- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.221
Hep ustum acik yatiyorumcanim cok sicak zaten adet agrisi gibi belime vuran. Biraz oluyo sonra geciyo gibi oluyo yine basliyo. Bu dogum sancisinda hem kasik hem bel agrisi ayni anda mi oluyo benimki ayni anda degil
Benim de ilk hamilelik ondan sanciyi bilmiyom ama adet sancisinin siddetlisi diyorlar ... evet cnm cok sicak cereyanda bile yatiyoz maalesef ben belime bisey sarip uyuyorum yoksa uyandigimda kasiklarim sizliyor
benim 35+da 1 haftada bebegim sadece 100 gr almisti.2900du kilosu.bende cok uzuldum niye az diye.bi de erken alinma durumu vardi bebegimin.1 hafta boyunca muz mercimek ne bulduysam yedim.soluma yatmaya gayret ettim dinlendim hep.36+ da 3400gr olctu doktor.sok olduk.kelle paca mi ictin dedi hatta doktor bana:))37+1 de mecburi sezeryan oldum ve bebegim 3260gr dogdu.kiloya cok takilmayin yani.bende dert etmistim bosaymisayy ciddi misin canımm. Moral oldu bana ya.. O zamn inşllh 2500 ustu doğarsa bebeğim çabucak toparlanabilir.
Bende öyle düşünyrm karnımda daha mutsuz sanki.çünkü benden direk etkileniyo.bende diyodum okul tatile girince herşey çok güzel olcktı.çok şükür bi sorun da yok ama bilinmezlik yordu beni sanırım.soranlara iyim diyemyrm herkes kötüyüm sancı var dememi bekliyo.ama Allah en doğrusunu en hayırlısını verck ve biz o gün dycz ki yanlış yapmışız.en iyisi dua etmekCanım bende de durum aynı.. Hamilelik öncesi depresyon yaşadığım kesinlikle, ani ağlamalar vs tamam hormonların etkisi de illa ki var ama sonuçta çevredir insanı bu hale sokan. Çok zor bir iş dönemi geçirdim, kendimi ve bebeğimi çok yıprattım. Allahım dedim, bunların acısını çekmesin sonra bebeğim, sana emanet bu stres içinde dedim. Güya işten ayrılınca her şey bambaşka olacaktı. Ben kendimi ve bebeğimi dinleyebilecektim. Olmadı. Kul plan yapar kader gülermiş hesabı işte.. Günlerce hazırlık, trmizlik, ki ben neredeyse hiçbir şey yapmadım annem dolabıma kadar topladı Allah bin razı olsun, sonrasında kv stresi işte sonuç. Durduk yere ağlıyorum artık, mutsuzum. Ara ara eşime sarılıp ağlıyorum beni bırakma diye, çünkü doğum daha önce yaşamadığım bir tecrübe ve insan bilmediğinden korkar zaten. Dün o halimi tekrar görünce yanımda durdu odamızda film izledik, kv söylendi yanımda durmuyorsunuz diye. Bebek biraz büyüyünce ekim gibi tatile gideriz diye süşünüyoruz Allah kısmet ederse, internetten mayo alayım dedim, daha bir dur bebek doğsun büyüsünmüş. 12 tl ve 3-6 aylık için var dedim ben de artık. Şu süreç hayırlısı ile tamamlansın istiyorum. Evet bebek ne kadar karnımızda kalırsa o kadar iyi, ancak ben bu depresif ve sürekli ağlar halimle onu daha çok üzüyorum karnımda üstelik her gün ağladım şu son haftadır. Ay neyse çok uzattım, Allah bizi bebeklerimize sağsalim sıkıntısız bir avazda kavuştursun inşallah..
