Hiç duymadım maalesef ama umarım engel değildir ve sağlıcakla kavuşacağın bir kalp atışı haberi alırsın sende yakın zamanda;:)Kızlar merhaba 6 aydır benek düşünüyoruz ama olmadı doktora gittim idrar testinde amorf urat kristalleri orta büyüklükte çıktı.. kum dökmek yazıyor nette engel mi hamileliğe bu durum yaşayanlar var mı nasıl tedavi süreci.. sonucu haftaya gösterecem merak ediyorum
Amin tüm yavrulara inş.. ohh ne güzel :)MasaAllah, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin:) 2019 haziran annesiym bende :) kızları çiftle miş oldum:)
Vaarr ben. Güya şimdiye doğmuş olacaktı ama hala yapmaya cesaret edemedim :))Maşallah hanımlar ikincileri de yapmışsınız. Benim gözüm hiç yemiyor ikinciyivar mı benim gibi olan
Hayırla kucağınıza alın inşMerhaba bende 2016 şubat annesiyim 2019 aralık annesi de olacağım Allah nasip ederse inşallah
Zor kıskançlık krizine giriyor bazen bizim kuzucuk ama çok güzel bir duygu benim ikinci daha 3 aylık bu arada2. Kez anne olanlar gözünüz aydın olsun. nasıl bir duygu acaba? zor oluyor mu 2 çocuk ☺
Ben varım canımHala 1. İle durup 2. Ye bir türlü karar veremeyen var mı benim gibi
Allah bağışlasınZor kıskançlık krizine giriyor bazen bizim kuzucuk ama çok güzel bir duygu benim ikinci daha 3 aylık bu arada
İkinci çocuğu ilk çocuk için istedim bende kardeşi olsun birlikte oyun oynasın vakit geçirsin biz ne kadar uğraşsakta enerjimiz yetmiyor bir yerden sonra ve oğlumun kardeşlik duygusunu tatmasını istedim iyi de oldu bence iki çocuk arasındaki ideal yaş farkı 4,5 yaşmış tam zamanı benceAllah bağışlasınben de çok kararsızım ama sanırım yapacağım biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinİkinci çocuğu ilk çocuk için istedim bende kardeşi olsun birlikte oyun oynasın vakit geçirsin biz ne kadar uğraşsakta enerjimiz yetmiyor bir yerden sonra ve oğlumun kardeşlik duygusunu tatmasını istedim iyi de oldu bence iki çocuk arasındaki ideal yaş farkı 4,5 yaşmış tam zamanı bence
Ben de 2 aydır denemeye başladık bakalım.Ben varım canımtek çocukta kalma fikrindeydim şimdiye kadar fakat kardeş şart yakın zamanda hamilelik planlayacağım. Yaş farkı açılsın istemiyorum
ikinci cocugu bende düşündüm, nisan da denedim 4 ay üst üste nasip olmadı sonra da aşırı yoğunluk ve cocuğun yaza denk gelmesi derken erteledim, zaten bir türlü emin olamadım
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Nasip olursa 2. Olacak seninde değil mi?Ben de 2 aydır denemeye başladık bakalım.