2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benmde tek dileğim o şuan.. Şimdi 2300 kilosu. . Sence 1 haftada olur mu 2500

Alır tabii canim. sen bu hafta kendini hiç yorma bol bol dinlen. Vitaminlerini al, cevizini muzunu yumurtani etini ihmal etme insallah saglikla sihhatle en hayirli zamanda dunyaya gelir minigin

Alır tabii canim. sen bu hafta kendini hiç yorma bol bol dinlen. Vitaminlerini al, cevizini muzunu yumurtani etini ihmal etme insallah saglikla sihhatle en hayirli zamanda dunyaya gelir minigin
gunde iki kase kuruyemiş,hergun sut yoğurt muz tuketiyorum bunu duyduğumdan beri. İnşllh cuma gunku kontrolumde 2500u gorurum.. Senin bebiş nasıl canm kaç gunlk oldunuz

gunde iki kase kuruyemiş,hergun sut yoğurt muz tuketiyorum bunu duyduğumdan beri. İnşllh cuma gunku kontrolumde 2500u gorurum.. Senin bebiş nasıl canm kaç gunlk oldunuz

Bizim bebis iyi cok sukur canım şuan babası gazını çıkarmaya uğraşıyor oğlum 2800 doğdu, hastaneden 2660 kiloyla ayrıldık şuan 17.günümüz ve 3800ü gördük elhamdülillah.

Valla bütün gün de durur :)) ama egede isen daha kolay olur işin, Antalya tarafı çoook sıcak :) sen yüz bol bol, rahatla, sütünde keyfinde bol olur :)

Emzir, uyut, kakaları temizle, Emzir, uyut kakaları .......
Hay ağzına bal yesin yazan elin altın Pırlanta tutsun canım benim :) izmir deyim ben bugun gittik esiyor baya Sahiller çok. Sıcaklamaz tontisim de inşAllah :)

Hamam da doğum sonrası ne iyi olur He off hayatı kısıtlamadan yaşayanlar Derneği kurucu üyesi olmak istiyorum

Yok tibbi olarak bi engel yok hatta korkuyu yenmek acisindan daha iyi ama ben kendime güvenmiyorum

Senin vajinusmus düzelmeden mi hamiş kaldın
Ben 8 ay sonunda aştım çok şükür
Aştıktan 5ay sonra hamiş oldum
Kurucu üye yaptım bile

Oldum o Zaman

Bizim bebis iyi cok sukur canım şuan babası gazını çıkarmaya uğraşıyor oğlum 2800 doğdu, hastaneden 2660 kiloyla ayrıldık şuan 17.günümüz ve 3800ü gördük elhamdülillah.
ayy ciddi misin canımm. Moral oldu bana ya.. O zamn inşllh 2500 ustu doğarsa bebeğim çabucak toparlanabilir.

Kızlar bende fırsat bu fırsat bebiş uyurken doğum hikayemi yazmak istedim hamile olan arkadaşlara moral olsun diye 25 Haziran cumartesi son doktor kontrolüme gittim muayne etti açılmam olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi doktorum eve gittim nişan gelmiş yattım uyudum ertesi gün gene nişan gelmiş ama ağrım yok annem filan geldi akşam oturuyoruz geç oldu dönecek artık odama bi gittim suyum geldi azar azar hemen apar topar hastaneye gittik yatişım yapıldı açılmam 3 cm olmuş ama sancım yok neyse sabaha kadar sancımı bekledik gelmedi açılmada aynı sabit kaldı yerinde suni sancı verelim dedi doktor vız bana mısın demiyor arttırdıkça artırıyoruz bende tık yok öğlen 1 de doktor geldi iki saat daha bekleyip sezaryana alacağını bebeğin içerde suyu bittiği için riski olduğunu söyledi ve gitti bende nasılsa beni sezaryana alacaklar uyuyim biraz dedim eşimde biraz kestirim dedi annemle babamda bana bebekli çiçek yaptırmaya gitmişlerdi yanımdada kız arkadaşım sancı bir anda geldi ben şok oldum şaşırdım suni sancı biraz ağır bişeymiş bu doğru bide ben gözümü kapattıktan sonra hemşire dozajı maxsimum yapmış doktorun isteği üzerine kıvranmaya başladım hep allahım yardım et diye dua ettim ebe geldi muayne etti açıklık hala 3 cm delircem artık banyoya girdim çıkardım üstümü sıcak duşa girdim belden aşağı o anda gene ebe geldi bende büyük abdestim var gibi hissettim söyledim ebeye yok senin tuvaletin sana öyle geliyor hadi gel muayne edicem dedi gittim ve bağırmaya başladı koş çabuk ol bebek gelmiştir gidiyoruz apar topar gittim doğumhaneye doktor gelmeden başı çıktı 3 ıkınmayla oğlumu dünyaya getirdim 45 50 dk sancı çektim evet sancılar zor ama Allah gücünü gerçekten veriyor birşekilde dığumhane kısmı çok kolay korkmayın dikişim yok çok rahatım iyiki sezaryen olmadım eşimde hep karşı çıktı sezaryana yoksa ben kesin olurdum 5 kere çocuk doğursam gene normal isterim odaya çıktım hemen bebeğimi kucakladım Rabbim isteyen herkese taddırsın bu duyguyu taze anneden sevgiler :) hamile kardeşlerimize Allah yardım etsin inşallah

Senin ettiğin duaya ölürüm ben ❤ Allah razı olsun canım benim çok çok sağol :)
Canım benim.. Cidden ben bir ay nasıl geçer diye düşünürken senin hep onla olman zor olmalı. Hala benim iş yapmamı bekliyor, sonra da işte sana da zor olsun istemiyorum ama diye ekliyor ne samimi değil mi! Yaşadıklarımı unutamıyorum.. Onun da etkisi var. Yanında oturmuyoruz diye söylenmiş bu akşam eşime. Ya ben şu halimle değil oturmak yatamıyorum ki bile artık doğru düzgün. Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı ya..

Bencede yapmamalı canım onlar unuttular mı hamile olduklarını lohusa olduklarını anlamıyorum ve benim kv 7 çocuk dünyaya getirmiş insan az daolsa anlayış bekliyor...inşallah rabbim bana da eşim yavrumla birlikte yaşayacağım bir yuva nasip eder...Sabırla bekliyorum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…