- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.201
Cnm hayırlı olsun bebeğin sanırım daha önce de yazışmıştık normal doğum mu olmuştu seninki takip edemedim sanırım hemoroid vardı sende de naptın diye merak ettimBu arada benim bebeğim 3150 gr ve 50 cm doğdu kan grubu benimkiyle aynı ve de çok kıllı.. Kıllı bi kızım oldu:) sacları simsiyah ve uzun alnında kulaklarında kıllar var:) ben cok beyazım babası da beyaz ama babasının sacları cok gür ona cekmis:)
Bana da öyle diyorlar kulak vermiyorum artık soyleyenlerin çoğu sezeryan yapanlar normal doğuma cesaret edemeyenler hiç takma kafana sen de yapabilme cesareti olsun tıbbi durumlarda doktor gerekirse sezeryana girer zaten srn de bilinçli olursunHanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin
Senin vajinusmus düzelmeden mi hamiş kaldın
Ben 8 ay sonunda aştım çok şükür
Aştıktan 5ay sonra hamiş oldum
Oldum o Zaman
Oy benim arkadaşım depresyonlara da mı girermişşş...Kızlar bana biraz moral veesenize ya benim çok moralim bozuk neden olduğunu da bilmyrm çok sıkıldım. Sanki bebek hiç doğmayacak gibi. Erken başladım beklemeye ondan sanırım. Devamlı ağlamak geliyo içimden.hiç heyecan da kalmadı içimde.bugünüme çok şükür tabiki. Ama içim çok sıkılıyo kendimi avutacak bişey bulamayrm.allah büyük dert vermeisn ama doğum öncesi depresyona girdim sanırım.lohusalığa gerek kalmadı resmen.herkes bayram tatiline çevremdeki.sokaklar bile çok boş . Of çok moralim bozuk.
Çıkamyrm ki. Ablam sırf benim için burda kaldı.onu bırakıp eşimle gezmeye gidemem.akşama kadar kv eskileri anlatıyo onu dinlyrm. O kadar sıkıldım ki anlatamam.resmen boş olmak sıktı beni.son günler artık geçmiyo. Uyuyamyrm hiç bi türlü.yapacak hiç bişey yok. Senin ki de çok zor tahmin edebiliyorm.benimki hiç bişey aslında ama benim de okulun yorgunluğu stres hepsi üstüste geldi sanırım.Allah daha büyük dert vermesinOy benim arkadaşım depresyonlara da mı girermişşş...az kaldı güzelim az daha sabır. Bebişin için orda durması ne kadar faydalı biliyorsun ❤ kız ben girmiyom kv görünce elti dolu başımda sen niye böyle şeyler yapıyon çık dışarı gez toz valla ben bugün attım kendimi dışarılara çok iyi geldi
Aynıyım şuan cnm 40haftam doldu geçti gelmeye niyeti yok bizim kızın herkez bayram yapıyor ben tadını çıkartamıyorum ağladım akşam moralim çok bozuk depresyona girdim bende resmen Allah yardımcımız olsun rabbim hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşllahKızlar bana biraz moral veesenize ya benim çok moralim bozuk neden olduğunu da bilmyrm çok sıkıldım. Sanki bebek hiç doğmayacak gibi. Erken başladım beklemeye ondan sanırım. Devamlı ağlamak geliyo içimden.hiç heyecan da kalmadı içimde.bugünüme çok şükür tabiki. Ama içim çok sıkılıyo kendimi avutacak bişey bulamayrm.allah büyük dert vermeisn ama doğum öncesi depresyona girdim sanırım.lohusalığa gerek kalmadı resmen.herkes bayram tatiline çevremdeki.sokaklar bile çok boş . Of çok moralim bozuk.
