2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım bu humana still tea yi nerde bulabilirim?
lactamil içiyoum o bitince alacağım ama bulamadım

canım eczane ve marketlerde var, milupanın da var ancak humanayı tavsiye ederim bende.
bir de pastırma çemeninin üstüne yok diyenler var, kokusuz olanından bulabilirsin belki. ya da kendin yapacaksın eğer vaktin olursa :)

Bence de direkt söylemeli

Ooo ben maalesef çok koruyucu bi anne olacağım kemeri muhakkak bağlarım bi de üstünden ip falan geçirmezsem iyi

Evet canim bebek ozellikle kaldirimlari indirip cikarirken kayiyor ne kadar yatsa da. Ya da aniden tekeri carpinca icinden firliyor bebek.
İşte hiç sevdiğim bi şey değil şu arabalar ne güzel kanguru yla saracaktim kendime anasının yavrusunu ama sıcak çok :'(

@Nurmuratkf canım bak resim koyuyorum ama içindeki yatak biraz büyük o yüzden taşan yerler eğimli gibi duruyor seni yanıltmasın bebek düz zeminde yatıyor
iyi günler bu topiği ben de düzenli takip ediyorum yazmasam da. Bu bahsettiğiniz pusete baktım netten ama chicco liteway ve liteway complete diye iki tane modeli var sanırım. sizin ki hangisi acaba yanlış olanını almak istemiyorum da. Bu arada yavrunuz ve size sağlıklı güzel günler dilerim.

peki faydası oluyor mu? baya pahalıymış değer mi?

Canım çok geçmiş olsun .o acıkınca yaygarayı basıp seni uyandırır zaten :) sen dinlenme bak enerjini topla ki ona daha iyi bakasın
Evet haklisin.zaten alarmim calmadan uyaniyo bazen sipa :) boylesi cok daha kolay.kendisinin uyanip emmesi.sarilikken uyandirmak kabus gibiydi.yarim saat ugrasiyoduk ki uyansin.ee birde sik sik besliyoduk bana uyuyacak zaman kalmiyodu.cok sukur bu gunlere

sağol canım benim çemen de denerim kokusuz çemen hayatımda görmedim duymadım sizin oralarda mı var yoksa

Masallah ablacim sutun bolmus demekki :) ben sagma ihtiyaci duymuyorum cunku agrim olmuyo.asiri bol degil demekki.Ama yetiyo diye dusuyorum.cunku 20 dk emdigi zaman gogsumu sikip kontrol ediyorum sut geliyomu diye.geliyo demekki yetiyobiryerde oyle okumustum cunku

Canım doğru söylüyorsun bugün biraz daha arttı önce emziriyorum kendimi zorluyorum sonra mama veriyorum inşallah doyuyordur 45cc veriyorum artırdım
Canim aynen boyle devam et.once emzirmeye zorla.ne kadar emerse kardir.3 dk 5 dk.sonra arkasindan takviye yap.emzirdikce gelecek artacak sutun emin ol

Hemen hemen ayni seyleri yapiyomusuz :)
Bende surekli emzirmeye calisiyorum.1 bucuk lt lik siselerden iciyorum bende gunde 2 tane :)
Humana still tea dogum yaptigimdan beri 3 kutu bitirdim.gunde 6 7 bardak rahat iciyorum.hazirda kaynamis suyum hep var.gece bile olsa cayi yapip oyle yatiyorum birdahaki emzorme saatinde kafaya dikiyorum.sonra yine hazir ediyorum :)
Mami power aldim her gun 1 tanr iciyorum faydasi varmi bilemedim.var galiba icmeye calisiyorum her gun.
Bol bol komposto iciyorum.5 6 bardak.
Kuru incir kompostosunuda denedim.cok sekerli oldugundan baydi.her zaman yapamiyorum.
Kucuk bir kase hurma yiyorum.
Corek otunu denemedim denesem mi acaba?
Valla bende bunlari yapiyorum dolup dolup tasmiyo tabiki ama bebegime yettigini dusunuyorum.yada gogsumun ucunu siktigim zaman sut geldigini goruyorum

Canim aynen boyle devam et.once emzirmeye zorla.ne kadar emerse kardir.3 dk 5 dk.sonra arkasindan takviye yap.emzirdikce gelecek artacak sutun emin ol
Devam ediyorum ama sanki biberona alıştı diye memeyi tutarken ağlıyor azcık içiyo ağlıyor canım sıkıldı

Canim normal dogum istiyorsan kendini motive edeceksin.bende cati muayenesinden acayip korkuyodum.sonra dedim kendine gel normal dogum istiyosan bundan korkmaman lazim.ki muayenemde rahat gecti cok sukur.ama dogumda maalesefki acikliga da o sekilde bakiliyo.biraz zorladi beni aciklik muayeneleri.hatta kendimce dogumun en zor kismi o muayenelerdi.epidural istiyosan eger kolay gecer ama.bir iki kisiden oyle duymustum.hafif uyustugu icin aci hissetmiyomussun

peki faydası oluyor mu? baya pahalıymış değer mi?
Canim ben tek basina faydali mi bilemiyornm insan cunku her seyi birden deniyorsun sut yapsin diye. Oglumda iciyordum bazen icmedigimde sutum azmis gibi geliyordu.Evet gercekten pahali. İnternette daha uygun eczanelere göre. Ben de henuz alamadim netten uygun bulursam alabilirim.

ben ilk evlendiğim bir ay vajinismus olmuştum ozamanda aynı şekilde kendimi sıktığım için çok canım acıyodu.
dr.da jel sürmeden baktı acımaması imkansız yani çok aşırı tepki gösterdi ''ohooo sen normal doğuramazsın buna bağırıyosan'' der gibi konuştu benimle moralimi bozdu. Bu tamamen kendimi kasıp sıkmamla alakalı bişey vajinismusta olduğu gibi ,normal doğum yapamayacağım anlamına gelmiyo bide açılma olunca zaten parmak kontrolünü hissetmem diye düşünyrm 4 cm oluncada epidural yapılıyomuş ama malesef şimdiki dr.lar cesaretlendirmek yerine tam tersine cesaretini kırıyo Bu saatten sonra başka dr.a da gidemem Hakkımızda hayırlısı artık

bide açıklık muayenesi ne kadar sıklıkla yapılıyor

Canim memislerin de bi beyni varmis ne kadar cok talep edersen o kadar süt uretirmis :) Belki sagip saklamak istersen de cogalir sutun. Calisiyor muydun hatirlayamadim ama sagdiklarini o zamaanlar kullanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…