2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bu doğum sancısı nasıl oluyor ya? Sabaha karşı adet olacakmışım gibi bir ağrı giriyo ek olarak belimde ağrıyo. Sanki kanamam başlayacak gibi bi his var böyle bişey mi?

Hahaha sesli güldüm canim ya :KK70: vallahi benim ki de zorluyor demek kafa tıkac gorevi goruyor bizimkilerde:) hic aklima gelmemisti :KK70:
aynen :) benim ki arada ayaklardan destek alıyor ayakları kaburgalara dayıyoo başlıyo itmeye ama yok yani yavrummm :) en son doktor geh bili bili demeden gelmicekler bence:KK70::KK70:

Tek göğsü emmesinin de şöyle bir avantajı var son süt olarak adlandırılan sütün yağlı kısmı en son gelir yani bir memeyi tamamen boşaltıyorsa son sütü de alır iki memeden yarım yarım çekerse o zaman ön süt denen ve daha az yağlı kısmını alır ve doymayabilir. sağma makinası çalışacaksan zaten lazım olacaktır. alabiliyorsan tavsiyem çift göğüsü aynı anda sağanlardan al
Canım niye çift göğüs sağılandan önerdin bi sebebi var mı almayı düşünüyorum bende o yüzden sordum

canım yapabiliyosan normal doğum yap brn sezeryan oldum 10 gün oldu hala dikişim acıyo kızımı kaldırıp koyamıyorum daha muhtaç oldum kv kp e. hamileliğin son günlerinden daha beter inan ki
Katiliyorum sana canim bebiste normal gelmek istedi keske normal yapsaymisim benimde dikislerim sanci yapiyo ben biraz erken kalktim oyle yatip naz yapmadim esimle kayinvalidem bu durumu firsat bildi bebegi kendim alip emzirmeye gece esimi kaldirmamaya hatta islerde yardim etmeye basladim hic daha erken dikkat et demediler dikislerim dun cok fena sizladi biyandan gogus uclarim agriyo dun canim cok skildi annem olmayinca kime naz yapayim diye oturdum agladim bugun dikkat etmeye calisiyorum.Sende dikkat et yardimci olsunlar sonra rahata cabuk alisiyolar biz canimizin kiymetini bilmeyince

Benimkiler de ilk başlarda biraz da prematüre olduklarından zor uyanırlardı biz uyurken zorla da olsa ağızdan beslerdik ama gün geçtikçe artık uyandırmamıza fırsat vermiyorlar neredeyse her saat başı acıkıyorlar, bir de sütün yağlıysa bebek daha uzun süre tok duruyor olabilir.
Canim peki goguslerin yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyo? Dun bebegim surekli emmek istedi.emzirdim yarim saat sonra agxi yine araniyodu.oyle oyle aksam ettik.aksamda dayanamayip sagayim dedim sutum mu yok diye.iki gogsumden toplam 20 ml anca cikti.coo uzuldum.kaynanamda aksama kadar emdi zaten daha simdi biraktin cocugu.cok normal bu kadar cikmasi dedi ama yinede canim sikildi.emzirdikten sonra gigsumu azicik sikiyorum sut geliyo.e sut geliyosa niye surekli emmek istedi.bugun daha iyi gibi.1 bucuk 2 saate bir emdi.kafama takilan goguslerimin yumusak olmasi.ilk zamanlardaki gibi sert degil yumusacik :( icimi dokesim varmis herhalde.sen boyle bilgi verince sorayim dedim belki bir fikrim vardir

meme ucu içinmiş canım çatlamasını önlüyomuş çatlayanlarınkine de çok iyi geliyormuş
Teşekkürler canım benim vücudumu kırmızı kabarcıklar sardı ve cok kasiniyorum dogumum Allah nasip ederse çarşamba dayanmaya çalışıyorum da o krem buna iyi gelir mi ki diye bi çare arıyorum :/

Back