2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canim benim RABBIM guc kuvvet versin sana , gonlundeki insallah en kisa zamanda gerceklessin yuzun gulsun...

Suan da yazdıklarını okuyunca yemin ederim içim parçalandı .bnde seneler sonra suan tüp bebekle hamileyim çok şükür . Yaşadıkların çok kötü rabbim acınız dindirsin inşallah yar ve yardimcin olsun artık senin bi meleğin daha var .bidaha yasatmasin güzel allahım . En kısa zaman da yavrunu kucağına almayı tekrar nasip etsin canım ; (

Hayırlı sabahlar hatunlar

Takvime gore doğuma 16 gunumuz var

Izne de ayrıldım

Bu surecte nasil vakit gecirebilirim

Neler önerirsiniz

Acillll yardim

Izne de ayrıldım

Neler önerirsiniz

Acillll yardim

Canim enerjinizi doguma saklayin son haftalarda deniliyor... bence cok disarilarda takilma zaten hava cok sicak... evde bebek icin susler yapabilirsin mesela kokulu tas , kurabiye, kapinsusleri gibi, kurabiye baya vakit aliyo ...hergun insikak, meryem ve fetih suresi okuyabilirsin. Televizyonda hicbisey yok izlenilecek ben aksamlari sadece kanal 7 de benimsin diye bi hint dizisi var ona bakiyom biraz...

Oy ne diyorsun seni anlayabilen biriyim canım allah mekanını cennet etmiş onun zaten sefaatcin olsun inşallah allah sana sabir versin yeniden anne olmak için acele etme psikolojiktoparla önce ben 2 sene zor toplandimbl bebegim karnimda6 aylık olanakadar adapte olamadım bile allah sana guc kuvvet versin çok üzüldüm gerçekten

Ne diyecegimi bilemedim. Bogazim dugumlendi. Ablam da ayni acıyı yaşadı. Sonra iki evladi daha oldu. Dualarimda sana da yer vericem. İnsallah senin de acini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allah.

Belki bu dünyada yaşanabilecek en acı şey evlat acısı rabbim yeniden sana sağlıklı bir evlat versin inşallah,sana şefaatcı olacak bir meleğin var artık.Allah sabir versin canim

Izne de ayrıldım

Neler önerirsiniz

Acillll yardim

Bol bol uyu dinlen :))

Mrb kızlar bn 36+2 haftaligim dün dr a gittim dr bebeğin suyunun çoğaldı ni ve bebegin cok iri olduğunu söyledi aranızda böyle bi durumu olan varmı çok endiseleniyorum

insanbuL canimm yanlış hatırlamıyorsam senin oglumda çok emiyor du di mi :) şimdi sana bisey sorucam benim minnos da çok emiyor maşallah ama fazla emdiği için de kusuyor sürekli meme de durmak istiyor.ya memede yada uyku da :) senin oğlanda böyle miydi,bu bir süreç mi yoksa hep mi böyle devam edecek.birde bu kadar emiyor ama göğüslerim yumuşacık sadece uzun uyuduğu zaman sertleşiyor sütum yetecek mi diye aklımda deli sorular

Selam anneler benim cuma günü kontrol vardı o zaman doktorum 2780 grm demişti bugün yine gittim maşallah 3299 grm olmuş yani pek inanmadım Bu kadar kısa sürede Bu kadar alirmi iki gündür bende çok fazla şişkinlik oldu acaba bende olunca bebektedemi oldu yoksa gerçek kilomu doktora sormayı unuttum sizce olabilirmi

Selam guzel anneler simdi kontrolden ciktim emre'm 3100 gr olmus nst yede girdim dr hersey normal ogleden sonra sonuclar icin gel tekrar konusalim dedi sanirim sezaryen icin gunde vericekler heyecan yaptim
@karpuz_suyu sen naptin bizden haberler boyle

Izne de ayrıldım

Neler önerirsiniz

Acillll yardim
Canım ben işten ayrılınca dağıtılacak süsler ile ilgilendim. Oturdum kendim yaptım hepsini malzemelerini alıp. Sonra kurdeleden pembiş ponponlar yaptım. Epey oyalıyor insanı böyle şeyler

5 gunde 400 gr biraz fazla geldi bana da vardir bi yanlislik bence de

Son 11 günüm sadece aşırı halsizlik var iki hafta önceki sancıdan eser yok ebe açılma var dedi dr o da yok dedi kafam allak bullak oldu

Kızlar 38 haftalık hamileyim. Bugün kan sonuçlarımız aldım, çokmu düşük. Bi göz atarmış iz:/

HGB 9.7
HCT 29.9
Demir serum 32
Demir bağlama kapasitesi 459
Ferritin 5.8

içime sıkıntılar girdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…