2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm yaa süpersin bütün deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bütün yazdıklarıni print screen yaptım. bişey soracağım. Sagdigini ne ile içiriyorsun. Şırınga kaşık biberon ?

Bi parmak ağzına bi parmak göğsüne yap ahh delirejjeeemmm zaten kasintidan yıkıyorum kurulurken havlu yla surtuyorum durduramiyorum kendimi ıslak tül beni deneyeyim ben de Teşekkürler canım benim de iki gündür geziyorum o zaman çok baski yapiyodu öyle 5 10 dk yuruyemiyorum doğuracagim zannediyorum

Onu anca kendi yenidogan imla deneyebilirim kimse vermez bebeğini paylaşımdan uzak analar

Hemşireler hastanede şırınga ile verdiler ama mantığını anlamadım çünkü bebek ondan emmiyor yani sen ağzına sıkıyorsun yani yine bebek uğraşmadan almış oluyor mamayı yine kaşık içinde aynı şey ağzına döküyorsun. Hastanede şırınga ile, eve geçince biberondan verdim hala da biberondan devam; ben avent yenidoğan kullanıyorum ama kesinlikle haklılar biberona alışan çocuk zor emiyor, gerçi ondan dolayı mı emmedi beni, hayır 38 haftalıktı daha emme refleksi gelişmedi vs şuan 15 günlük yani aslında bu hafta doğum haftasında... Sadece sabrediyorum ve her 3 saatte bir alıp memeye koyuyorum 4-5 gündür çok şükür azda olsa tutup emmeye başladı sıkıldığında bırakıyorum sağdığım sütü veriyorum gerekirse mama takviyesi, doktor da bu şekilde devam her geçen gün daha iyi olacak dedi. Bugün mesela ilk kez sakin şekilde uyanık memede kaldı 10 dakika dünyalar benim oldu :)

En hafif olsun istiyorum yatirabilsem bastonalacağım da yatmiyo namissizlar

Çok teşekkür ederim kayıyor mu peki bebek içinde rahat mı?

Çok teşekkür ederim kayıyor mu peki bebek içinde rahat mı?

Canım ben de az önce okudum kayıyor demişler de anlamadım onu, çünkü bebek arabası yatar pozisyonda yani kayacak şekilde eğimli durmuyor... Gerçi ben içine minik pamuklu bir yatak koydum hani alt açma bezi gibi düşün daha kalın, annem bebek arabası, puset için falan yapmıştı bebek içinde rahat etsin diye. Onunla koyuyorum yatağında gibi uyuyor

Tamam canım benim çok teşekkür ederim :) hafiflik pratiklik en önemlisi tabii ❤

@Nurmuratkf canım bak resim koyuyorum ama içindeki yatak biraz büyük o yüzden taşan yerler eğimli gibi duruyor seni yanıltmasın bebek düz zeminde yatıyor

Eklentiler

• image2.JPG
    38,3 KB · Görüntüleme: 79
  • image1.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 76
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun cn mm sağlıcakla büyüt bebeğini.çok sağol bu arada bana yazdığın için.ben de heyecanlandım işte biraz erken olmuş bilemedim. Çok umutlandım.şimdi de çok merak edyrm.ama artık beklyrm sakince.ne zmana gelirse artık.Allah ona bi gün ayarlamıştır.çok şükür sıkıntım da geçti kimseyi de dinlemyrm.ben stres yaptıkça onlar üzerime geldi.artık rahat davranyrm onlarda anladı günü olduğunu.iyiki varsınız

Katılıyorum benim kızım da bir memeyi emip doyuyor. Meme değiştirmeye kalkınca tekrar tutturmam zor oluyor ben de her defasında tek memeyi veriyorum. Diğeri fazla dolarsa sağıyorum.

inşallah toparlanır 3200dediler ama hiç öyle değil görsen

akans ben tahmin edebiliyorum benimki hala o kadar olmadı bile :) 1160 gr doğmuştu malumunuz, 1600-1700 lerle aldım kucağıma ilk kez. Sağlıklı olsun da zamanla kilo da alır üzme canını.

Göğüs yaralarından muzdaripsiniz şöyle bir baktım da. Benim bebeğim yoğun bakımda olduğu için ememedi. İlk günden sağmaya başladım. Ama bebek emse de sağsak da bu yaralar kaçınılmaz. İlk zamanlar çok çektim. Acı bir tarafa süt kanallarda toplanıyordu, sertleşiyordu göğsüm. Bu durumda sıcak su torbası koydum ve masaj yaptım. Sonra sağdım. Sağdıktan sonra da soğuk kompres yaptım. Bu şekilde normale dönüyordu göğsüm bir süre sonra. Göğüs uçlarım da yara oldu tabi ki. Garmastan merhem ve e vitamini kapsülleri kullandım. En iyi onlar geldi. Ben göğsümün acısından birşey değmesin diye avent in göğüs kalkanlarını da kullanıyordum. Ama bir süre sonra göğsüm mikrop kaptı. Sanırım onların da etkisi var. Antibiyotik kullanmak durumunda kaldım. Eğer siz de kullanacaksanız dikkatli olun. Karbonatlı su ile sık sık temizleyin. Ben göğsüme merhemi sürüp gazlı bezle kapatıp kalkanı sonra yerleştiriyordum. Böyle böyle alıştım işte.
Elektrikli süt sağma makinem Ameda Purely Yours Una. Memnunum, çekim gücü ayarlanabilir, taşınabilir bir makine. Tavsiye edebilirim. İlk zamanlar son gücünde çekemiyordum bile ama şimdi alıştım tabi çekebiliyorum. Hatta gücü azaldı diye servise gittim baktık yok öyle birşey :)

misam benim kızım da silikon göğüs ucu ile emiyor. Ben de arada memeyi veriyorum bazen tutturuyor ama silikon gibi değil tabi. Kaçırıyor sonra da sinirleniyor. Ben de kıyamıyorum takıyoruz mecburen. Büyüdükçe daha kolay emer diyorum ama yoksa iyice alışıp hiç mi emmez silikonsuz bilemedim.

Sanki ben yazdım bu cümleleri

canım bu humana still tea yi nerde bulabilirim?
lactamil içiyoum o bitince alacağım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…