2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm neden yoğun bakımda yatıyor unutmuşum galiba. Kakasını yiyen Seninki miydi. Ne rahatsızlığı varsa Rabbim sifa versin. Nerde hastası olan varsa Rabbim derdi verdiği gibi dermaninida versin inşallah

Cnm neden yoğun bakımda yatıyor unutmuşum galiba. Kakasını yiyen Seninki miydi. Ne rahatsızlığı varsa Rabbim sifa versin. Nerde hastası olan varsa Rabbim derdi verdiği gibi dermaninida versin inşallah

Allah razı olsun cnm, evet kakasını yedi doğmadan önce

Allah rahmet eylesin cnm. Rabbim günahlarıni bağışlasın geride kalanlara hayırlı sağlıklı omur versin inşallah

Du bakalım sabah ola hayrola gelmezse giderim doktora..
Aynen annenin bu sozu yetiyor rabbim başımızdan eksik etmesın

Ediz bey geldi nihayet
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :)
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz

Öncelikle geçmiş olsun cnm. Yüce mevlam şifa versin bebişine Sanada güç kuvvet. İnşallah biran önce sütun gelir de bebişin ana sütünü almaya başlar. Bunun için önce sakın olmalısın stresle sütun gelmesini geciktirirsin. Yemeklerden yarım saat önce dereotu ye cnm bir iki dal. Hergün bir avuç kurudut. Acayip süt yapıyormuş oda. Bol bol kayısı şeftali kompostoşu . Bak ben bir kglik kavanoz lar a hazirlamistim kızımda. Konserve şeklinde . İçmeden önce içine blender tutuyordum. Meyve suyu gibi içiyordum. İncir hala yarım litre suda 5 6 tane kaynat. Sabah akşam iç. Domates tüketme. Humana çay iç. Ve bol su cnm. O zaman bi iznillah sütun olur inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ağız tadıyla sevdiklerinle insallah

Ya ınanmıyorum su an oyle sevindim ki,sukurler olsun rabbimehosgeldin ediz hosgeldin teyzecim rabbim bahtını guzel yazsın Allâh analı babalı buyutsun canım benim cok mutlu oldum cok sukur

Ben de öyleyim canım eşimin ailesi evde 10 kisiyiz iyiler hoslar ama hamileliğin son günleri işte olmasa daha iyi olur diyorsun istesem de hamile olmasam da 10 kişiye hizmet edemem beceremem de yani elimi ayagimi çekmiş im işlerin %10unu yapıyorum elimden o kadar geliyor çünkü ne yemek yapılacak onun derdine bile düşmuyorum açıkçası bu halimizle kimse bizden Bir şey beklemesin de istemesin de öyle düşün ben saldim kendimi yani düşünce olarak da dinlenme olarak da odama geçiyorum biraz uzanacak diyorum arada bir mesela

Sevgili ve pek kıymetli arkadaşlar uzum bir aradan sonra merhaba :) Bayram öncesi doğum iznime ayrıldım resmen hayata döndüm.Yaşasın tam bağımsız ev hanımlığı Garip bir şekilde ev hanımları iş hayatına,iş hayatındaki hanımlarımız da ev hanımlığına heves ediyor,Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.Bugün 38+0 olduk 2.muayenemi yaptı doktorum ne açılma ne sancı tık yok.Maksimum 1 ağustosa kadar beklerim dedi baktık hala tık yok sezeryana alacağız dedi.Normalde 25 temmuz tahmini tarih ayın 1 i ne kadar beklemenin riski nedir sizce?Kordon dolanmaları,afedersiniz kakasını yemesi vs ihtimallerinden dolayı çok bekleme taraftarı da değilim esasında ama kuzenim 42.haftasına kadar bekledi ve suni sancıyla da olsa normal doğum gerçekleşti.O kadar bekleyeceğimi sanmıyorum ama 5-6 günden Allah'ın da izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum.Yani doktoruma tabi olacağım sanırım.Şuan 3 kg olmuş.Artık yürüyüşe ağırlık vereyim diyorum merdiven inip çıkayım bol bol :) Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.Doğumu gerçekleşen annelerimizi tebrik ederim tekrar hayırlı olsun,beklemede olanlara da en hayırlı doğumlar nasip olsun dilerim.Çok girip bakamasam da aklım hep burada.Fırsat buldukça geleceğim inşallah.Hepiniz Allah'a emanetsiniz.Hiçbir şeyi dert etmeyin.İnanın gelip geçici her şey.Önce can sonra canan demişler.Kendinize iyi bakın bu yüzden.Selametle...

Benim de dün oldu Afedersin ama gaz sancısıymis

Can'ım Allah bağışlasın çok sevindim yarın darısı başıma inşallah bizimde suyumuz azaldı diye alıyorlar

Beklemek iyi kontrollerin düzenli olduğu sürece , bend normal bekledim neler yapmadım , merdivenler ,hurmalar,kegel egzersizleri ve bebiş kanala bile inmedi. 40 haftadayız su azalması nedeniyle yarın sezaryen olcam Can'ım.hakkında ne hayırlısı ise o oldun.saglıkla al bebeğini kucağına inşallah

Son düzenleme:
Hoşgelmiş paşamız :) Hayırlı olsun canım Rabbim bir ömür birlikte mutlu huzurlu sağlıklı olmayı nasip etsin ❤ ooooyyy anam yesin onu teyzesi

Haha yerim onu bizimki de böyle olcak mı bakalım

Ay canım ya aglama umursamazlık yap sonra sen yine çekeceksin sütün azalacak sen üzüleceksin bana da annem 20 gün yanında kalayım sonra 20 günde sen gel bizde kal orada bakayım sana dedi eşime söyledim pek sıcak bakmadı benim de ilk bebeğim tek başına bakamam dediğin gibi birşey olsa hemen annem yetişiyor erkeklerin bunu anlaması çok zor eşime diyorum hamilelikte daha anlayışlıydın şimdi sanki sen lohusasın.. Kardeş hep aynı düşüncede erkekler, biz ne kadar üzülsek de düzelmeyecek geçecek bu günlerde bebeklerimize yetecek duruma geleceğiz inşallah biraz daha sabır..

Aynen benim de öyle annem açıyor genelde dikişlerim zorladığı için annemi bir güzel ıslatıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…