- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.401
Dogum yapan anneler bebeklerinizi kac saatte bir emziriyosunuz ya da besliyosunuz? Ben yaklasik 5 6 gundur sadece emziriyorum.sariligimizda dustu artik 1 bucuk saatte bir beslemiyorum.bir iki gundur dikkat ettim 3 saatte bir emmek istiyo.birde her seferinde sadece tek gogsumu emiyo.bazen 10 dk bazen 20 dk.siz nasil yapiyosunuz her seferinde iki gogsunuzude emiyo mu bebekleriniz.
Ay ben o kaymağa kiyamam bal doker yerimDur da sırada ben varımbenim de karnım cilginlar gibi kaşınıyor ben de kasiyorum vazelini üst üste sürüyorum faydasız yoğurt sur bakalım dedi eşim surdum soğuk soğuk biraz rahatlattı. O arada netten araştırırken senin durumu da okudum son zamanlar o da normal kremlerle olduğu kadar idare edicez ama bak annem süt kaymagı her şeye iyi gelir derdi varsa bi kadından falan sut alabiliyosan onda kaymak olur sur göğsüne derim
Canım doğru söylüyorsun bugün biraz daha arttı önce emziriyorum kendimi zorluyorum sonra mama veriyorum inşallah doyuyordur 45cc veriyorum artırdımne olursun vicdan azabı duyma. sütün yoksa ya da yetmiyorsa mamadan başka ne vereceksin ki.
biraz daha bekle bakalım, dinlendinçe sütünün kalitesi de artacaktır :))
sağolasın canım benim.bebiş iyi canım çok şükür ama başında nöbet tutuyoruz solunum sıkıntısı olursa acile getirin dediler. bayramdan sonra kontrol var inşallah sonuçlar iyi çıkarcanıımm gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin. herşey yolundamı? bebiş nası iyimi?
canım çok geçmiş olsun çok iyi bi doktor bulmanız lazım nerdesiniz izmirde miydiniz? istanbul olsa bildiğim bikaç doktor var göğüs hast ile ilgili. allah şifa versin ayrıntılı usg de çıkmadı dimi bu sıkıntıMasallah cnm ama hep iyi ol smdı akcıgere kan ğompalayan kapakcık gorevını yerıne getrmyr anjıyo dedıler ama rıskı varms bırsure takıp altnda olack delk var ama o kapanr dedıler onu dert etmyrz bakalm nasıp bz anı bişi olrsa dıye korkuyrz
Cok net bilmemekle beraber bence dogum oncesi kullanmak bi avantaj saglamaz. Dogumdan sonra süt kanallari isleve geciyorKizlar gunaydin herkese emzirmeyle ilgili yazilariniz baya faydali oluyo acaba bu sut yapan cay vs seyleri dogumdan once kullansak faydasi olur mu ? Ne kadar zaman once ve ne kullanilmali
@Nurmuratkf canim benim oglumun arabasi da chicco lite way. İki yildir kullaniyoruz.arkasi istedigin gibi ayarlaniyor. Hafif,sağlam baston pusetlerin icinde en iyisi diyebilirim.Ama yenidogan icinde biraz kayabilir sanki. bi yenidogan bulup magazada deneyenilirsinGünaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibaren
Nasil oldun canim nedir son durumun?Evet cok siddetliyuruyus yapinca da iki buklum kaliyom bide canim tatli degil diyodum baya mizmizisim ben ya :)
Yattigimde benim de her yerim agriyor. Sagdan sola donemiyorum. Sikayetlerim artti aslinda sayamiyorum bile... Bakalim hangimiz once dogurcak :)Yok cnm kasılma çok nadir, sancı adet sancısı gübü düzensiz. Ama bütün kemiklerim eklemlerim ağrıyo. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo yani
sağol arkadaşım hiçbişeyi kafana takma doğum başlayınca herkes düzenini buluyor bende aynı endişeyi kızım için yaşadım ama bak oldu bitti işte hep dualarımdasın en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorumKızlar bu siralar cok takip edemedim.
Tebrik edilenleri gordum dogum yapanlar olmus :)
akans gozun aydin canim. Bebisin sana tazecik günler getirmistir insallah. Sekerden de en kisa zaman kurtulman dualarimla canim...
@mltmguneriEslemak canlar gule gule buyutun bebislerinizi... Gozunuz aydin. Olsun :)
Baska dogum yapan varsa kusuruma bakmasin. Bacak agrilariyla basim dertte. Evde, yolda yururken bacagimin bitiminde birden bi saplanma seklinde agri hissediyorum ve ustune basamiyorum. Bacagim boşa cikior saniyelik sanki...
Bir de dua istiyorum sizlerden. Gece suyum ve sancim gelmesin. Oglumu birakacak kimsem yok. Gece onu hastanelerde ne yapariz nasil rahat ettiririz korkusu sardi
İnsallah gundüz gerceklesir her sey yoksa simdiden ogluma uzuntumden uykularim kaciyor.
inşallah toparlanır 3200dediler ama hiç öyle değil görsenAy canım benim oglusum da bana küçük geliyor hemen toparlanıyorlar hiç merak etme sen
Kızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
@Nurmuratkf@Nurmuratkf canim benim oglumun arabasi da chicco lite way. İki yildir kullaniyoruz.arkasi istedigin gibi ayarlaniyor. Hafif,sağlam baston pusetlerin icinde en iyisi diyebilirim.Ama yenidogan icinde biraz kayabilir sanki. bi yenidogan bulup magazada deneyenilirsin
Canım doğru söylüyorsun bugün biraz daha arttı önce emziriyorum kendimi zorluyorum sonra mama veriyorum inşallah doyuyordur 45cc veriyorum artırdım
Ben de öyle hissediyorum 3110 doğdu ama sanki 3ün altında yüzü heryeri minnak:) ama sağlıklı şükür alırlar kilo inşallahinşallah toparlanır 3200dediler ama hiç öyle değil görsen
Dogru soyluyorsun canim su akar yolunu bulur. Cok tesekkur ederim amin insallah bizlerde guzelce atlatalim bu süreci... Bi dogurayim hemen yazicam zaten :))sağol arkadaşım hiçbişeyi kafana takma doğum başlayınca herkes düzenini buluyor bende aynı endişeyi kızım için yaşadım ama bak oldu bitti işte hep dualarımdasın en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?