- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.441
Canım aynen dediğin gibi bebek zaten çıkartıyor, böyle böyle deneyerek öğreneceğiz işte....Çıkarttığına göre demek ki emmiş memeden ne güzel... Benimki valla çekiyor gelmeyince basıyor çığlığı memede, mecbur memeden çekip sağdığım sütü veriyorum... Sen yine yavaş yavaş sağmaya bak ne kdar anne sütü alırsa o kadar kilosu da artıyor ; ben tam tersi düşünmüştüm mamada katkı maddeleri vs şişirir diye düşünüyordum 5 günde 40 gr alınca anne sütüne döndük yine sağıp sağıp verdim emmesede 2 günde 250gr aldı. Şimdi canım yansa da sağıyorum
Evet baktım netten hoşuma gitti hafif de teşekkür ederim :)@Nurmuratkf bende liteway yazacaktim İdil yazmış. Puset lerde tam yatar olarak uzun süre kullanacağın o model
Bi parmak ağzına bi parmak göğsüne yapAy ben o kaymağa kiyamam bal doker yerim
Benim ilk hamileligimde kasintim cok oldu. Sürekli ıslak tülbenti karnima serip oturuyordum o cokk rahataltiyordu canim. Sabah yatakta kramplar,ağrilar hepsi vurdu benidedim ıhhh dogurcam iste dayanamiyorum
Onu anca kendi yenidogan imla deneyebilirim kimse vermez bebeğini@Nurmuratkf canim benim oglumun arabasi da chicco lite way. İki yildir kullaniyoruz.arkasi istedigin gibi ayarlaniyor. Hafif,sağlam baston pusetlerin icinde en iyisi diyebilirim.Ama yenidogan icinde biraz kayabilir sanki. bi yenidogan bulup magazada deneyenilirsin
Cnm yaa süpersin bütün deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bütün yazdıklarıni print screen yaptım.bişey soracağım. Sagdigini ne ile içiriyorsun. Şırınga kaşık biberon ?
En hafif olsun istiyorum@Nurmuratkf
bende liteway diyecektim :) insanbul haklı, yenidoğan için tek başına uygun değil, travel sistem olanından alırsan çok daha rahat edersin. arkadaşımdan biliyorum, bebek kayıyor ve rahat edemiyor 6. aydan önce.
Çok teşekkür ederim kayıyor mu peki bebek içinde rahat mı?Canım bana hediye chicco liteway geldi, hem çok pratik hem de yatıyor. Şuan dışarı çıkmadık ama inan evde kullanıyorum. Zaten gelen giden oluyor herkes beşiğin tepesinde bana fenalık geldi koyuyoruz arabaya yatar şekilde hem uyuyor hem de görmek isteyen için pratik oluyor evde
Ne bilym benim dr en fazla 200 gram yanılma payı olur diyor cnmCnm bende salı gittim kontrole 3300 dedi ama abartılı ölçüm geldi bana
Çok teşekkür ederim kayıyor mu peki bebek içinde rahat mı?
Tamam canım benim çok teşekkür ederim :) hafiflik pratiklik en önemlisi tabii ❤Canım ben ig da kullanan annelerin sayfalarında okumuştum... Memnun olmamalarının tek nedeni ağır ve yer kaplamaları olmuş... Genelde alanlar baston arabalara dönüyorlarmış bende chicco liteway var çıkarıp kullanmadım ama şuan evde çok faydasını gördüm , şuan evde kullanıyorum mutafağa vs giderken salonda vs hem çok hafif hem çok pratik...
