- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.955
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.181
benmde tek dileğim o şuan.. Şimdi 2300 kilosu. . Sence 1 haftada olur mu 2500
gunde iki kase kuruyemiş,hergun sut yoğurt muz tuketiyorum bunu duyduğumdan beri. İnşllh cuma gunku kontrolumde 2500u gorurum.. Senin bebiş nasıl canm kaç gunlk oldunuzAlır tabii canim. sen bu hafta kendini hiç yorma bol bol dinlen. Vitaminlerini al, cevizini muzunu yumurtani etini ihmal etme insallah saglikla sihhatle en hayirli zamanda dunyaya gelir minigin
Canim benimde son 10 güne kadar catlagim yoktu simsj birsürü var çok kasiniyor devamli vazelin sürüyorumAaaaadelirejjeeemmm karnım çok kasiniyo gecmiyo deliriyorum yok mu bi caresi
gunde iki kase kuruyemiş,hergun sut yoğurt muz tuketiyorum bunu duyduğumdan beri. İnşllh cuma gunku kontrolumde 2500u gorurum.. Senin bebiş nasıl canm kaç gunlk oldunuz
Sezeryan olursa belki biraz zor olabilir ama doktoruna danışırsın.bende bebek hamama gider mi onu merak edyrm.bir aylıkken gelinimizi hamama götürczde
Annem eşim birlikte gideceğiz planlara göre bebeğim ve ben iyi oluruz da inşAllah :) 40 gün kanama olacak mj peki?
Hay ağzına bal yesin yazan elin altın Pırlanta tutsun canım benim :) izmir deyim ben bugun gittik esiyor baya Sahiller çok. Sıcaklamaz tontisim de inşAllah :)Valla bütün gün de durur :)) ama egede isen daha kolay olur işin, Antalya tarafı çoook sıcak :) sen yüz bol bol, rahatla, sütünde keyfinde bol olur :)
Emzir, uyut, kakaları temizle, Emzir, uyut kakaları .......
7 günden sonra ben de denize girebilecek miyim?
Ben de vaz elin kullanıyorum ama 1 saate yenilemek gerekiyo :/Canim benimde son 10 güne kadar catlagim yoktu simsj birsürü var çok kasiniyor devamli vazelin sürüyorum
Deniz benimki@Nurmuratkf
Normal doğum da 1 ay deniz havuz yok :) sezaryen sonrası dikişler alındıktan sonra ver elini deniz :) belki havuz 15 gün sonra olabilir :))
Taze saptan yaptim ben hicbir zararini da gormedim.Hanimlar ödem için kiraz sapi çayı denmisti bugün ben şimdi yapıyorum taze saptan da içilir di mi bu? Zararı falan
Hamam da doğum sonrası ne iyi olur Heoff hayatı kısıtlamadan yaşayanlar Derneği kurucu üyesi olmak istiyorum
Yok tibbi olarak bi engel yok hatta korkuyu yenmek acisindan daha iyi ama ben kendime güvenmiyorum
Kurucu üye yaptım bile
Evet maalesefBen de vaz elin kullanıyorum ama 1 saate yenilemek gerekiyo :/
Teşekkür ederim ben de yaptım bi su bardağı oldu ılık içiyorum simdi olur di mi su bardağı çok olmaz yani?Taze saptan yaptim ben hicbir zararini da gormedim.
ayy ciddi misin canımm. Moral oldu bana ya.. O zamn inşllh 2500 ustu doğarsa bebeğim çabucak toparlanabilir.Bizim bebis iyi cok sukur canım şuan babası gazını çıkarmaya uğraşıyoroğlum 2800 doğdu, hastaneden 2660 kiloyla ayrıldık şuan 17.günümüz ve 3800ü gördük elhamdülillah.
ayy ciddi misin canımm. Moral oldu bana ya.. O zamn inşllh 2500 ustu doğarsa bebeğim çabucak toparlanabilir.
Bbekten giremedim canım yeni gördüm sıkıntıı çeksende bak kavuştun bebeğine herşeyi untuyor insan allah hayırlı etsin evladını inşallahŞuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Canım benim.. Cidden ben bir ay nasıl geçer diye düşünürken senin hep onla olman zor olmalı. Hala benim iş yapmamı bekliyor, sonra da işte sana da zor olsun istemiyorum ama diye ekliyor ne samimi değil mi! Yaşadıklarımı unutamıyorum.. Onun da etkisi var. Yanında oturmuyoruz diye söylenmiş bu akşam eşime. Ya ben şu halimle değil oturmak yatamıyorum ki bile artık doğru düzgün. Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı ya..Senin ettiğin duaya ölürüm ben ❤ Allah razı olsun canım benim çok çok sağol :)
Bencede yapmamalı canım onlar unuttular mı hamile olduklarını lohusa olduklarını anlamıyorumCanım benim.. Cidden ben bir ay nasıl geçer diye düşünürken senin hep onla olman zor olmalı. Hala benim iş yapmamı bekliyor, sonra da işte sana da zor olsun istemiyorum ama diye ekliyor ne samimi değil mi! Yaşadıklarımı unutamıyorum.. Onun da etkisi var. Yanında oturmuyoruz diye söylenmiş bu akşam eşime. Ya ben şu halimle değil oturmak yatamıyorum ki bile artık doğru düzgün. Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?