- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.761
Canım bizimki elden alındı ama sağlık ocağıda yapıyormuş salı günü gidicem topuktan 5-6 kere kan alıyormuş çok zor oluyormuş onlarda bakıyormuş
Hatunlar catir catir dogurmus canim cekti
Ben de gobegimin ustunde kuruyemis tabagi tv izleyim anca
"He oglum bak elalemin cocuklari gelmis sen toto buyut orda anca"
Ya sessiz sedasız doğdu kızım teyzesiCiddi misin ne ara doğurdun
Biraz kanama falan var da ne kısa zaman da yazcm. Sağol cnmm darısı size inşSenam72015 anam vallaha da doğurmuş hadi gözünaydın canımmm sonunda geldi prenses detaylari bekliyoruz
Aynen bizimkisi de öyle bugün ben de ağladım acı çekmem hoşuna mı gidiyor diyorum ama tabi o anlık susuyor yine başlıyor, inşallah tez zamanda geçer canımAy gulmek gercekten kotu oluyo bide benim esim espirili ay cok kovdum yanimdan gulerken agladim hep acidan
Gözün aydın canım nasılsın peki bebiş nasıl doğumun nasıl geçti her şey yolundadır umarım
Ikimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğrGözün aydın canım nasılsın peki bebiş nasıl doğumun nasıl geçti her şey yolundadır umarım
Öncelikle gözün aydın canım bebisle sen iyisindir umarım ve de geçmiş olsunKızlar bende 4 temmuzda doğum yaptım. Günüm dolmuştu 40+2'deydim. Herşeyde normaldi maalesef hastane hatta hastaneler yüzünden sezeryan oldum 9 cm açıklıkla üstelik. 3 günlük hastane süreci ve mahvolmuş bir ben vardı. Hastanede durdukça ağlıyordum. Beklediğim, kendimi hazırladığım ve umduğum gibi bir doğum değildi. Hastaneden çokabildiğime be bebeğimin iyi olabilmesine bile şükrediyorum.
Aynen canım benim durum da öyleHatunlar catir catir dogurmus canim cekti
Ben de gobegimin ustunde kuruyemis tabagi tv izleyim anca
"He oglum bak elalemin cocuklari gelmis sen toto buyut orda anca"
iyi olmanıza çok sevindim canım benim doğum ne zaman bakalım şu an itibariyle tam 39 haftalık oldum bakalım doğum ne zaman olacak İnşallah benim de sağlıkla olur Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallah sağlıcakla kalınIkimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğr
Bugün doktor sarılık pek yok tahlile bile gerek yok dedi şükğrHic korkma birkere cok yukselmediyse yukselmiyor benim oglum mamayi kesip surekli emzirmeye cabaliyorum toparladi sukur
Ikimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğr
Ben burdaym ki bebeğe bişey olur die uyumyrm bide serum var zaten. Ayıp edysn şekerim bırkaırmıyım seniSenam72015 kızzz topiği bana bıraktın bi başıma kaldım uykuda tutmuyor doğuma giden olursa da uğurlayamam diye
Aminnn.en kısa zmaan da herkes kavuşur inş.hala innanamyrm benMaşallah canım allah analı babalı büyütsün. Darısı başıma ve doğumu bekleyen anne adaylarına
Canııım çok sevindim hayırlı olsun, sağlık, mutluluk, huzurla güle güle büyüt minik kızını inşaallahKızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Maşallah kız sanaaBen burdaym ki bebeğe bişey olur die uyumyrm bide serum var zaten. Ayıp edysn şekerim bırkaırmıyım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?