2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
A atala @Daisymom kizlar tsh sonuclariniz topuk kani somuclari mi yoksa ekstradan bebekten kan mi bakildi...bem de tiroid ilaci kullaniyom da .
Canım bizimki elden alındı ama sağlık ocağıda yapıyormuş salı günü gidicem topuktan 5-6 kere kan alıyormuş çok zor oluyormuş onlarda bakıyormuş
Sakın ihmal etmeyin arkadaşlar zeka geriliğinin tedavi edilebilen tek senebi hipotroidi imiş ama tabi iyi bir çocuk endokrincisi bulmamız lazım
Normal çocuk doktoruna kalsa herşey normal deyip geçiyor ama bu konu önemli bence

Ay gulmek gercekten kotu oluyo bide benim esim espirili ay cok kovdum yanimdan gulerken agladim hep acidan
Aynen bizimkisi de öyle bugün ben de ağladım acı çekmem hoşuna mı gidiyor diyorum ama tabi o anlık susuyor yine başlıyor, inşallah tez zamanda geçer canım

Kızlar Allah izin verirse haftaya bebeğim doğacak İnşallah eşim diyor ki kurban bayramında annemlerin yanına gidelim sizce 2-2.5 aylık bebek uçağa binebilir mi fikri yada tecrübesi olan varmi

Gözün aydın canım nasılsın peki bebiş nasıl doğumun nasıl geçti her şey yolundadır umarım
Ikimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğr

Öncelikle gözün aydın canım bebisle sen iyisindir umarım ve de geçmiş olsun

iyi olmanıza çok sevindim canım benim doğum ne zaman bakalım şu an itibariyle tam 39 haftalık oldum bakalım doğum ne zaman olacak İnşallah benim de sağlıkla olur Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallah sağlıcakla kalın

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün. Darısı başıma ve doğumu bekleyen anne adaylarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…