Ne bilym benim dr en fazla 200 gram yanılma payı olur diyor cnm
Ay benim kv dün ne dedi biliyomusun abimin düğünü var 1 ay 20 gün sonra. heraldeki düğüne de olmyck diyo sinirimden ağlycktım ya hala sinirlym yani valla
Ama cabuk karar verdim buna bak hakkimi yeme simdiKayınvalide yaramadi sana ondan o stres balımşimdi bunun kini buldu kurban oliykm 2. Yi yapmayı planlamaya baslaman bile bi karar aşaması senin için
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun cn mm sağlıcakla büyüt bebeğini.çok sağol bu arada bana yazdığın için.ben de heyecanlandım işte biraz erken olmuş bilemedim. Çok umutlandım.şimdi de çok merak edyrm.ama artık beklyrm sakince.ne zmana gelirse artık.Allah ona bi gün ayarlamıştır.çok şükür sıkıntım da geçti kimseyi de dinlemyrm.ben stres yaptıkça onlar üzerime geldi.artık rahat davranyrm onlarda anladı günü olduğunu.iyiki varsınızBacım bırak boşver milleti sağlık olsun en başta. Bizimki Bayram'dan önce doğmadı bari Bayram'ı atlatsa diyorduk, tam ortada doğdu. Doktorum izindeydi o da başka bir doktor ve hastaneye yönlendirdi çok şükür ki bu doktorumuz da çok yardımcı oldu. Tamam biliyorum senin nişan gelince hepimiz senle beraber heyecanlandık bekledik ama zamanı değilmiş demek ki. Bebeğin iyi olsun da geç doğmuş erken doğmuş o kadar önemli değil. Kızım doğdu ama en başta bizi çok korkuttu sıpa, ne ağlamasını duydum ne kendini gördüm doktor ebe hemşire bebeği kendine getirmeye çalıştı beş dakka falan sonra koştur koştur yenidoğan ünitesine götürdüler belki yirmi dakika haber gelmedi orada ağlamış çok şükür. Rabbim bize bağışla korktuğumuzu yaşatma diye çok dua ettim. Şimdi çok iyiymiş elhamdülillah, haberlerini alıyorum kendini daha hiç görmedim kucağıma almadım, başka hastanede şu an, babası fotoğrafını çekip getirdi açıp açıp onlara bakıyorum, buradan sevkettiklerinden daha iyiymiş, akşam da doktor geldi çok iyiymiş Bebek dedi. Yanımda değil diye üzülecek oluyorum sonra kendine gel ilk anda yaşadığın korkuyu unuttun mu varsın biraz geç gör diyorum kendime. iyi olduğunu duymak beni rahatlatıyor. İyi olsun da hemen görmesem de olur diyorum halbuki her anne gibi o kadar merak ediyordum ki. Ortada bir sebep de yoktu görünürde ama yaşayacağımız varmış. Elhamdulillah kızım iyi, ondan güzel haber almak da beni mutlu ediyor. Tez zamanda kavuşuruz inşaallah. Sen de üzme kendini canım milletin lafıyla, zamanı değilmiş, daha günüm bile gelmedi de çık içinden. En hayırlı zamanda sağlıkla doğsun da kucağına al, doya doya kokla sev büyüt inşaallah bebişini
kuzum benim, bebeğin ne zaman isterse o zaman emsin, saat kurmana da gerek kalmadı artık :) kocaman oldu kuzu :))
benimkiler de hiç iki memeyi birden emmedi. bir memeyle doyup bıraktılar. o memede kalanı ve diğer memeyi hep sağdım. yoksa ağrısından duramıyordum :)
inşallah toparlanır 3200dediler ama hiç öyle değil görsen
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bugün 37+5 im. Cumartesi çatı muayenesi oldum çığlık çığlığa çok canım acıdı Dr kemiğinle ilgili bi darlık yok ama acı eşiğin çok düşük anladğm kadarıyla normal doğum esnasında ebe sürekli bu şekilde bakacak dediHayır anlamadığım ilişki esnasında da konsantre olmazsam yine çok canım yanar bağırırım, hiç gık ı çıkmayan varmış çatı muayenesinde Nasıl olur aklım ermiyo abartmıyorumda feci acıdı dolayısıyla cesaretim kırıldı Acaba sezeryana mı çevirsem diye düşünüyorum kara kara Daha önce 2 kez Smear testi yaptırdım acımamıştı ama bu çok feciydi
canım bu humana still tea yi nerde bulabilirim?Canım ben kraftın elektrikli göğüs pompasını aldım. Acıya özüm yok maalesef 1 hafta çektim ben artık kan geldi son günlerde ama manuel olunca insanın canı tatlı çekmez diye tahmin ediyorum; elektrikli de zaten 3-4 çektikten sonra göğsün uyuşuyor o kadar da canın yanmıyor ben bu şekilde boşalttım hep göğüslerimi. Krafttan çok memnunum hem küçük her an yanında taşıyabilirsin hem de çekme derecesini ayarlayabiliyorsun. Göğüs yaraların için kesinlikle açık bırak ve GARMASTAN pomad sür . 40TL fiyatı ama tek iyi gelen o, en çabuk o iyileştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?