2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

kuzum benim, bebeğin ne zaman isterse o zaman emsin, saat kurmana da gerek kalmadı artık :) kocaman oldu kuzu :))

benimkiler de hiç iki memeyi birden emmedi. bir memeyle doyup bıraktılar. o memede kalanı ve diğer memeyi hep sağdım. yoksa ağrısından duramıyordum :)

Ay ben o kaymağa kiyamam bal doker yerim
Benim ilk hamileligimde kasintim cok oldu. Sürekli ıslak tülbenti karnima serip oturuyordum o cokk rahataltiyordu canim. Sabah yatakta kramplar,ağrilar hepsi vurdu beni dedim ıhhh dogurcam iste dayanamiyorum

ne olursun vicdan azabı duyma. sütün yoksa ya da yetmiyorsa mamadan başka ne vereceksin ki.

biraz daha bekle bakalım, dinlendinçe sütünün kalitesi de artacaktır :))
Canım doğru söylüyorsun bugün biraz daha arttı önce emziriyorum kendimi zorluyorum sonra mama veriyorum inşallah doyuyordur 45cc veriyorum artırdım

canıımm gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin. herşey yolundamı? bebiş nası iyimi?
sağolasın canım benim.bebiş iyi canım çok şükür ama başında nöbet tutuyoruz solunum sıkıntısı olursa acile getirin dediler. bayramdan sonra kontrol var inşallah sonuçlar iyi çıkar

canım çok geçmiş olsun çok iyi bi doktor bulmanız lazım nerdesiniz izmirde miydiniz? istanbul olsa bildiğim bikaç doktor var göğüs hast ile ilgili. allah şifa versin ayrıntılı usg de çıkmadı dimi bu sıkıntı

Kizlar gunaydin herkese emzirmeyle ilgili yazilariniz baya faydali oluyo acaba bu sut yapan cay vs seyleri dogumdan once kullansak faydasi olur mu ? Ne kadar zaman once ve ne kullanilmali
Cok net bilmemekle beraber bence dogum oncesi kullanmak bi avantaj saglamaz. Dogumdan sonra süt kanallari isleve geciyor

Günaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibaren
@Nurmuratkf canim benim oglumun arabasi da chicco lite way. İki yildir kullaniyoruz.arkasi istedigin gibi ayarlaniyor. Hafif,sağlam baston pusetlerin icinde en iyisi diyebilirim.Ama yenidogan icinde biraz kayabilir sanki. bi yenidogan bulup magazada deneyenilirsin

Yok cnm kasılma çok nadir, sancı adet sancısı gübü düzensiz. Ama bütün kemiklerim eklemlerim ağrıyo. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo yani
Yattigimde benim de her yerim agriyor. Sagdan sola donemiyorum. Sikayetlerim artti aslinda sayamiyorum bile... Bakalim hangimiz once dogurcak :)

sağol arkadaşım hiçbişeyi kafana takma doğum başlayınca herkes düzenini buluyor bende aynı endişeyi kızım için yaşadım ama bak oldu bitti işte hep dualarımdasın en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum

@Nurmuratkf

bende liteway diyecektim :) insanbul haklı, yenidoğan için tek başına uygun değil, travel sistem olanından alırsan çok daha rahat edersin. arkadaşımdan biliyorum, bebek kayıyor ve rahat edemiyor 6. aydan önce.

Dogru soyluyorsun canim su akar yolunu bulur. Cok tesekkur ederim amin insallah bizlerde guzelce atlatalim bu süreci... Bi dogurayim hemen yazicam zaten :))

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bugün 37+5 im. Cumartesi çatı muayenesi oldum çığlık çığlığa çok canım acıdı Dr kemiğinle ilgili bi darlık yok ama acı eşiğin çok düşük anladğm kadarıyla normal doğum esnasında ebe sürekli bu şekilde bakacak dedi Hayır anlamadığım ilişki esnasında da konsantre olmazsam yine çok canım yanar bağırırım, hiç gık ı çıkmayan varmış çatı muayenesinde Nasıl olur aklım ermiyo abartmıyorumda feci acıdı dolayısıyla cesaretim kırıldı Acaba sezeryana mı çevirsem diye düşünüyorum kara kara Daha önce 2 kez Smear testi yaptırdım acımamıştı ama bu çok feciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…