- 17 Nisan 2012
- 442
- 603
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.241
İyi olmana sevindimG
Günlerimiz aynıymış. Ben de bakyrm bebek hareketleri iyi çok şükür.etraftakiler de biraz sıktı beni sanırım. Bugün daha iyim çok şükür.artık üzülmycm.ne zaman isterse gelsin kızım.ben iki hafta oldu son kontrole gideli ama bebek hareket ettiğim için gitmyrm şu An haftaya gitmeyi düşünyrm.
Ben iki gun omuz agrisi cektim agri kesici aldim sicak su torbasi uyguladimKızlar epidural sezaryen oldum omuzlarıma bıçak saplanıyor sankı aynı durumu yaşayan var mı
Cnm kolaylaştırıyor mu epidural istiyorum bende nasıl geçti? Tavsiye eder misin ?merhaba kızlar. gece 1 gibi suyum geldi ve hastaneye gittik. 3 temmuz sabah 10.30ta açılmam 1 cm olduğu ve sancım olmadığı için suni sancı verildi. ve akşam 9.30 ta epidural normal doğumla kızım dünyaya geldi. darısı sizin başınıza. şuan biraz sıkıntılarımız var sütüm gelmedi hala
Bugun daha dalgin uyuyuyo pek emmiyo sariligi artti galiba uyandirmakta zorluk cektim endiselendim esim hastaneye goturdu tekrar kan verecek yavrum simdi kayinvalidem gitti ben dikislerden yuruyemiyom pek evde kaldim meraktayim. insallah yukselmemistir
Kızlar bende fırsat bu fırsat bebiş uyurken doğum hikayemi yazmak istedim hamile olan arkadaşlara moral olsun diye 25 Haziran cumartesi son doktor kontrolüme gittim muayne etti açılmam olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi doktorum eve gittim nişan gelmiş yattım uyudum ertesi gün gene nişan gelmiş ama ağrım yok annem filan geldi akşam oturuyoruz geç oldu dönecek artık odama bi gittim suyum geldi azar azar hemen apar topar hastaneye gittik yatişım yapıldı açılmam 3 cm olmuş ama sancım yok neyse sabaha kadar sancımı bekledik gelmedi açılmada aynı sabit kaldı yerinde suni sancı verelim dedi doktor vız bana mısın demiyor arttırdıkça artırıyoruz bende tık yok öğlen 1 de doktor geldi iki saat daha bekleyip sezaryana alacağını bebeğin içerde suyu bittiği için riski olduğunu söyledi ve gitti bende nasılsa beni sezaryana alacaklar uyuyim biraz dedim eşimde biraz kestirim dedi annemle babamda bana bebekli çiçek yaptırmaya gitmişlerdi yanımdada kız arkadaşım sancı bir anda geldi ben şok oldum şaşırdım suni sancı biraz ağır bişeymiş bu doğru bide ben gözümü kapattıktan sonra hemşire dozajı maxsimum yapmış doktorun isteği üzerine kıvranmaya başladım hep allahım yardım et diye dua ettim ebe geldi muayne etti açıklık hala 3 cm delircem artık banyoya girdim çıkardım üstümü sıcak duşa girdim belden aşağı o anda gene ebe geldi bende büyük abdestim var gibi hissettim söyledim ebeye yok senin tuvaletin sana öyle geliyor hadi gel muayne edicem dedi gittim ve bağırmaya başladı koş çabuk ol bebek gelmiştir gidiyoruz apar topar gittim doğumhaneye doktor gelmeden başı çıktı 3 ıkınmayla oğlumu dünyaya getirdim 45 50 dk sancı çektim evet sancılar zor ama Allah gücünü gerçekten veriyor birşekilde dığumhane kısmı çok kolay korkmayın dikişim yok çok rahatım iyiki sezaryen olmadım eşimde hep karşı çıktı sezaryana yoksa ben kesin olurdum 5 kere çocuk doğursam gene normal isterim odaya çıktım hemen bebeğimi kucakladım Rabbim isteyen herkese taddırsın bu duyguyu taze anneden sevgiler :) hamile kardeşlerimize Allah yardım etsin inşallah
Kızlar bu siralar cok takip edemedim.
Tebrik edilenleri gordum dogum yapanlar olmus :)
@akans gozun aydin canim. Bebisin sana tazecik günler getirmistir insallah. Sekerden de en kisa zaman kurtulman dualarimla canim...
@mltmguneriEslemak canlar gule gule buyutun bebislerinizi... Gozunuz aydin. Olsun :)
Baska dogum yapan varsa kusuruma bakmasin. Bacak agrilariyla basim dertte. Evde, yolda yururken bacagimin bitiminde birden bi saplanma seklinde agri hissediyorum ve ustune basamiyorum. Bacagim boşa cikior saniyelik sanki...
