- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.681
Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Buraya yazmaktaki amacım sizi üzmek değil sadece dualarinizda banada yer verin yeniden anne olup acimi hafifletmek istiyorum Rabbim size eşinize ve evlatlariniza sağlık versin
Suan da yazdıklarını okuyunca yemin ederim içim parçalandı .bnde seneler sonra suan tüp bebekle hamileyim çok şükür . Yaşadıkların çok kötü rabbim acınız dindirsin inşallah yar ve yardimcin olsun artık senin bi meleğin daha var .bidaha yasatmasin güzel allahım . En kısa zaman da yavrunu kucağına almayı tekrar nasip etsin canım ; (Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Buraya yazmaktaki amacım sizi üzmek değil sadece dualarinizda banada yer verin yeniden anne olup acimi hafifletmek istiyorum Rabbim size eşinize ve evlatlariniza sağlık versin
Hayırlı sabahlar hatunlar
Takvime gore doğuma 16 gunumuz var
Izne de ayrıldım
Bu surecte nasil vakit gecirebilirim
Neler önerirsiniz
Acillll yardim
Oy ne diyorsunMerhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Ne diyecegimi bilemedim. Bogazim dugumlendi. Ablam da ayni acıyı yaşadı. Sonra iki evladi daha oldu. Dualarimda sana da yer vericem. İnsallah senin de acini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allah.Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Hayırlı sabahlar hatunlar
Izne de ayrıldım
Neler önerirsiniz
Acillll yardim
Canım ben işten ayrılınca dağıtılacak süsler ile ilgilendim. Oturdum kendim yaptım hepsini malzemelerini alıp. Sonra kurdeleden pembiş ponponlar yaptım. Epey oyalıyor insanı böyle şeylerHayırlı sabahlar hatunlar
Izne de ayrıldım
Neler önerirsiniz
Acillll yardim
5 gunde 400 gr biraz fazla geldi bana da vardir bi yanlislik bence deSelam anneler benim cuma günü kontrol vardı o zaman doktorum 2780 grm demişti bugün yine gittim maşallah 3299 grm olmuş yani pek inanmadım Bu kadar kısa sürede Bu kadar alirmi iki gündür bende çok fazla şişkinlik oldu acaba bende olunca bebektedemi oldu yoksa gerçek kilomu doktora sormayı unuttum sizce olabilirmi
Dimi yani yanlış düşünmüyorum 400 değil 500 oluyor acaba doktorunmu yanlış hesapladı yoksa benim şişkinliğimi onuda etkiledi odamı şişti5 gunde 400 gr biraz fazla geldi bana da vardir bi yanlislik bence de
Canim benim ki de ortalama 200 gr alıyor haftada normal yaniBu arada kizlar en son 17 haziran da 2500 du kilosu 26 gunde 600 gr almis az degil mi
benim kizim 1 haftada 500gr aldi dogumdan once.2900du son kontrlde 3400 cikti.3260 dogdu5 gunde 400 gr biraz fazla geldi bana da vardir bi yanlislik bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?