- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.881
Canım niye çift göğüs sağılandan önerdin bi sebebi var mı almayı düşünüyorum bende o yüzden sordum
ay canım benim çok zor valla kaşıntıTeşekkürler canım benim vücudumu kırmızı kabarcıklar sardı ve cok kasiniyorum dogumum Allah nasip ederse çarşamba dayanmaya çalışıyorum da o krem buna iyi gelir mi ki diye bi çare arıyorum :/
Ayyy inşallah canım hep DUa ediom vallaBen umutluyum. Genelde ikinciler daha sakin,uykulu olur diyorlar umarim teselliden ibaret degildir
Canim peki goguslerin yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyo? Dun bebegim surekli emmek istedi.emzirdim yarim saat sonra agxi yine araniyodu.oyle oyle aksam ettik.aksamda dayanamayip sagayim dedim sutum mu yok diye.iki gogsumden toplam 20 ml anca cikti.coo uzuldum.kaynanamda aksama kadar emdi zaten daha simdi biraktin cocugu.cok normal bu kadar cikmasi dedi ama yinede canim sikildi.emzirdikten sonra gigsumu azicik sikiyorum sut geliyo.e sut geliyosa niye surekli emmek istedi.bugun daha iyi gibi.1 bucuk 2 saate bir emdi.kafama takilan goguslerimin yumusak olmasi.ilk zamanlardaki gibi sert degil yumusacikicimi dokesim varmis herhalde.sen boyle bilgi verince sorayim dedim belki bir fikrim vardir
Hanimlar bebek kurabiyesi yapmaya ozendim . Kac gun saklanabiliyor buzdolabinda veya buzluga atsam seker hamuru zarar gorur mu?
Çok fena bi durum Rabbim vermesin kimseye :/ nette araştır araştır bi şey buldum şükür son zamanlarda oluyomus vücut bebeği fark edince tepki veriyomus böyle pupp mu ne adı da bi fincan suya bi tatlı kaşığı karbonat karıştırıp pamukla sürünce geçti baya baya eğer yaşarsaniz ki inşAllah yaşamazsiniz hiç kasımda bunu uygulayın :)ay canım benim çok zor valla kaşıntıbenim hiç bi bilgim yok ne yazık ki keşke olsaydı da deseydim ben bi sinek ısırığında bile sinir oluyorum kaşınmaktan şimdi sen nasıl çekiyorsundur
Onu da söylemişler nette ama karbonatli şu da yazmislar canım onu yaptım kirmiziliklari bile azaldı şükür inşAllah temelli gecer@Nurmuratkf pudra sürsen ksintiya iyi gelir
Sen gitsen suni sancı ile doğumu baslatabilirler cnm haftan dolmuş sonuçta bir teklif et doktorunaHahaherşey hazır çocuk yok.istanbuldaysan geleyim
Yürüyorum.hurmalar yiyorum yok yani anlamadım galiba normal doguramayacam bu gidişle
ben veriyorum.gunde 2-3 cay kasigi kadarDoğum yapan anneler bir sorum var sizlere :) bebeklere su veriyo musunuz?
canım zaten ilk süt miktarı az midede küçük onların emzirdikçe elir üzülmeCanim peki goguslerin yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyo? Dun bebegim surekli emmek istedi.emzirdim yarim saat sonra agxi yine araniyodu.oyle oyle aksam ettik.aksamda dayanamayip sagayim dedim sutum mu yok diye.iki gogsumden toplam 20 ml anca cikti.coo uzuldum.kaynanamda aksama kadar emdi zaten daha simdi biraktin cocugu.cok normal bu kadar cikmasi dedi ama yinede canim sikildi.emzirdikten sonra gigsumu azicik sikiyorum sut geliyo.e sut geliyosa niye surekli emmek istedi.bugun daha iyi gibi.1 bucuk 2 saate bir emdi.kafama takilan goguslerimin yumusak olmasi.ilk zamanlardaki gibi sert degil yumusacikicimi dokesim varmis herhalde.sen boyle bilgi verince sorayim dedim belki bir fikrim vardir
neyseki çaresini bulmuşsun canımm az kaldı hayırlısıyla miniminnakta gelcek sonra bitecek bu sıkıntılar inşallah :) darısı benim el uyuşmalarıma şişmelerime :)Çok fena bi durum Rabbim vermesin kimseye :/ nette araştır araştır bi şey buldum şükür son zamanlarda oluyomus vücut bebeği fark edince tepki veriyomus böyle pupp mu ne adı da bi fincan suya bi tatlı kaşığı karbonat karıştırıp pamukla sürünce geçti baya baya eğer yaşarsaniz ki inşAllah yaşamazsiniz hiç kasımda bunu uygulayın :)
bennloğusa sendromu yaşayan varmı ...çok kötüyüm ben
Doğum yapan anneler bir sorum var sizlere :) bebeklere su veriyo musunuz?
Kızlar 3-4 cnm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı esirgemeyin bende bir nefeste doğuriyim . 38+2 yiz bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?