2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kesinlikle haklısın son iki gündür çok stresliyim bebeğim huysuz buaralar canım insan doğum yağınca çok değişik oluyor çok sinirliyim herşeye kızıyorum ağlamaklıyım bunlara engel de olamıyorum

Bugün doktor sarılık pek yok tahlile bile gerek yok dedi şükğr

Oh çok şükür

Günaydın kızlar Dün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Hayırlı olsun Can'ım
Gözünüz aydın
Hoşgeldin Kuzucuk

Günaydın anneler ben dün doktora gittim nst iki tane 60 kadar sancim çıktı sizin iki iki haftaniz varken Bu kadar ciktimi bide bebeğim 2700 grm doktor küçük bi bebek olcak dedi

Tatlım sütün Prolaktin hormonu ile üretilir ve oksitosin ile göğüsten çıkar buniki hormon da şefkat sevgi hormonudur sessizliği loşu sever yani bulgurlu kompostoyla gelmez. Her zaman derim vücudunuzu dinleyin o sana söyler neyin eksik olduğunu. Süt yapımını arttırsn yegane faktör sık ve etkili emzirmek veya sağmaktır. Günde on kereyi hedefle sekiz için çabala altının altına düşme diye söylüyor La Levhe League (emziren anneler kurumu). Fakat nane maydanoz bu iki hormonu durdurucu etkisi var diye biliyorum

Cnm lohusa dönemi çoğu kişide böyle geçer tek sen değilsin. Rahat ol. Bende 12 sene önce kızımda eşim işe giderken ağlardım beni yanlız bırakma diye . Bol bol Felak nas inşirah süresi oku. La havle .. çek. Bende kızımda çok cahildim küçüktüm 24 yaşındaydım hep bi stres hali vardı yetememe hissi falan karışık duygulardaydim. Ben yaptım siz yapmayın. Kendinle konuşarak motive et. Dünyanın en güzel şeyini yaşıyorsun. O yüzden geri dönüp baktığında keşke öyle yapmasaydım diycegin şeyleri çıkar hayatından . Miniginin tadını çıkar . Herşey yolunda olmasa bile bebeğinin mutluluğunu yaşa. Abla tavsiyesi bırak bardağın boş tarafını o bi şekilde dolar . Sen şimdilik dolu tarafı ile ilgilen. Huzurla doya doya kokla bebeğini . O hep böyle kalmiycak hemen büyüyüveriyorlar. Bi sn sini bile boşa harcama yavrunun.

Günaydın anneler ben dün doktora gittim nst iki tane 60 kadar sancim çıktı sizin iki iki haftaniz varken Bu kadar ciktimi bide bebeğim 2700 grm doktor küçük bi bebek olcak dedi

Üç dört hafta öncesinde bile çıktı hatta doğumum başladığı gün nstte de bende hiç sancı çıkmadı ama bayağı sancım vardı. doğumun ne zaman olacağını kestiremezsin doğumu bebek başlatır:) bir de önemli olan sancılarım düzenli olması

Sevgili Eslemak,
Bebeğin sendeki stresi hisseder ve daha huzursuz olur bebek arada ağlar baktın ağlıyor al çıplak göğsüne yatır tenini hissetsin kalp atışlarını dıysun solunumunu duysun bir de yüksekten alçağa doğru Şşşşşş de bak masıl fark edecek. O da anasının huzurlu mutlu rahminden bilmediği bir dünyaya geldi huzursuz olması çook normal

İnşallh düşer Can'ım , acildeki doktor ilaca gerek yok, takip edilmeli dedi ama bakalım. 18,5 çıktı tsh inşallah düşmüştür, tekrar test yapmalarını isteyeceğim. Sen de bir sor yine de inşallah bişey çıkmaz.

