2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım niye çift göğüs sağılandan önerdin bi sebebi var mı almayı düşünüyorum bende o yüzden sordum

İki göğüsü sırayla sağmak zaman alıyor zaten çok fazla bir fiyat farkı olmuyor ama tabii nadiren kullanacaksan tekli de yeter. Benim minikler şu an arada bir emiyorlar genelde sağıp veriyorum bu yüzden benim için çiftli şarttı.

Teşekkürler canım benim vücudumu kırmızı kabarcıklar sardı ve cok kasiniyorum dogumum Allah nasip ederse çarşamba dayanmaya çalışıyorum da o krem buna iyi gelir mi ki diye bi çare arıyorum :/
ay canım benim çok zor valla kaşıntı benim hiç bi bilgim yok ne yazık ki keşke olsaydı da deseydim ben bi sinek ısırığında bile sinir oluyorum kaşınmaktan şimdi sen nasıl çekiyorsundur

Canım öncelikle nasıl sağarsan sağ asla bir bebek gibi güçlü sağamaz, sen 20 ml sağarsın ama bebeğin emdiği zaman kat kat fazla emer. Bir de bebek emdikten sonra sağdıysan elbette çok fazla çıkmayacaktır. ilk ay bebekler 50-60 ml anca emer bir öğünde, bu tabii ki ortalama daha fazla veya biraz daha az emen bebek de olabilir. Bebeğinin iyi beslendiğini anlamak için ne çıktığına bakabilirsin, yani kakalarını ve çişlerini not et. Günde üç kere kaka (kakanın büyüklüğü baş ve işaret parmağını birleştirip okey işareti kadar olmalı), 5-6 kere idrar yapıyorsa bebek iyi besleniyordur.
Göğüslerinin yumuşak olmasına gelince, her kadının süt tutma kapasitesi farklıdır. Bazı kadınlar yüklü miktarda süt depolayabilir kimisi ise daha az. Bu az süt üretiyorsun anlamına gelmez, eğer kapasitesi azsa daha sık emzireceksin veya sağacaksın. Süt tutma kapasitesi fazlaysa daha uzun aralıklarla emzirebilir. Önemli olan bebeğin beslenmesi ve kilo alması bunu da zaten gözlemleyebilirsin

Hanimlar bebek kurabiyesi yapmaya ozendim . Kac gun saklanabiliyor buzdolabinda veya buzluga atsam seker hamuru zarar gorur mu?

Cnm ben bugün bitirdim. 15 gün dayanıyormus. Akşam kurabiyesini yaptım öğlende şeker hamurunu

Eklentiler

• IMG-20160709-WA0001.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 55
Hanimlar rar kasintilarima şükür care buldum netten karbonatli suyu pamukla sur yazmislar bi fincan soğuk suya bi tatlı kaşığı karbonat attım az az surdum çukur deli gibi kasintisi geçti varsa benim gibinolan deneyin derim

ay canım benim çok zor valla kaşıntı benim hiç bi bilgim yok ne yazık ki keşke olsaydı da deseydim ben bi sinek ısırığında bile sinir oluyorum kaşınmaktan şimdi sen nasıl çekiyorsundur
Çok fena bi durum Rabbim vermesin kimseye :/ nette araştır araştır bi şey buldum şükür son zamanlarda oluyomus vücut bebeği fark edince tepki veriyomus böyle pupp mu ne adı da bi fincan suya bi tatlı kaşığı karbonat karıştırıp pamukla sürünce geçti baya baya eğer yaşarsaniz ki inşAllah yaşamazsiniz hiç kasımda bunu uygulayın :)

canım zaten ilk süt miktarı az midede küçük onların emzirdikçe elir üzülme

neyseki çaresini bulmuşsun canımm az kaldı hayırlısıyla miniminnakta gelcek sonra bitecek bu sıkıntılar inşallah :) darısı benim el uyuşmalarıma şişmelerime :)

Merhaba annisler,size bir sirum var,idrar yolu enfeksiyonu oldum 1 hafta ilac kullandim ama gecmedi,idrar kulturu istedi doktorum,hamilelikde sizinde basiniza geldimi,neler yaptiniz,?

Doğum yapan anneler bir sorum var sizlere :) bebeklere su veriyo musunuz?

Sadece anne sütü alıyor benim minnosum hiç su vermedim ama zemzem veriyorum bazen :)

Kızlar 3-4 cnm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı esirgemeyin bende bir nefeste doğuriyim . 38+2 yiz bugün.

Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…