- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
Bende sınırları 110,180,140 diyr biliyorum :)Pardon 75 likmiş senin o zaman 92 180 155
Sonuçların normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sınırları 110,180,140 diyr biliyorum :)Pardon 75 likmiş senin o zaman 92 180 155
Sonuçların normal
Canım korkma arada bende de oluyor adet sancısı gibi ağrıofff ya bende korkuyorum çok. adet sancım var![]()
Yalnıs anlasılma olmus sanırım ben pamur derken bebege ozel satılan pamuktan bahsetmıstım. Yanı normal pamuk degıl:) Ben de ebebekten aldım hatta ama ıste hazır ıslakları varmıs daha pratık oluyormusEvet bebegin duruşundan canım
Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıdanormal pamukda olurda onu inceltmen falan zaman akır.
Canım aslında hadis şöyle:
Müslim’in Hz. Sevban’dan yaptığı rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurdu: “Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Yani önce olan degil meniler birleştiğinde baskın çıkan diyor
Ayrıca böyle birşey olamaz çünkü cinsiyeti belirleyen x(kız) ve y(erkek)kromozomları erkegin sperminde var. Bayanlarda sadece x kromozomu var. Erkekden meni geldiğinde kiminki baskın olursa cinsiyet o oluyormuş. Bayanlarda y kromozomu yok yani. Erkekden baskın olarak y kromozomu gelirse cinsiyet erkek olur. Benimde bebişim erkek. Önce bayanlar orgazm olduğunda erkek olur diyorlarmış. Bu tez bende çürüyor maalesef![]()
Masallah canım 24+5 e gore 947 gram baya ıyıymısBende 24+5 te gitmistim enson 947 gr demişti doktor o zaman 5 kilo almıştım.. Cumartesi günü gideceğim kontrole bu ay 3 kilo daha aldım toplam 8 oldu biraz dikkat etmem lazım..
Onlar sadece su ile mi ıslatılmış acaba?? Onu duymadım hiçYalnıs anlasılma olmus sanırım ben pamur derken bebege ozel satılan pamuktan bahsetmıstım. Yanı normal pamuk degıl:) Ben de ebebekten aldım hatta ama ıste hazır ıslakları varmıs daha pratık oluyormus
Canım bn uni baby ıslak pamuk mendili aldım ıslatılmış pamuk açtım kullandım koku filan yok çok hoşuma gittiOnlar sadece su ile mi ıslatılmış acaba?? Onu duymadım hiç
geçen hafta 150 tl alışveriş yaptım .yurtiçi kargo ile geldi 4.25 kargo ücreti ödedim. Sanırım tüm alışverişlerde kargo ücreti aynıymış. Tam hatırlayamıyorum ama sanki kargo seçeneği sunuyordu. Aras kargo da vardı diye aklımda kalmış.
rica ederim canım yap yap fiyatlar çok uygunçok teşekkür ederim canım o vakit bi kaç şeyde daha ekleyip alış verişimi yapayım :)
Evet canım ıslak mendılın ıslak pamuk versıyonuOnlar sadece su ile mi ıslatılmış acaba?? Onu duymadım hiç
aynen bende o markadan bahsedıyorum. arkadasım bebegıne onu kullanmıs. ben normalo pamuk aldım ama arkadasım hazırları daha kullanıslı dedı. Bır de bılmeden canbebenın 5lı paketını aldım ıslak havlu ama onu ılerıde kullanırım.Canım bn uni baby ıslak pamuk mendili aldım ıslatılmış pamuk açtım kullandım koku filan yok çok hoşuma gitti
İyiymiş bende bakayım. Islak mendil istemiyorumCanım bn uni baby ıslak pamuk mendili aldım ıslatılmış pamuk açtım kullandım koku filan yok çok hoşuma gitti
Bir fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Acaba hangisi daha uygun. Kuru olan temizleme pamukları bğyükmüş kuzenim ikiye bölerek kullanıyormuş. Birde ıslatınca hemen kurumuyormuş. Dışarı çıkarken ıslatıp kutuya koyuyormuş kullanıyormuş. En çok bu ürünleri kullanacagımız için uygun olanı bulmak lazım.aynen bende o markadan bahsedıyorum. arkadasım bebegıne onu kullanmıs. ben normalo pamuk aldım ama arkadasım hazırları daha kullanıslı dedı. Bır de bılmeden canbebenın 5lı paketını aldım ıslak havlu ama onu ılerıde kullanırım.
Merhaba kizlar bende adet tarihime gore 27+2 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman yarin 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii
Ben kuru olandan da aldım ıslagında da alıcam canım. En azından ılk 3 ay ıslak mendıl kullanmam, ıslatarak kullanmak bıraz zahmetlı olabılır bakalım yasayarak görücez. Fıyat olarak kurusu daha uygundur sanırımİyiymiş bende bakayım. Islak mendil istemiyorum
Bir fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Acaba hangisi daha uygun. Kuru olan temizleme pamukları bğyükmüş kuzenim ikiye bölerek kullanıyormuş. Birde ıslatınca hemen kurumuyormuş. Dışarı çıkarken ıslatıp kutuya koyuyormuş kullanıyormuş. En çok bu ürünleri kullanacagımız için uygun olanı bulmak lazım.