Gunaydiin Rabbim doğum yapmış annislere kolayliklar, yapacak olalara da hayirlisiyla kolaylikla yavrularina kavusmayi nasip etsin insallah :)
Size bisey danismak istiyorum. Doktor 2 saatte bir bebegi emzirmezsen sekeri duser dedi. Bizim oglan uyudugunda uyandirmak cok zor hatta uyandıramiyorum. Ama doktor illa uyandiricaksin yoksa kan sekeri duser, dusunce de daha cok uyumak ister dedi. Bu gece 2 saatte bir uyandirdim ama cok zor. Gogsum sut dolu oldugu halde mama vermek zorunda kaldim cunku emmeye mecali yok yavrumun. Simdi ben napmaliyim sureyi biraz uzatip 3 saatte bir mi uyandirsam yoksa 2 saatte bir uyandirmaya mi alistirsam.. Uykusu surekli bolundugu icin gunduz de sorun yasar miyim tecrubeli olanlar bana yardim edebilir mi lütfen

canim altini acinca uyanir.oyle denedin mi hic?

Can'ım benim oğlumda aynı şekilde 3-3,5 saatte bir uyanıyor doğduğundan beri. Hamileyken de dr kontrollerinde dr o kadar dürterdi uyanmazdı, uykusu ağır benim fındığımın :) Uyandırmaya çalışsam bile uyanmadı memeyi zorla verdim iki fırt çekip bıraktı. Doktorlar zaten hep en kötüsünü söyler bizi de şekeri düşer sarılık olur diye korkuttular. Ben bebeğimin keyfine bıraktım acıkınca uyanıp emiyor, emme süremiz uzun oluyor ilk günler her memeyi yarım saat toplamda 1 saat emiyordu. Şimdi tek meme yetiyor

Günaydın kızlar Dün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Gozun aydin hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.

Selam annişler benim karnım daki kaşıntı kırmızı kırmızı kabarcıklar yaptı allerji oldum sanırım bacaklarıma da yayıldı iyice kasidikca kasiniyo bebek yağı kullanıyorum ama gecmiyo doğum günü llbelli olunca girerim kıl tüy işine dedim aşırı yok ama su an bu durumdaki bacaklarıma ne ağda ne epilator ne jilet sürebilirim kaldım böyle ortada dogumuna daha vakit olanlar siz siz olun son ana bırakmayın bu isleri

anladım canım çok geçmiş olsun elden gelen bişey olmaması çok kötü biz de kızımın başındayız korkular içinde her gün. allah yavrularımıza şifalar versin inşallah

canım yapabiliyosan normal doğum yap brn sezeryan oldum 10 gün oldu hala dikişim acıyo kızımı kaldırıp koyamıyorum daha muhtaç oldum kv kp e. hamileliğin son günlerinden daha beter inan ki

Kızlar Allah izin verirse haftaya bebeğim doğacak İnşallah eşim diyor ki kurban bayramında annemlerin yanına gidelim sizce 2-2.5 aylık bebek uçağa binebilir mi fikri yada tecrübesi olan varmi
gider mi bilmem ama giderse eğer iniş ve kalkışta ya emzil ver ya biberon ver yada emzir mutlaka bunu sakın unutma canım kulakları tıkanıyor çol ağlıyorlar

peki bişey sorcam kızım 3-4 saatte bir.emiyo. yine de sağmaya gerek var mı sence? sağma mk yok eşime aldırmam lazım o da iyice.ikna olmadan gidip almaz

peki bişey sorcam kızım 3-4 saatte bir.emiyo. yine de sağmaya gerek var mı sence? sağma mk yok eşime aldırmam lazım o da iyice.ikna olmadan gidip almaz

Cnm ilk haftalarda ne kadar sütünü boşaltırsan ileride o kadar bol sütün olur ama ille de tam teşkküllü bir makina olması gerekmez çünkü emziriyorsn bebek zaten makinadan daha iyi çeker sadece kalan sütü boşaltman süt yapımını artırır, kural şu: göğüsler ne kadar BOŞ kalırsa o kadar süt yapılır. elle veya manuel bir pompayla da sağabilirsin. Sağdığın sütleri derin dondurucuda altı aya kadar saklayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…