Amin canım benim aminm birazcık daha sıkıcaz dişimizi ne yapalımÇıkamyrm ki. Ablam sırf benim için burda kaldı.onu bırakıp eşimle gezmeye gidemem.akşama kadar kv eskileri anlatıyo onu dinlyrm. O kadar sıkıldım ki anlatamam.resmen boş olmak sıktı beni.son günler artık geçmiyo. Uyuyamyrm hiç bi türlü.yapacak hiç bişey yok. Senin ki de çok zor tahmin edebiliyorm.benimki hiç bişey aslında ama benim de okulun yorgunluğu stres hepsi üstüste geldi sanırım.Allah daha büyük dert vermesin
Ayy inş.allah hepimizi tek seferde kurtarsın. Iyiki varsın cnm benim.Amin canım benim aminm birazcık daha sıkıcaz dişimizi ne yapalımbende hiç uyuyamıyorum kii senin kızlaAaaaar doğuma gidiyorum mesajını görmek için can atıyorum kız az kaldı bak çok hissediyorum ❤ gelcek miniğin
Valla bende ağladım açıldım biraz.ama zor böyle beklemek allah sabır versin hepimize.daha doğmadı mı lafını duydukça moralim bozuluyo artık.kimseyi görmek istemyrm sorcklar die.önce erken doğmasın die uğraşyrz sonra doğsun die.insanoğlu işte.Allah ın dediği olck tabi ki. Biz boşuna kendimizi yıpranyrz.Allah nefsimize uyup sitem etmekten korusun bizi.Aynıyım şuan cnm 40haftam doldu geçti gelmeye niyeti yok bizim kızın herkez bayram yapıyor ben tadını çıkartamıyorum ağladım akşam moralim çok bozuk depresyona girdim bende resmen Allah yardımcımız olsun rabbim hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşllah
Ben kendi kendime aşmaya calistim. 1 ay sonra aştım fakat kesinlikle doktora gidince vajinal muayene yaptiramiyorum. Sadece eşimde sesim cikmiyo. Doktor hemsire falan elini uzatsa direk ellerine yapisiyorum dokunmasinlar diye, elimde degil:)
Amin canım benim Allah güzel gönlüne göre versinBencede yapmamalı canım onlar unuttular mı hamile olduklarını lohusa olduklarını anlamıyorumve benim kv 7 çocuk dünyaya getirmiş insan az daolsa anlayış bekliyor...inşallah rabbim bana da eşim yavrumla birlikte yaşayacağım bir yuva nasip eder...Sabırla bekliyorum ❤
Canım bende de durum aynı.. Hamilelik öncesi depresyon yaşadığım kesinlikle, ani ağlamalar vs tamam hormonların etkisi de illa ki var ama sonuçta çevredir insanı bu hale sokan. Çok zor bir iş dönemi geçirdim, kendimi ve bebeğimi çok yıprattım. Allahım dedim, bunların acısını çekmesin sonra bebeğim, sana emanet bu stres içinde dedim. Güya işten ayrılınca her şey bambaşka olacaktı. Ben kendimi ve bebeğimi dinleyebilecektim. Olmadı. Kul plan yapar kader gülermiş hesabı işte.. Günlerce hazırlık, trmizlik, ki ben neredeyse hiçbir şey yapmadım annem dolabıma kadar topladı Allah bin razı olsun, sonrasında kv stresi işte sonuç. Durduk yere ağlıyorum artık, mutsuzum. Ara ara eşime sarılıp ağlıyorum beni bırakma diye, çünkü doğum daha önce yaşamadığım bir tecrübe ve insan bilmediğinden korkar zaten. Dün o halimi tekrar görünce yanımda durdu odamızda film izledik, kv söylendi yanımda durmuyorsunuz diye. Bebek biraz büyüyünce ekim gibi tatile gideriz diye süşünüyoruz Allah kısmet ederse, internetten mayo alayım dedim, daha bir dur bebek doğsun büyüsünmüş. 12 tl ve 3-6 aylık için var dedim ben de artık. Şu süreç hayırlısı ile tamamlansın istiyorum. Evet bebek ne kadar karnımızda kalırsa o kadar iyi, ancak ben bu depresif ve sürekli ağlar halimle onu daha çok üzüyorum karnımda üstelik her gün ağladım şu son haftadır. Ay neyse çok uzattım, Allah bizi bebeklerimize sağsalim sıkıntısız bir avazda kavuştursun inşallah..Çıkamyrm ki. Ablam sırf benim için burda kaldı.onu bırakıp eşimle gezmeye gidemem.akşama kadar kv eskileri anlatıyo onu dinlyrm. O kadar sıkıldım ki anlatamam.resmen boş olmak sıktı beni.son günler artık geçmiyo. Uyuyamyrm hiç bi türlü.yapacak hiç bişey yok. Senin ki de çok zor tahmin edebiliyorm.benimki hiç bişey aslında ama benim de okulun yorgunluğu stres hepsi üstüste geldi sanırım.Allah daha büyük dert vermesin
Günaydın kizlar belim cok agriyo dun de kasiklarim kasiliyodu cok. Ama duzrnli araliklarla dfgil. Nisanim da gelmedi ama cok sancili. Bu sekilde olan var mi
Ustun acik yatmis olabilir misin benim o zaman siddetli degil ama kasik agrim oluyo inceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?