• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Elişiden anlayan becerikli bir anne adayı değilim maalesef :oops:
xenforo-smilies-kk13.gif
gene de tığla bi battaniye örmeye çalışıyorum fakat çok zor ilerliyo, aylardır elimde:oops:
İnş bitirebilirim

Eklentiler

• IMG_20151101_221213.webp
    IMG_20151101_221213.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 94
xenforo-smilies-kk13.gif
gene de tığla bi battaniye örmeye çalışıyorum fakat çok zor ilerliyo, aylardır elimde:oops:
İnş bitirebilirim
Cok guzel oluyor canim. Gule gule saglikla kullanin. Eline saglik. Ben de yelek òrüyorum oglusuma. Bitince de hirka basliycam insallah

Kizlar ben bebek sekeri malzemelerimi siparis ettim en sonunda.. funbou sitesinden alisveris yapan varmi bilemiyorum, ama ellerinde kalmayan bir malzeme icin whatsupp araciligi ile ulastim ve bugun tekrar siparise actilar bende siparisimi verdim.. dilerim guvenilirlerdir.. :KK5: .. Ayni bebek sekeri ornegi baska bir sitede tanesi 6 liradan satiliyor bu arada :KK53:

Yapmak icin sabirsizlaniyorummmm :))

çok güzel olmuş canım.ama gördüğüm kadarıyla senin göbek yok gibi.elinden gelmesi çok güzel
Aslında 7 kilo aldım ama çok belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu balık etli saniyorlr tabi bunun akabinde ayy senin bebeğin küçük muuu yemek yemiyo musunnn beslenemez Yavrucak sözleri canımı sikmiyor değil :/

Son düzenleme:
benim doktorum endokrin bölümüne yönlendirdi canım büyük ihtimal diyet verir dedi netten baktım bu durumda 200 mg lık test yapılır yazıyor sen tekrar yaptıracak mısın peki
100 mglık yükleme yapılcak bana tekrar evet cnm ben tekrar yaptırcam

Kizlar ben bebek sekeri malzemelerimi siparis ettim en sonunda.. sitesinden alisveris yapan varmi bilemiyorum, ama ellerinde kalmayan bir malzeme icin whatsupp araciligi ile ulastim ve bugun tekrar siparise actilar bende siparisimi verdim.. dilerim guvenilirlerdir.. :KK5: .. Ayni bebek sekeri ornegi baska bir sitede tanesi 6 liradan satiliyor bu arada :KK53:

Yapmak icin sabirsizlaniyorummmm :))

Hayirli olsun insAllah tatlim. Daha once adini duydum ama alisveris yapmadim :) hobium a da bakabilirsin.

bende kece siparis ettim kargoya verilmis bu hafta gelir. Kapi susu ve bebek sekeri yapacagim insAllah :)

Çok güzelmiş canım sağlıkla kullanın inşallah :)

Canım bazı arkadaşlar gazoz gibi diyor belki sana da ondan denk gelir bazıları da kotu bir şey içiyor ınş gazoz denk gelir sana :)

Benim kızım hiç uyumuyorsanki ya gece gündüz vuruyor maşallah yavruma veya uyuyor da deli yatıyor :KK70: bu arada altı ayda 8 kg aldım sayılır sizce doğuma kacla gidilir kizlar çok abartmayacagimizi varsayarsak s
:|
İnşallah bende bi gazoz alırım ozaman :KK76: canım ben 67 68kilo ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum bir ay öncesine kadar hiç almamıştım bayramda 3kilo birden aldım doktorda bir ayda 3kilo çok fazla dikkat et diye söylendi benim boyumda 1.63 oyüzden toplamda 12 kiloyu geçmemelisin diye sınır koydu doktorum sen zayıfsan 8kilo öyle çok değil bence benim arkadaşım 11 kilo aldı aramızda 2hafta var ve o 52kiloyla hamile kalmıştı doktoru hiç uyarmadı dikkat et diye

Hayirli olsun insAllah tatlim. Daha once adini duydum ama alisveris yapmadim :) hobium a da bakabilirsin.

bende kece siparis ettim kargoya verilmis bu hafta gelir. Kapi susu ve bebek sekeri yapacagim insAllah :)
Yaaa super canim istiyor baslamak birseylerle oynamakkk :)) .. baktim bu is oldu, diger seylerede gecebilirim ehehehe, umarim becerebilirim.. bu arada kece yapisirmi silikon yapitiricisiyla yoksa dikmekmi lazim ?

