kimseye şu ağrıyı vermesin hele ki bu son günlerde.

D Daisymom HejaR12 insanbuL interiorarchitect ve daha da sayamadiklarim hepinize çok çok teşekkür ederim sonunda benim de bir doğum Hikayem oldu çarşamba 13 e sezaryen randevum vardı gece 5 gibi ılık bi şey hissettim lavaboya gittim.akıntı neyse dedim sabah 6 gibi kahvaltıdan kalktım erken kahvaltı yapmam lazımdı ameliyat öncesi. Sonra duşa gireyim dedim.girdim suyu bacaklarıma tuttum.bi ılık bi şey hissettim baktım kanlı sümuksu şey hemen çıktım duş yalan.oldu eşime dedim götür beni yoksa normal.doğuracag im hemen gittik doktorun telefonu kapalı nöbetçi doktor var ebe baktı bebek yukarıda açıklık yok zaten doguramazsin çok dar dedi nst girdim 40 60 arası sancı ama nasıl korkuyorum doktorum geldi tamam yatış ini yapsın esin hemen alalım öğleyi beklemeyelim dedi korka korka girdim aglayarak ameliyathane güllük gulistanlik herkes sen Şakrak tabi. Spinal oldum koluma takılan serum.ignesinin 10da biri kadar acimadı hemen yattım bebek yukarıda olduğundan alırken göğsümden boğazıma baskı. Oldu onun dışında bi şey hissedilmiyo sonra bebeğimin sesi geldi yanıma öptüm gitti ben kaldım masada sonra da ben çıktım odaya bebeğim acıkmis öyle böyle emzir dim bu sabah da 9.30 gibi çıktık şimdi evimizdeyiz yanıbaşımda yatiyo annesinin bal bocegihepinize selamlar sevgiler

oy hoşgelmiş teyzesinin prensesiiii gözünaydın canımmmm Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

matsiyahoje canım benim senin meleğin çok güçlü bi kızzz bunu sakın unutmaaa ve sakın strese girme o kist geldiği gibi gidecek ve meleğim çabucak iyileşecekkk tamam mı bunu hiç ama hiç unutma ağlama kis sütünün tadı bozulmasın bebeğin de güzel güzel beslensin güç toplasın

Canim bence doktorunla görüş mutlaka bir caresi vardır . Ben ramazqnda yanlışlıkla avmigran içtim ona bile 1 tane den biraey olmaz dediler

Canimmm hosgelmis bAlbocegin
Allahim guzel bi omur versin anali babali insallah

Ay kuzum sende dogurmussun maşallah gözün aydın olsun allah size bağışlasın çok öpüyorum sizi darısı bize inşallah :)

Rabbim bir avazda kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bugün kontrol vardı canım. Doktor artık normal dedi. Ne yazık ki hala çok sis ayaklarım buarada bebeğin bası baya aşağı inmiş. Salı bi daha kontrol var. Sanırım artık zamanım çok azaldı. Heran dogurursam şaşırmayın :/

Canim Allah yardimcin olsun. Inşallah hersey gönlünce olur. Aynı dert benim başımda da var heran 4 un üzerine çıkabilir kizim. Ama öyle bi durumda sanırım senin gösterdiğin cesareti ben gösteremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…