- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #65.781
Sağolun allah razı olsun.Canııım çok sevindim hayırlı olsun, sağlık, mutluluk, huzurla güle güle büyüt minik kızını inşaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun allah razı olsun.Canııım çok sevindim hayırlı olsun, sağlık, mutluluk, huzurla güle güle büyüt minik kızını inşaallah![]()
Yaaa biz böyle sürpriz yaparız teyzesi. Sağolasın allah razı olsunSenam72015 biz seni nöbet e koyduk sen gttin dogurdun kız sürpriz diye buna derim
Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin
Yarın atarım inş resmini cnmMaşallah kız sanaabırakma sakın kuzum
bende uyuyamıyorum midemin yanmasından
bu arada yiğenide merak ediyorum yanii ❤
Tamam inşallah bekliyoruz canımYarın atarım inş resmini cnm
Inşallah.allah hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinSenam72015 cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah
Sağol kuzumm. İyiyiz çok şükür evdeyiz :) çok teşekkür ederim canım benimÖncelikle gözün aydın canım bebisle sen iyisindir umarım ve de geçmiş olsun
Gözün aydın canım. Analı babalı sağlıklı büyüt inşGünaydın kızlarDün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Canım bizim doktorun dediği topuktan bakılıyor ama en garantisi damardan kan alınarak yapılması gerektiği .o yüzden bebeğimin damardan aldılar .
HejaR12 canım ya aklıma ara ara sorular gelio kusura bakma nolur . Sezeryan sonrası ertesi gün yikandinmi yoksa 2 gün sonra mı müsade ettiler
İyi bari sevindim. Benim bebişinki yüksek çıktı biraz. Dün acildeki doktora sordum ilaca gerek yok ama takip edilmesi gerek dedi. Bayramdan sonra götüreceğim bakalım![]()
Düngece sancımı sabaha kadar çekmek istediğimi yazmıştım ama gece 03.30da suyum patladı ve olaylar birden yön değiştirdi bebek hızla aşağıya inmeye başladı 1.5saat içinde sancılar 2dk dan erken gelmeye başladı. 40+2 de normal doğum ile Saat 05.00te çok şükür oğlumuz dünyaya gözlerini açtı. Darısı doğum yapmayan tüm hamişlerimizin başına inşallah![]()
Kızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Kızlar bende 4 temmuzda doğum yaptım. Günüm dolmuştu 40+2'deydim. Herşeyde normaldi maalesef hastane hatta hastaneler yüzünden sezeryan oldum 9 cm açıklıkla üstelik. 3 günlük hastane süreci ve mahvolmuş bir ben vardı. Hastanede durdukça ağlıyordum. Beklediğim, kendimi hazırladığım ve umduğum gibi bir doğum değildi. Hastaneden çokabildiğime be bebeğimin iyi olabilmesine bile şükrediyorum.
Günaydın kızlarDün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Ikimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğr
Günaydın kızlarDün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Canlar bu sarılık tehlikesi ne zamana kadar sürüyor
Normal doğum oldu.sabah 8 gibi sancılarım başladıOyyy maşallah cnm gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende seni merak ettim. Dün giremedim pek. Malum senle ben kanamalar ve su gelme konusunda aynıydık. Bakalım ben ne zaman doguracagim. Normal doğum mu oldu cnm. Bide hastaneye nasıl gittin evde mi başladı Ayy ne çok soru sordum kusura bakma cnm. Müsait olduğunda ayrıntıları yazarsan sevinirim![]()
Al benden de o kadar geçer inşallah bu günler de canım@akans canin bende bi ara baya kotuydum kendi anneme bile katlanamadim hep bgirdim kadincagiza hep agladim noldu dediklerinde agrim var dikisim aciyo dedim yalandan syanda nefes darligi hisseduyorum hemen cami falan actiriyorum hep evdeyiz bazen bebegi bile emzirmek istemiyorum sanki sagdigimdan ver diyorum anneme sonra dayanamiyorum alip emziriyorum esime cok kiziyorum tersliyorum ise yaramaz hissediyorum hic duzelmicekmisim zayiflamayacakmis gibi hissediyorum cok cirkin hissediyorum kendime bakmak gelmiyo icimden