2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok zor canım gerçekten bir yolunu bul dediğini yaptır ben bugün yatak odamı toparlayayım dedim bebekten fırsat bulamadım şuan bizim sadece bebeğe ayıracak vaktimiz var hatta vakit yetmiyor bile zaten durmadan acıkıyorlar altlarına yapıyorlar onun dışında bişeyle ilgilenemiyorum aynı zamanda eşimle de aramıza soğukluk girdi yani anlayacağın lohusalığı bebeğimle rahatça yaşayamıyorum morale em çok ihtiyacım olduğu dönemde bana sırtını dönmüş gibi hissediyorum

Ne güzel bi isim koymuşsunuz canim. Kucagina almissin cok sukur bundan sonrasi senin icin daha kolay olur insallah. Senin kollarinda ve gozetminde cabucak her sey yoluna girecek... Dualarimiz sizinle Allah in izni ile

canım öncelkle hayırlı olsun. sen içini hep ferah tut herşey çok güzel olacak inş

Sütün yetmediğini nasıl anlycm peki benim sütüm çok ama bebek Yeterince alabiliyomu bilmyrm

Canım göğüslerin boşalıyorsa zaten çekiyordur, sağma makinen varsa kontrol edebilirsin bir tanesini sağ ne kadar çıkıyor görürsün, sonra emzirdiğinde boşaltıyorsa o miktarı çekiyordur, kilo alımı azdı ilk haftalarda emzirdikten sonra mama yapıyordum ben 40ml kadar veriyordum eğer açsa hala içiyor zaten doyduğu zaman dışarı püskürtüyor...Bir de memede doyunca oynamaya başlıyor çekmiyor

canım benim kıyamam ya belki gitmenizi istemiyodur. ikinizden uzak kalmak istemiyodur olamaz mı?

canım zaten ondan biliyorum, yalnız kalma fobisi var ama bu durum farklı biraz anlayışlı olması gerekmez mi? Sonuçta bebek küçük, ben de keyfim için gitmeyeceğim çalışıyorum inan şuan işten bile ayrılmayı düşünüyorum.... Dün gece hiç uyuyamadım kafamı taktım buna, sabah kalktım sütüm de azalmış ona da kafayı taktım şuan...

aynen halbuki o kadar minik ve tatlı ki, çok çabuk büyüyecek ve şu anların keyfini çıkartamıyorum biraz rahat olsa herşey yoluna girecek devamlı baskı kuruyor üzerimde gibi hissediyorum

İnşallah canım çok geçmiş olsun bizimkiler de bugün gelecek yarın gelecek derken bebeği beklerken 10 gündür bizdeler

Agrilarin hakkinda bi sey diyemeyecegim canim ama idrar tutamama normal dogumdan sonra oluyor. Bende de oldu. Oradaki kaslari ciş yapar gibi kasıp gevşetme egzersizleri yapmalisin bol bol. Bi zaman sonra duzeliyor.

Oh yaaa ben ağrılardan daha çok idrarı kafama taktm. Çok rahatladım cnm sağol. Yakın zamanda doğum yapanlarla konuştum onlarda ağrılar normal dedi. Galiba birazda üşüttüm çorapsız şortla filan gezdim evde sakın böyle bit hata yapmayın tecrübesizlere söylüyorum.

Canım özellikle emzirirken rahim kendini daha çabuk toparlıyo, o hissettiğin sancı rahminin kasılması yani iyi birşey rahmin kendini toparlıyor . İdrar konusunda bişey diyemeyeceğim bilgim yok :/

Sağol cnm yaşadıklarım normalmiş, zaten çok yeni bugün 3. Gün. Bundan sonra iyileşirim herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…