2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar bugun icin doktorum ntsye girersin acile gidip demisti. Ben de oylesine geldim ama 2 buyuk sanci cikti ntsde. Yatirdilar. Oglen kahvalti yaptigim icin aksama sezeryana alcaklarmis. Apartopar cantalari almaya gitti esim. Daha bir suru planim vardi hazirliklar felan apisip kaldim valla. Ben spinal olmak istiyodum boyle acil olinca olmuyomus spinal anesteziyle. Genelle alcaklar. Dua edin kizlar bana hayirlisiyla vlbebegim kucagimda hastaneden ciktigimi goriym.

Canım çok güzel yazmışsın aynen ben de yaralardan kaçamadım zaten kaçmakta mümkün değil göğüsler alışana kadar; dediğin gibi garmastan çok etkili . Ped ve kalkan kullanmayı doktorlar önermiyorlar nemli kaldığı için mikrop kapma olasılığı çok yüksek; benim doktorum açık bırak demişti öyle atlattım. Valla silikon uç hayatımı kurtardı çünkü dediğim gibi çok ememediği için onun keyfi gelene kadar göğüs ucum sönüyor; ağzından çeksem bu sefer bir daha damağına yapıştırmak sorun almıyor zaten en azından göğüs ucundan uyardıkÇa süt geliyor

canım bu humana still tea yi nerde bulabilirim?
lactamil içiyoum o bitince alacağım ama bulamadım

Can'ım Bebek mağazalarında ve eczanelerde var; yakın eczane varsa gitmeden bir ara sor ona göre gidersin. Kutusu ufak ama bana 4-5 gün gidiyor alırken 3-4 kutu alıyorum. Bu Arada 25 TL; ebebekte indirim vardı 4 al 3 öde; Bayram'ın 1.günü gördüm 4 paketi 75 TL idi

Canım sen ve bebeğin sağlıklı olun gerisi önemli değil; inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

SELAM hanimlar yarın kontrolum var sizce çatı muayenesi yaparlarmi sizinki kaçıncı haftada yapıldı çok korkuyorum yapmak istemiyorum desem olurmu

Ben de o tarz bi şey koymayı düşünüyorum kaymaz o zaman inşAllah :/

Sen de iyi ki varsın canım, sağolasın Allah razı olsun, hepiniz iyi ki varsınız, iyi ki tanışmışız, bebeklerin hepsi doğsun toparlansın daha paylaşacak çok şey olacak inşaallah

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Hoc takma kafana
Bebegini saglikla kucagina al her sey hallolur. Kolaylikla gecsin dogumun insallah

İlle de bekleme gel anne gel diyen kocayı ne yapmalı hanımlar
Daha var doguma hastaneye yatarken soyleriz gelir diyorum anlamiyor laftan
Anasinin evine yollucam o olcak
naz yapmalı rahat edemem diye sen bana bakmaktan mi kaçıyosun yoksaaa diye sakaciktan numara yapmalı yemezse direkt söyle gelmesin

Eee annesini geçtim kardeşinin eşini iki çocuğuyla gelsin doğum sonrası sana baksın diyen bi es olunca numara mustehak şekerim

Valla canım hiç canını sıkma direkt söyle bence; benimde görümcem kızını 1 hafta tatile göndermek istiyordu bize bayramda; ben önce kız tutturdu he he diyorlar sanıyordum daha 1 hafta olmuş eşim ciddi ciddi konuyu açınca saçmalama daha çocuk 1 haftalık ben ameliyatlıyım sen mi ilgileneceksin ablanla direkt söyle anlar diye söylendim bir daha konusu açılmadı. Aman beni huysuz bilsinler önemli olan Bebek ve benim psikolojim. Senin içinde böyle yeni yeni düzen kuruyoruz alışmaya çalışıyoruz kimse gelmesin direkt söyle bencr insanbuL

@Nurmuratkf canım bak resim koyuyorum ama içindeki yatak biraz büyük o yüzden taşan yerler eğimli gibi duruyor seni yanıltmasın bebek düz zeminde yatıyor

@Nurmuratkf

kesinlikle işe yarar bir yöntem yastık koymak ancak bu şekilde sokağa çıkarmak istersen çıkaramazsın. emniyet kemerlini kesinlikle sağlam bir şekilde bağlaman gerekiyor. nerede ve nasıl olursa olsun mutlaka bağlayın kızlar. bir tanıdığımızın başına çok talihsiz bir olay geldi maalesef bu yüzden. bebek küçük, hareket etmez demeyin, bağlayın :)) evde gözünüzün önündeyse ayrı tabii:))

Evet canim bebek ozellikle kaldirimlari indirip cikarirken kayiyor ne kadar yatsa da. Ya da aniden tekeri carpinca icinden firliyor bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…