- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.821
Çok güZel yazmışssın canım insanın kendini motive etmesi gerek yanımızdakiler de bazen bu hallerimizden sıkılıyorlarCnm lohusa dönemi çoğu kişide böyle geçer tek sen değilsin. Rahat ol. Bende 12 sene önce kızımda eşim işe giderken ağlardım beni yanlız bırakma diye . Bol bol Felak nas inşirah süresi oku. La havle .. çek. Bende kızımda çok cahildim küçüktüm 24 yaşındaydım hep bi stres hali vardı yetememe hissi falan karışık duygulardaydim. Ben yaptım siz yapmayın. Kendinle konuşarak motive et. Dünyanın en güzel şeyini yaşıyorsun. O yüzden geri dönüp baktığında keşke öyle yapmasaydım diycegin şeyleri çıkar hayatından . Miniginin tadını çıkar . Herşey yolunda olmasa bile bebeğinin mutluluğunu yaşa. Abla tavsiyesi bırak bardağın boş tarafını o bi şekilde dolar . Sen şimdilik dolu tarafı ile ilgilen. Huzurla doya doya kokla bebeğini . O hep böyle kalmiycak hemen büyüyüveriyorlar. Bi sn sini bile boşa harcama yavrunun.
Deneyim işte canım ben çok bilgisizim sizlerden öğrenecek çok şeyim varSevgili Eslemak,
Bebeğin sendeki stresi hisseder ve daha huzursuz olur bebek arada ağlar baktın ağlıyor al çıplak göğsüne yatır tenini hissetsin kalp atışlarını dıysun solunumunu duysun bir de yüksekten alçağa doğru Şşşşşş de bak masıl fark edecek. O da anasının huzurlu mutlu rahminden bilmediği bir dünyaya geldi huzursuz olması çook normal
Allah kızını bağışlasın güle güle büyüt canım benim. İnşallah ben de kızıma sağlıkla kavuşurum birkaç güne. Bulaşık makinesine bulaşık bile koyamıyorum artık sancım oldu, bu mesajı da ütü yaparken yazıyorum. Ameliyatlı insan sen ne diye gelirsin ki üç hafta önceden.. Ben anlamıyorum kolaylaştırmak varken neden zorlaştırır insanlar..canım yapabiliyosan normal doğum yap brn sezeryan oldum 10 gün oldu hala dikişim acıyo kızımı kaldırıp koyamıyorum daha muhtaç oldum kv kp e. hamileliğin son günlerinden daha beter inan ki
Canım benim her şey gönlünce olsun inşallah hiçte yorma zorlama kendini boşver utuyu falanAllah kızını bağışlasın güle güle büyüt canım benim. İnşallah ben de kızıma sağlıkla kavuşurum birkaç güne. Bulaşık makinesine bulaşık bile koyamıyorum artık sancım oldu, bu mesajı da ütü yaparken yazıyorum. Ameliyatlı insan sen ne diye gelirsin ki üç hafta önceden.. Ben anlamıyorum kolaylaştırmak varken neden zorlaştırır insanlar..
İnşallah yaraların iyileşir bir an önce canım. Ben kv ye bağımlı olmak istemiyorum açıkçası sırf gitsin diye sezaryeni bile düşündüm. Kafam karmakarışık hayırlısı artık
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım çoğu zaman tek göğsü emiyo diğeri dolu kalıyo hatta bikaç kere uyurken akmış çok canım sıkıldı ziyan oldu diye. ben söyliyim eşim bi makina alsın zaten işe de başlıcam lazım olacak banaCnm ilk haftalarda ne kadar sütünü boşaltırsan ileride o kadar bol sütün olur ama ille de tam teşkküllü bir makina olması gerekmez çünkü emziriyorsn bebek zaten makinadan daha iyi çeker sadece kalan sütü boşaltman süt yapımını artırır, kural şu: göğüsler ne kadar BOŞ kalırsa o kadar süt yapılır. elle veya manuel bir pompayla da sağabilirsin. Sağdığın sütleri derin dondurucuda altı aya kadar saklayabilirsin
bana yardım etmeye geldiler canım fiziken evet ama ruhen beni perişan ettiler. neyse artık şurda kaldı 29 gün. gidecekler allahın izniyle. sen de biran önce normal doğumla kavuşursun inşallah meleğneAllah kızını bağışlasın güle güle büyüt canım benim. İnşallah ben de kızıma sağlıkla kavuşurum birkaç güne. Bulaşık makinesine bulaşık bile koyamıyorum artık sancım oldu, bu mesajı da ütü yaparken yazıyorum. Ameliyatlı insan sen ne diye gelirsin ki üç hafta önceden.. Ben anlamıyorum kolaylaştırmak varken neden zorlaştırır insanlar..
