2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy canim cok sevindim hersey yolundadir insallah sarilik bizde 10.9 cikti iyi dediler yeni yeni rengi yerine geliyor süt aldikca 18 gunluk olduk bile biz.dogumun rahat oldumu yaninda biri varmiydi kizin ne yapti meraktayim
yolunda canım sağolasın...sadece çok küçük doğdu..maşallah size büyümüştür ....ambulans la gittik açılma vardı... kızım sevk edilmeden önce yanımdaydı büyük ablamla...doğum başladı deyince doktorlar...büyük hastneye sevk ettiler annemle konuşmadığım ablam gelmiş doğumada geldi...çok ağladı ...sancım yaklaşık 5 saat sürdü sonunda suni sancı verdiler ...kızımada büyük ablam baktı hastaneye gelmedi ama beni ambulansa alırlarken gördü tabii çünkü doğum olacağını bilmiyorduk yanımdaydı çok üzüldüm aklım onda kaldı ambulansta aradım konuştuk ama hiç uyumamış yavrum bütün gece beklemiş en sonunda koltukta bayılmış kalmış çok şükür hepsi geçti evdeyiz...sen şeker ne yaptın bebeğe şeker kontrolü yaptırdınmı insülini kestinmi...ben kestim diyete devam dedi doktor

Kızlar iyi kötü anlarımızla yaklaşık 8-9 ayımızı burada birbirimizle paylaştık, şimdi birçoğumuz yavrularımıza kavuştuk. Kalanlarımızda gün sayıyorlar inşallah sağlıkla kucaklarına alacaklar yavrularını. Ben şahsen hepinizi tanıdığım için çok mutluyum ve iyi ki bu foruma katılmışım diyorum. Hep birlikte nice güzel Bayram'lar geçirmek dileğiyle hepinizi çok öpüyorum :)

primavera77 ve M mltmguneri kızlar bebeklerinize kavuşmuşsunuz, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin inşallah..,

Ay kiz guldurdun o tüyler dokulur annesi hergün yika sen maşallah bu arada :)

emzirmeye çalışıyorum bazen çok ağlıyor ememiyor o zamanda şırıngayla veriyorum damla damla...çok küçük gldi gözüme eslem yaaa bi deri bi kemik
Ay canım benim oglusum da bana küçük geliyor hemen toparlanıyorlar hiç merak etme sen

Ayy ağzı bal yesin :) denize falan gitsek kenarda durur di mi 5 6 saat?

Valla bütün gün de durur :)) ama egede isen daha kolay olur işin, Antalya tarafı çoook sıcak :) sen yüz bol bol, rahatla, sütünde keyfinde bol olur :)

Emzir, uyut, kakaları temizle, Emzir, uyut kakaları .......

banada c.tesi dr. Soyledi yumuşama ce kısalma var heran olabilir diye.. Ben en az 2 hafta daha kalmasını istiyorum. Bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…