2016 Şubat Anneleri

Evet bebegin duruşundan canım :KK48:

Canım oyle hazırlanmış ince pamuklar var. Sadece ıslatıyorsub kullanıyorsun. Foto ekledim asagıda :KK56: normal pamukda olurda onu inceltmen falan zaman akır.

Canım aslında hadis şöyle:
Müslim’in Hz. Sevban’dan yaptığı rivayete göre Peygamberimiz şöyle buyurdu: “Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Yani önce olan degil meniler birleştiğinde baskın çıkan diyor :KK66:
Ayrıca böyle birşey olamaz çünkü cinsiyeti belirleyen x(kız) ve y(erkek)kromozomları erkegin sperminde var. Bayanlarda sadece x kromozomu var. Erkekden meni geldiğinde kiminki baskın olursa cinsiyet o oluyormuş. Bayanlarda y kromozomu yok yani. Erkekden baskın olarak y kromozomu gelirse cinsiyet erkek olur. Benimde bebişim erkek. Önce bayanlar orgazm olduğunda erkek olur diyorlarmış. Bu tez bende çürüyor maalesef :KK48:
Yalnıs anlasılma olmus sanırım ben pamur derken bebege ozel satılan pamuktan bahsetmıstım. Yanı normal pamuk degıl:) Ben de ebebekten aldım hatta ama ıste hazır ıslakları varmıs daha pratık oluyormus

Bende 24+5 te gitmistim enson 947 gr demişti doktor o zaman 5 kilo almıştım.. Cumartesi günü gideceğim kontrole bu ay 3 kilo daha aldım toplam 8 oldu biraz dikkat etmem lazım..
Masallah canım 24+5 e gore 947 gram baya ıyıymıs

Benım 24+5 de 760 gramdı . Haftasına gore normal demıstı ama bılmıyorum

Yalnıs anlasılma olmus sanırım ben pamur derken bebege ozel satılan pamuktan bahsetmıstım. Yanı normal pamuk degıl:) Ben de ebebekten aldım hatta ama ıste hazır ıslakları varmıs daha pratık oluyormus
Onlar sadece su ile mi ıslatılmış acaba?? Onu duymadım hiç

geçen hafta 150 tl alışveriş yaptım .yurtiçi kargo ile geldi 4.25 kargo ücreti ödedim. Sanırım tüm alışverişlerde kargo ücreti aynıymış. Tam hatırlayamıyorum ama sanki kargo seçeneği sunuyordu. Aras kargo da vardı diye aklımda kalmış.

çok teşekkür ederim canım o vakit bi kaç şeyde daha ekleyip alış verişimi yapayım :)

Kızlar açlık 90 çıkmış 1 saat sonraki 160 2 saat sonraki 125 çıkmış sekerim ne oluyor yani bu bilen varmı? Yüksek sanırım :KK43:((((
Canım ben daha önce yardımcı olsun diye yaptırdığım 75lik yüklemenin referans değerlerini paylaşmıştım. Bu referanslara göre değerin gayet iyi geçmiş olsun image.webp

Canım bn uni baby ıslak pamuk mendili aldım ıslatılmış pamuk açtım kullandım koku filan yok çok hoşuma gitti
aynen bende o markadan bahsedıyorum. arkadasım bebegıne onu kullanmıs. ben normalo pamuk aldım ama arkadasım hazırları daha kullanıslı dedı. Bır de bılmeden canbebenın 5lı paketını aldım ıslak havlu ama onu ılerıde kullanırım.

Merhaba kizlar bende adet tarihime gore 27+2 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman yarin 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii

Canım bn uni baby ıslak pamuk mendili aldım ıslatılmış pamuk açtım kullandım koku filan yok çok hoşuma gitti
İyiymiş bende bakayım. Islak mendil istemiyorum :(

aynen bende o markadan bahsedıyorum. arkadasım bebegıne onu kullanmıs. ben normalo pamuk aldım ama arkadasım hazırları daha kullanıslı dedı. Bır de bılmeden canbebenın 5lı paketını aldım ıslak havlu ama onu ılerıde kullanırım.
Bir fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Acaba hangisi daha uygun. Kuru olan temizleme pamukları bğyükmüş kuzenim ikiye bölerek kullanıyormuş. Birde ıslatınca hemen kurumuyormuş. Dışarı çıkarken ıslatıp kutuya koyuyormuş kullanıyormuş. En çok bu ürünleri kullanacagımız için uygun olanı bulmak lazım.

E bebek te sabah 8 akşam 8 indirimi var. İkinci urun yüzde elli. Araba park yatak vs var

Merhaba kizlar bende adet tarihime gore 27+2 ama gecen hafta doktor 26 iken sen 26+5 sin dedi. Ozaman yarin 28mi olmus oluyorumm? 1 hafta one mi aldi anlamadim, dogum tarihi ile ilgili de soyle soyledi : onu degistirmiyelim o cunku sadece bir tahminnn. Kafam karistiiii

26+3 demiş ise 27 haftalık olarak adlandırıyorsun ama yumurtalama adet dönemin farklı olduğu için bi kaç gün kayma olmuş olabilir, bazı kadınlar 28 günde bir adet olur bazıları 21 günde 1 sanırım onunla alakalı

İyiymiş bende bakayım. Islak mendil istemiyorum :KK43:

Bir fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Acaba hangisi daha uygun. Kuru olan temizleme pamukları bğyükmüş kuzenim ikiye bölerek kullanıyormuş. Birde ıslatınca hemen kurumuyormuş. Dışarı çıkarken ıslatıp kutuya koyuyormuş kullanıyormuş. En çok bu ürünleri kullanacagımız için uygun olanı bulmak lazım.
Ben kuru olandan da aldım ıslagında da alıcam canım. En azından ılk 3 ay ıslak mendıl kullanmam, ıslatarak kullanmak bıraz zahmetlı olabılır bakalım yasayarak görücez. Fıyat olarak kurusu daha uygundur sanırım

Biraz önce tuvalette ıkındım biraz çok pişman oldum ama dayanamadım artık şimdi de sol kasığımda hafif bir ağrı var ondan mı psikolojik mi yoksa normal bir ağrı mı bilemedim ayy herşeyden endişe eder oldum. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin tek duam bu

Back
X