2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın kızlar :-) Dün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum
Gözün aydın canım. Analı babalı sağlıklı büyüt inş

HejaR12 HejaR12 canım ya aklıma ara ara sorular gelio kusura bakma nolur . Sezeryan sonrası ertesi gün yikandinmi yoksa 2 gün sonra mı müsade ettiler

Canım ertesi gün yıkanmami söylediler bende ertesi gün yikadim

İyi bari sevindim. Benim bebişinki yüksek çıktı biraz. Dün acildeki doktora sordum ilaca gerek yok ama takip edilmesi gerek dedi. Bayramdan sonra götüreceğim bakalım :KK43:

Canım dahs çok küçük bence düşer değeri bende dr a gittiğimde sorayım tekrar aklıma takıldı şimdi inşallah hiç sorun çıkmaz hiç birimizin de canım.

Düngece sancımı sabaha kadar çekmek istediğimi yazmıştım ama gece 03.30da suyum patladı ve olaylar birden yön değiştirdi bebek hızla aşağıya inmeye başladı 1.5saat içinde sancılar 2dk dan erken gelmeye başladı. 40+2 de normal doğum ile Saat 05.00te çok şükür oğlumuz dünyaya gözlerini açtı. Darısı doğum yapmayan tüm hamişlerimizin başına inşallah:nazar::anne:

Hayırlı ugurlu olsun çok şükür kavuşturan Allah analı babalı büyütsun inşallah saglıkla hayırla

Kızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.

Canimm Gozunaydin Allah analı babalı büyütsun inşallah

Kızlar bende 4 temmuzda doğum yaptım. Günüm dolmuştu 40+2'deydim. Herşeyde normaldi maalesef hastane hatta hastaneler yüzünden sezeryan oldum 9 cm açıklıkla üstelik. 3 günlük hastane süreci ve mahvolmuş bir ben vardı. Hastanede durdukça ağlıyordum. Beklediğim, kendimi hazırladığım ve umduğum gibi bir doğum değildi. Hastaneden çokabildiğime be bebeğimin iyi olabilmesine bile şükrediyorum.

Gozunaydin canim kötü bir tecrübe yaşamışsin ama şükür ikinuzde iyisiniz bebeğine odaklan düzelecek sin inşallah Allah analı babalı büyütsun saglikla inşallah

Günaydın kızlar :-) Dün 15.30 da bebegim doğdu hastanedeyiz iyiyiz şimdilik kalabaliktan yazamadim taburcu olunca yazarım yasadiklarimi hepinizi öptüm doğum yapacaklara kolayliklar diliyorum

Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah saglıkla

Ikimiz de iyiz benim biraz kanama çok ama sabaha toparlanırım sanırım kızım gayet iyi.gerisi önemli değil.serum taktılar bana da kanamadan dolayı.ara ara da uyandırıp ağzına süt sıkıyrm daha alışamadı.ama iyiz çok şükğr

Oyyy maşallah cnm gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende seni merak ettim. Dün giremedim pek. Malum senle ben kanamalar ve su gelme konusunda aynıydık. Bakalım ben ne zaman doguracagim. Normal doğum mu oldu cnm. Bide hastaneye nasıl gittin evde mi başladı Ayy ne çok soru sordum kusura bakma cnm. Müsait olduğunda ayrıntıları yazarsan sevinirim ;)

Canlar bu sarılık tehlikesi ne zamana kadar sürüyor

Cnm bence her bebek farklıdır. Sen doktorunu dinle o ne derse ona göre hareket et. Bide sakin ol cnm benim. Sen ne kadar ve huzurlu yaklaşırsan bebişine oda o kadar sakin ve huzurlu olur. Senin stresli halin sütünden bebeğe geçiyor bunu unutma sakın. Ben hep çevredekiler bunu söylerim. Hep derler yaa Ayy bebegimin huyu değişti yok çok huysuz oldu... aslında değişen bebek değil annedir . Bi bakın bakalım deneyin ve gözlemleyin bebek bi yaşına geldiğinde bana hak vereceksiniz. Anne ne zamanstresli veya huzursuz ise bebek hemen belli eder. İş yerinde bi arkadaşım bebeği 10 aylıkken geldi yanıma çok haklıymışsın dedi ;)

Oyyy maşallah cnm gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende seni merak ettim. Dün giremedim pek. Malum senle ben kanamalar ve su gelme konusunda aynıydık. Bakalım ben ne zaman doguracagim. Normal doğum mu oldu cnm. Bide hastaneye nasıl gittin evde mi başladı Ayy ne çok soru sordum kusura bakma cnm. Müsait olduğunda ayrıntıları yazarsan sevinirim :KK66:
Normal doğum oldu.sabah 8 gibi sancılarım başladı
5 dk da birdi baya belirgin olduğundan anladım.2 gibi hastaneye geldik sancılar 3-4 dk da birdi.5 cm açıklık vardı.suni sancı verelim çabuk olsyn un dediler ben de tmm deddim.8.25 te doğdu kızım.ama hemen fırlatamdım. Doğum evreis baya uzun sürdü çünkü biraz darmış benim orası :KK70: baya zorladılar ama çok şükür sağ salim doğdu.suyumu burda patlattılar

@akans canin bende bi ara baya kotuydum kendi anneme bile katlanamadim hep bgirdim kadincagiza hep agladim noldu dediklerinde agrim var dikisim aciyo dedim yalandan syanda nefes darligi hisseduyorum hemen cami falan actiriyorum hep evdeyiz bazen bebegi bile emzirmek istemiyorum sanki sagdigimdan ver diyorum anneme sonra dayanamiyorum alip emziriyorum esime cok kiziyorum tersliyorum ise yaramaz hissediyorum hic duzelmicekmisim zayiflamayacakmis gibi hissediyorum cok cirkin hissediyorum kendime bakmak gelmiyo icimden
Al benden de o kadar geçer inşallah bu günler de canım

HejaR12 HejaR12 sen ertesi gün çıktın adımı ben 2 gün durcam sünnet olcak ya nolur NOLMAZ diye kalcam ertesi gün.orda yaparım olmadı banyo iyi hişedersem

Back