İnşallah yaraların iyileşir bir an önce canım. Ben kv ye bağımlı olmak istemiyorum açıkçası sırf gitsin diye sezaryeni bile düşündüm. Kafam karmakarışık hayırlısı artık
Teyze yesin maşallah kiz sanada harbiden dogurdun cAtir çAtır:)Tmm teyzesi atarım resmini falan da iyi çok şükğr bende iyim sabahtan başladı sancım bekledim gelmedim sıklaşınca geldim 5 cm di açıklık. Suni sancı da verdiler hızlı olsun die tam sattini bilmyrm ama 5-6 saat kaldım sanırım hastanede. Nasıl güzel ya görmen lazım.herşeyi yazcm inş.şu An hastanedeyim
Ben de uyuyan bebek istiyorum :)Can'ım benim oğlumda aynı şekilde 3-3,5 saatte bir uyanıyor doğduğundan beri. Hamileyken de dr kontrollerinde dr o kadar dürterdi uyanmazdı, uykusu ağır benim fındığımın :) Uyandırmaya çalışsam bile uyanmadı memeyi zorla verdim iki fırt çekip bıraktı. Doktorlar zaten hep en kötüsünü söyler bizi de şekeri düşer sarılık olur diye korkuttular. Ben bebeğimin keyfine bıraktım acıkınca uyanıp emiyor, emme süremiz uzun oluyor ilk günler her memeyi yarım saat toplamda 1 saat emiyordu. Şimdi tek meme yetiyor
Kız annenin nazari çok değer deme o kadar delikiz :) maşallah ballı lokumumaAyyyy cnmmmm çok şükür kavuştuk.nasıl akıllı güzel bi bebek hala innanamyrm benim olduğuna. Artık elime düştü bitti var ya zilli
Maşallah canım allah anali babali büyümeyi nasip etsin öptüm yavruyuGünaydın kızlarDün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım çoğu zaman tek göğsü emiyo diğeri dolu kalıyo hatta bikaç kere uyurken akmış çok canım sıkıldı ziyan oldu diye. ben söyliyim eşim bi makina alsın zaten işe de başlıcam lazım olacak bana
Deneyim işte canım ben çok bilgisizim sizlerden öğrenecek çok şeyim var
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım çoğu zaman tek göğsü emiyo diğeri dolu kalıyo hatta bikaç kere uyurken akmış çok canım sıkıldı ziyan oldu diye. ben söyliyim eşim bi makina alsın zaten işe de başlıcam lazım olacak bana
Can'ım benim oğlumda aynı şekilde 3-3,5 saatte bir uyanıyor doğduğundan beri. Hamileyken de dr kontrollerinde dr o kadar dürterdi uyanmazdı, uykusu ağır benim fındığımın :) Uyandırmaya çalışsam bile uyanmadı memeyi zorla verdim iki fırt çekip bıraktı. Doktorlar zaten hep en kötüsünü söyler bizi de şekeri düşer sarılık olur diye korkuttular. Ben bebeğimin keyfine bıraktım acıkınca uyanıp emiyor, emme süremiz uzun oluyor ilk günler her memeyi yarım saat toplamda 1 saat emiyordu. Şimdi tek meme yetiyor
Tşkr ederim canım benim, cümlemizinkini inşallahCanım ertesi gün yıkanmami söylediler bende ertesi gün yikadim
Canım dahs çok küçük bence düşer değeri bende dr a gittiğimde sorayım tekrar aklıma takıldı şimdi inşallah hiç sorun çıkmaz hiç birimizin de canım.
Hayırlı ugurlu olsun çok şükür kavuşturan Allah analı babalı büyütsun inşallah saglıkla hayırla
Canimm Gozunaydin Allah analı babalı büyütsun inşallah
Gozunaydin canim kötü bir tecrübe yaşamışsin ama şükür ikinuzde iyisiniz bebeğine odaklan düzelecek sin inşallah Allah analı babalı büyütsun saglikla inşallah
Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?