- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.841
İnşallah o günleri görürüm canım :)Bizden değil bebeğinden öğrenecek çok şeyin var, sonuçta her anne-bebek ilişkisi eşsizdir ve en iyi bebeğin annesi bebeği anlar. Sadece çoğumuz anneliği ilk defa tattığımız için biraz endişelenebiliyioruz o kadar:) Kayınvalidem bana şöyle dedi "ilk birkaç haftadan sonra sen bizden çok daha iyi yapıyor olacaksın çünkü bunlar senin bebeklerin"
Canım benim çok sağol inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. Yanında durmamak için de iş bahane oluyor, inan tercih ediyorum. Şu sürecin bittiğini de hayırlısıyla bir görsek artık..Canım benim her şey gönlünce olsun inşallah hiçte yorma zorlama kendini boşver utuyu falan
İnşallah canım çok sağol, güzel melek kızını da öp kokla annesi..bana yardım etmeye geldiler canım fiziken evet ama ruhen beni perişan ettiler. neyse artık şurda kaldı 29 gün. gidecekler allahın izniyle. sen de biran önce normal doğumla kavuşursun inşallah meleğne
Aynen bende istiorum o modeldenBen de uyuyan bebek istiyorum :)
Oglum ilk uç dort ay sabaha karsi uyurdu ve o vakte kadar hep gazli ve aglardi
İmreniyorum sizler bebegim hep uyuyor yazdikca
Aaaa geldimi prenseess
Koca kafali dogmayan bebeklerden kac kisi kaldik ki zaten sen ben veinteriorarchitect
Super_anne1411 kafadan kurtariyor
meme ucu içinmiş canım çatlamasını önlüyomuş çatlayanlarınkine de çok iyi geliyormuşBu garmastan krem pisi kremi mj?
İnsallah haftasina dönmustur biz beceremedik bari senin oglusun kafa normale dönsunAhahah he kiz en son sanırım benimkine bakarız koca kafamı değilmi doguya çekerse koca kafa olur ama bakalımperşembe yada cuma kontrol var bakalım inşallah haftasına dönmüştür kafa :)
Bende varımKoca kafali dogmayan bebeklerden kac kisi kaldik ki zaten sen ben veinteriorarchitect
Super_anne1411 kafadan kurtariyor
Ben umutluyum. Genelde ikinciler daha sakin,uykulu olur diyorlar umarim teselliden ibaret degildirAynen bende istiorum o modelden
Gorucez inşallah canım benim :) tabii daha zorlu bir süreç bizi bekliyor o ayrıCanım benim çok sağol inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. Yanında durmamak için de iş bahane oluyor, inan tercih ediyorum. Şu sürecin bittiğini de hayırlısıyla bir görsek artık..
Ah ben bu engin bilgiyi nasil unuturumkoca kafalilar daha kolay dogar deme oyle
Kalk iş güç yap kiz biraz cik yuru yada merdiven falan cik:)Ne zaman gelecek bu bebeklerAy 40.hafta oldum ben tık yok.ne sancı ne bir şey ne yapcam ben ya
Hahaha sesli güldüm canim yainsanbuL benm oğlan valla kafası küçük olsaydı çıkardı şimdiye galiba her gün kafayla kapıyı zorluyo ııııııııııııııııııı ıııııııııııııı ıhhhhhh diye olmuyo vazgeçiyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?