- 28 Eylül 2015
- 5.363
- 15.139
Evet bizimkiler aynı oldu resmenSelam canim seninle ilk cocuklarimiz da ayni zamanda dogmustu bu konuda en benzer benim sanirim seninle. Gercekten soyledigin gibi 2 cocuk inanilmaz zormus. Ben de cok zor gunler gecirdim kizimin yemegini bile yedirmwyi unuttugum gunler oldu dogum yaptimtan 3 gün sonra esimin ailesinde saglik sorunlari oldu gunlerce eve gelmedigi bile oldu hep yalniz kaldim hala da surekli gidip geliyor ama idare ediyorum cok sukur su an biraz daha oturdu hersey benim de kizim okula gidiyor ama 3 saat goturup getirmeye degmiyor cok zor oluyor bebekle gotur getir hic gitmese daha iyi ustelik surekli hastalik getiriyor eve kucuge de bulasti 4 gun hastane de yatti 1 aylikken. Bu yuzden arada bir gondermiyorum okula. Zorunlu degil zaten. Oglum meme emmiyor sagarak veriyorum sutum var ama sagmak surekli biberon yikamak cok Or oluyor. Benim ki bu sekilde yine de cok sukur cok kiskanclik olmadi normal boyutta babasini paylasamiyor kizim :)
Canım gerçekten özellikle ilk zamanlar ben çok zorlandım okuma gitmesine rağmen yurtdışı kimse gelemedi eşim çok yoğunduAllah yardımcın olsun canım sağlıkla büyüt yavrularını. 2 çocuklu hayat elbet zordur bakalım ben neler yaşıycam az kaldı
Allah kolaylık versin canım sana da.
Kimse yazmaz oldu buralara
Zaten düşünmüyordum bende kendi gelmek istedi eşim korunurlarmış kazaya kurban gittik tek seferde hamile kaldım2ci bebeleriniz hayırlı olsun
bende şimdilik tekte bile zorlanıyorum
ikinci cocuğu kaldıramıcakmışım gibi geliyor
hele ki 2ci cocuğu yapanları görünce hiç istemiyorum
wc eğitimimiz zor geçti ve geçiyor, ağustosta öğrendi
sonra 2 gece babaannesinde kaldı o günden beri altına yapıyor
aylaaaaar gecti hala yapıyor, ben saat başı götürmezsem üst baş gidiyor
bez bağlama artık gec diyorlar yaza doğru umarım bırakır
Canım ilk üç ay bulantılar varsa geçince hemen başla ben son ayımda okula başladın diye uğraştım koca göbekle indir kaldır zor oluyorSelam kızlar
Maşallah ikinciler pıtır pıtır Mısır patlağı gibi gelmiş
Bende daha oğlana tuvalet EĞİTİMİ veremedim üstelik 13 haftalık hamileyim şuan. Çocuk diretiyor hayır beze yapcam diye.
Yaza kadar vaktim var ama çok endişeliyim ikisi birden bezli nasıl olacak
Ben geçen sene de bir gebelik yaşadım ama boş gebelikmiş. 10. Haftada aldırdık baya psikolojim bozulmuştu. Hiç plansız tekrar hamile kaldım. Bu sefer sorunsuz ilerliyor çok şükür. Yine Doğum için Ankara yolları görünüyor bana
Yatmadan 2 saat once beslenmeyi kessenizde mi kacirma oluyor?bu hafta başladım gece bezlemeye
çünkü 2-3 kez kaldırıyorum
buna rağmen yine bi şekilde kaçırıyor
bazen farketmiyor o an ben uyanmamış oluyorum
hastalanmalarda arttı, bezlemeye başladım
gündüzleride sık sık wc ye giderek kaçamaksız bitirmeye calısıyoruz
Canım naptın ? Kavuştun mu kuzuna :)Selam kızlar
Maşallah ikinciler pıtır pıtır Mısır patlağı gibi gelmiş
Bende daha oğlana tuvalet EĞİTİMİ veremedim üstelik 13 haftalık hamileyim şuan. Çocuk diretiyor hayır beze yapcam diye.