Oglumla 2017temmuz anneleri grubunu kuralim madem
Kızlar bana biraz moral veesenize ya benim çok moralim bozuk neden olduğunu da bilmyrm çok sıkıldım. Sanki bebek hiç doğmayacak gibi. Erken başladım beklemeye ondan sanırım. Devamlı ağlamak geliyo içimden.hiç heyecan da kalmadı içimde.bugünüme çok şükür tabiki. Ama içim çok sıkılıyo kendimi avutacak bişey bulamayrm.allah büyük dert vermeisn ama doğum öncesi depresyona girdim sanırım.lohusalığa gerek kalmadı resmen.herkes bayram tatiline çevremdeki.sokaklar bile çok boş . Of çok moralim bozuk.
banada c.tesi dr. Soyledi yumuşama ce kısalma var heran olabilir diye.. Ben en az 2 hafta daha kalmasını istiyorum. Bakalım artık
Ona bakarsan biz minnosun ismini doğduktan 2 gün sonra koydukSuper_anne1411 :))
Günlerimiz aynıymış. Ben de bakyrm bebek hareketleri iyi çok şükür.etraftakiler de biraz sıktı beni sanırım. Bugün daha iyim çok şükür.artık üzülmycm.ne zaman isterse gelsin kızım.ben iki hafta oldu son kontrole gideli ama bebek hareket ettiğim için gitmyrm şu An haftaya gitmeyi düşünyrm.Öyle düşünme benim doğum tarihim de yakın ve bebeğin suyu azaldı dedi doktor bilinmezlikteydim 2 haftadır zor biraz beklemek hareketleri iyi olduğu için normal sezaryen gününü bekliyoruz her an takipteyim sen de öylesin mutlaka doğacak bebişler sen karnında ve iyi olduğu için şükret hareketlerini izle müzik aç yüzüne bakım yap maske yap bebeğin eşyalarını gözden geçir bir şeylerle uğraş gezmeye git..
yolunda canım sağolasın...sadece çok küçük doğdu..maşallah size büyümüştür ....ambulans la gittik açılma vardı... kızım sevk edilmeden önce yanımdaydı büyük ablamla...doğum başladı deyince doktorlar...büyük hastneye sevk ettiler annemle konuşmadığım ablam gelmiş doğumada geldi...çok ağladı ...sancım yaklaşık 5 saat sürdü sonunda suni sancı verdiler ...kızımada büyük ablam baktı hastaneye gelmedi ama beni ambulansa alırlarken gördü tabii çünkü doğum olacağını bilmiyorduk yanımdaydı çok üzüldüm aklım onda kaldı ambulansta aradım konuştuk ama hiç uyumamış yavrum bütün gece beklemiş en sonunda koltukta bayılmış kalmış çok şükür hepsi geçti evdeyiz...sen şeker ne yaptın bebeğe şeker kontrolü yaptırdınmı insülini kestinmi...ben kestim diyete devam dedi doktor
Kızlar epidural sezaryen oldum omuzlarıma bıçak saplanıyor sankı aynı durumu yaşayan var mı
benmde tek dileğim o şuan.. Şimdi 2300 kilosu. . Sence 1 haftada olur mu 2500
Aynısı bendedr var canım,doğumdan çıkıp odaya geldiğimde omuzlarım fenaydı..masaj yaptırdım hep öyle ağrıyodu..evdede ara ara oldu ama şimdi bişey kalmadı..doğum yapalı 14 gün oldu..Kızlar epidural sezaryen oldum omuzlarıma bıçak saplanıyor sankı aynı durumu yaşayan var mı
Kızlar bana biraz moral veesenize ya benim çok moralim bozuk neden olduğunu da bilmyrm çok sıkıldım. Sanki bebek hiç doğmayacak gibi. Erken başladım beklemeye ondan sanırım. Devamlı ağlamak geliyo içimden.hiç heyecan da kalmadı içimde.bugünüme çok şükür tabiki. Ama içim çok sıkılıyo kendimi avutacak bişey bulamayrm.allah büyük dert vermeisn ama doğum öncesi depresyona girdim sanırım.lohusalığa gerek kalmadı resmen.herkes bayram tatiline çevremdeki.sokaklar bile çok boş . Of çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?