Aslında 7 kilo aldım ama çok belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu balık etli saniyorlr tabi bunun akabinde ayy senin bebeğin küçük muuu yemek gemiyi musunnn beklenemez Yavrucak sözleri canımı sikmiyor değil :/
Canim bosver sen onlari yaaa.. ic karnina genis demek, bu arada boyunda uzunsa gayet normal yani

Yaaa super canim istiyor baslamak birseylerle oynamakkk :)) .. baktim bu is oldu, diger seylerede gecebilirim ehehehe, umarim becerebilirim.. bu arada kece yapisirmi silikon yapitiricisiyla yoksa dikmekmi lazim ?
Cnm sen izne ayrıldın mı ve 7 saatlik işi ne oldu cnm

kızlar selam, oğlumun odasının duvar kağıtlarını tamamladık. güzel olmuş mu :) :KK46:
canım çok beğendim sade ve şık hemde soft duruyor nereden aldınız bizde eşimle düşünüyorduk beğendik bunu :KK68:
Kızlar aslında önümüzdeki hafta sonu bebek odası takımı bakacaktık ancak 1 kasımda son bulan bi kampanya denk geldi, bizim adetlere göre bebek mobilyasını kız ailesi alıyo, annemlerle görüştüm ve bugün eşimle gittik, beğendik, aldık, yarın eve gelip kuracaklar, çok mutlu ve heyecanlıyız:) dolap 2 kapılı da vardı küçük olur diye 1 kapı daha eklettirdik, zaten şimdiki takımlar hep modüler, aslında ben sadece beşik ve şifonyer istiyodum oda yapma fikrim yoktu kiracıyız ama odamız var, eşim de fiyat uygun olunca oda yapalım dedi, tavan lambası, halı ve perde de bakcaz, işler iyice büyüdü, nasip böyleymiş:) anneannemizin dedemizin kesesine bereket :)
ve oda takımımız şöyle:

2.resimdeki kahve dolap yok, internet sitesindeki fotoda vardı, kırpmadım

Sizce nasıl, dürüst yorum bekliyorum :oops:
canım gayet güzel beğendim, güle güle sağlıcakla büyütürsünüz inşallah :) hemde çok iyi olmuş insan bazen böyle ayagına gelen fırsatları değerlendirdi mi çok mutlu oluyor, ne güzel geldiğinde elbiselerinide güzelce halleder yerleştirirsin:KK19:
xenforo-smilies-kk13.gif
İnş bitirebilirim
Bende bugun battaniye yapsam mı diye düşündüm :KK48: akıllı iplikle olması güzel olmuş canım basit model yapsada insan çok şık durabiliyo senin yaptıgın modelde güzelmiş :) güzel günlerde sarmalarsın inşallah. Ben hiç yapmadım kolay bir model olsun istedim aradım internetten derya baykalın bir videosu vardı sonunda buldum dedim yumuşacık kalın yapımıda bayan yaptıgında kolay geldi, şişe doluyor ipi geri bırakıyor felan zevkli bir modeldi ama sesi çıkmıyor tam yapımı anlatınca sadece görüntü var :KK43: çok begenmiştim bakalım anneme gösterecegim çıkartabilecek mi modeli bu şekildeydi modeldeimage.webp

Aslında 7 kilo aldım ama çok belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu balık etli saniyorlr tabi bunun akabinde ayy senin bebeğin küçük muuu yemek yemiyo musunnn beslenemez Yavrucak sözleri canımı sikmiyor değil :/
Cnm bnm hiç belli değil bana nasıl 6 ay bitmiş diyorlar hemen bebeğimin kilosu nu soruyorlar bizim demekki iç karnımız geniş canım aslında bir bakıma iyi ne güzel çatlamaz

Cnm sen izne ayrıldın mı ve 7 saatlik işi ne oldu cnm
Yok tatlim ben 37. haftaya kadar calismayi dusunuyorum, saglik durumum musait oldugu surece.. 7 saatlik bizim icin gecerli degilmis, avukat araciligi ile ogrendim.. 170'in taaaa.. bilip bilmeden cahil cahil gencleri koyup bilgi verdiriyorlar.. aramayin o hatti, hic birseyden anladiklari filan yok, emekli sandigi icin gecerliymis, ssk'yi kapsamiyormus .. ha birde doktor raporun varsa sorun yok ama parani kesmek sartiyla.. ee bu da isime gelmez ;)

Her ikisi de olur canım, sadece iki yapıştırma arasını Aşırı kalin yapma kafi.

ben bu iki model için kece siparisi verdim, dikerek yapacagim bakalim nasil yapacağız

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-01-13-34.webp
    Screenshot_2015-10-17-01-13-34.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2015-10-19-19-28-13.webp
    Screenshot_2015-10-19-19-28-13.webp
    39 KB · Görüntüleme: 115
Aynen cnm doktorumuz herşey normal diyor buda bna yeter sağlıklı olsun da .sanki bunu söyleyenlerde anne yanı bzi en iyi anlaması gereken insanlar ama yok illa o dil mesai yapacak
Kadin kadinin dusmanidir netttt.. bosver bazilarida uzulucegini tahmin etmeden bos bogazlik yapiyor.. laf olsun torba dolsun hesabi, cok bos konusan ve ucunun nereye gidicegini bilmeyen insan var.. cokta kaale almamak lazim.. bak ben bugun ne kadar uzuldum, bir teyzemin lafi ruyama girdi iste.. Allah onuda bildigi gibi yapsin :)))

Back
X