Yaza kadar vaktim var ama çok endişeliyim ikisi birden bezli nasıl olacak
Ben geçen sene de bir gebelik yaşadım ama boş gebelikmiş. 10. Haftada aldırdık baya psikolojim bozulmuştu. Hiç plansız tekrar hamile kaldım. Bu sefer sorunsuz ilerliyor çok şükür. Yine Doğum için Ankara yolları görünüyor bana
MasaAllah SübhanallahBen 2. Yi doğurdum bileşuan 4 aylık oğlum 3 yaşında 20 şubat doğumlu tuvaletini 2.5 yaşında bıraktırdım o konuda rahattım sallamadan kendi başına beşiğinde yatıyor bze bir zararı yok şükür ama kardeşiyle uğraşıyor yaramazz
MasaAllah Sübhanallah
Benimki de 1 şubat doğumlu ve son bir aydır pipisi dikkatini çekiyor bazen çaktırmadan brnim göğsüme elliyor öpmek istiyor. Sakince orası brnim özel bölgem anneciğim deyip elini çekiyorum. Bazrn fe dikkatini başka yönr çekiyorum falan. Dr a gittiniz mi ne dedi?Kizlaaarrbizim bir derdimiz var, malum 22 Şubat 2016 doğumlu bir kızım var, bne çalışıyorum kizima babaannesi bakıyordu, son zamanlarda inanılmaz değişik huylar edindi ne yaptimsa vazgeçmiyor, pazartesi randevu aldım doktora danışacagim ama sizde de bunu yaşayan var mı merak ettim, en büyük sıkıntımız bu aralar cinsel bölgesine takılması, kaşla göz arası bir yastık bir bez parçası bulup bacak arasına koyup sıkıştırıyor, hiç bişey olmasa da bacaklarını kasıp kasıp bırakıyor, nette bir sürü şey okudum hiç biri ile bir yere varılmıyor, bazen kaşınıyor diyor onu da kizmayayim diye mi diyor gerçekten mi bilmiyorum.
İkincisi tırnak yemeye başladı, sürekli ilgileniyorum oyun oynuyoruz, resimler yazılar vs hiç yalnız kalmasın diye ama yine de yiyor..
Napmali bilmiyorum
Pazartesi günü gittik, bu yaşlar da çocukların çok büyük bir kısmında olduğunu ve gayet normal gördüklerini söyledi, yani gelişimlerinin bir parçası, kızarak ya da sık sık uyarılarda bulunarak bunun daha kalıcı olmasına sebep olacağımizi aksine konuyu hiç açmadan elini oyalayacak daha çok şey bulmamizi, daha sosyal bir çevre hazirlamamizi daha fazla vakit gecirmemizi tavsiye etti sadece, eğer ona bunu belli etmeden oyalarsak bu sürecin kısa olacağını söyledi, umarım öyle olur, canı sıkılıyor insanın çünkü öyle görünce, zaten son zamanlarda kime güvenecegini bilmiyor insan böyle davrandığında sapik düşünceli kişilerin zihninde uyarılar yapar diye ne evhamlar ediyorumBenimki de 1 şubat doğumlu ve son bir aydır pipisi dikkatini çekiyor bazen çaktırmadan brnim göğsüme elliyor öpmek istiyor. Sakince orası brnim özel bölgem anneciğim deyip elini çekiyorum. Bazrn fe dikkatini başka yönr çekiyorum falan. Dr a gittiniz mi ne dedi?
MasaAllah, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin:) 2019 haziran annesiym bende :) kızları çiftle miş oldum:)Mrb herkese 2016 şubat annesiydim 2019da da şubat annesi oldum. Bir kızım bir oğlum var çok şükür Allah'a