Bir de dua istiyorum sizlerden. Gece suyum ve sancim gelmesin. Oglumu birakacak kimsem yok. Gece onu hastanelerde ne yapariz nasil rahat ettiririz korkusu sardi
İnsallah gundüz gerceklesir her sey yoksa simdiden ogluma uzuntumden uykularim kaciyor.
canım 4 cm açılmaya kadar epidurale başlamıyorlar. o yüzde o açılmaya kadar baya bi sancı çektim 4-5 saat kadar. sonra doktor açılma olunca epidralimi yaptırdı ve 10 cme kadar hiç bi sancı hissetmedim. nstden aslında çok sancım olduğunu ama hissetmediğimi söylediler. daha sonra epidralin etkisi geçince yavaş yava odamda ıkınmaya başlattı doktorum.sancıyı artık hissediyordum. sonra kafa biraz gözüktüğünde doğumhaneye gittik doktorum bir doz daha epidrale gerek olmadığını bana güvendiğini söyledi. sancı geldikçe ıkındım hem bebeği ittim hemde acımı dindirdim. kesinlikle ıkınmaktan korkamayın o rahata kavuşturuyor bizleri. bebeğimi görünce zaten hiçbirşey kalmadı acıdanCnm kolaylaştırıyor mu epidural istiyorum bende nasıl geçti? Tavsiye eder misin ?
Günaydın kizlar belim cok agriyo dun de kasiklarim kasiliyodu cok. Ama duzrnli araliklarla dfgil. Nisanim da gelmedi ama cok sancili. Bu sekilde olan var mi
Ayy su gunlerde beni ezmeyen tek insan sahane insan :)) yerim ben o minnosu ♥Ona bakarsan biz minnosun ismini doğduktan 2 gün sonra koydukSuper_anne1411 :))
Hamilelikte stres topun oldum yüklen bana yüklen
Bugün daha iyim ya. Çevredekilerin günü geçmişte doğmamış gibi baskı yapması beni strese soktu.öyle aslında da işte insan düşünemiyo.artık doğsun istyrm çok merak edyrmKız delimisin. Zaten normale göre vaktin var. Bak biz seninle aynıyız 23 hazirandan beri kanamam vardi iki gün öncesine kadar suyum geldi biraz ondan sonra kanama kesildi. Doktora göre 2 güne en geç bi haftaya doğar demişti hep sancı vardı çünkü.hep yattım hiç kalkmadım. Şimdi sancılar da minumuma indi.
Keza ben seviniyorum buna. Doğal ortamında ne kadar kalıp büyürse o kadar iyisende zamanında doğacak diye sevinerek zaman geçir cnm benim
Canim sanirim benim durumunda oyle bebek biberonun kolayligina alisti memeyi emmek istemiyo zorla veriyorum azcik emipuyuya kaliyo bende sagma makinasi aldim sagip veriyorum once emziriyorum sonra kalanini sagiyorum veiyor biberonla sutum yetmiyo gunde bir dega bazen iki gunde bir mamada veriyorum sutum azalacak diye korkuyorumda anne sutu onemliHerkese Hayirli Bayramlar kizlar bu yil cifte bayram yasatti Rabbim sukurler olsun.Bayram sekerlerimiz omrumuze tat getirdi.Allah ger gunumuzu bayram tadinda yasamayi nasip etsin .Biz gunlerimizi emzirme savaslari gaz cikarma mucadelesi vererek geciriyoruz benim bir sorunum var yardim ederseniz sevinirim bebege mamayi avent naturel dogal akis biberonla verdim acikinca mama istiyo gogsumu agzina aliyo geri cikariyo sonrada agliyo emsin diye savasiyoruz dr da mama verin dedi. Cocuk mamaya alisti galiba neyapacagimi bilmiyorum emzigide aliyo meme ucum yumusak mi geliyo acaba
Benimde kv bu gecikecek diyip duruyo pazartesi gunu dolcak sonra ne olur bilmem falan filanBugün daha iyim ya. Çevredekilerin günü geçmişte doğmamış gibi baskı yapması beni strese soktu.öyle aslında da işte insan düşünemiyo.artık doğsun istyrm çok merak edyrm
Ben de havluyu ısıtıp koyayım diyorum. Ay bir de yürüsem mi dinlensem mi bilemedim yaa hangisi daha iyi olurBen iki gun omuz agrisi cektim agri kesici aldim sicak su torbasi uyguladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?